• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمن ترین تشخیص هویت چیست
#1
با سلام خدمت بزرگان (بزرگان) می خواستم ببینم بهترین و ایمن ترین روش تشخیص هویت در php چیست لطفاً یه لینک مثال !! HeartHeartHeart

و نظر شما در مورد این نوع تسخیص چیست ؟؟
کد پی‌اچ‌پی:
if (!isset($_SESSION['pass']))
{
header("location:../Logout.php");     

}
else
{

//کد های مورد نظر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با سلام خدمت بزرگان (بزرگان) می خواستم ببینم بهترین و ایمن ترین روش تشخیص هویت در php چیست لطفاً یه لینک مثال !! HeartHeartHeart

و نظر شما در مورد این نوع تسخیص چیست ؟؟
کد پی‌اچ‌پی:
if (!isset($_SESSION['pass']))
{
header("location:../Logout.php");     

}
else
{

//کد های مورد نظر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
این که شما کلمه عبور رو توی سشن بریزی اصلا ایمن نیست؛
می تونی سطح دسترسی کاربر رو بریزی توی سشن و اول هر داکیومنت کنترلش کنی
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
باز دم هم شهری گرم
ممنونم که جواب دادی داداش میشه یه مثال بزنی در ضمن من سطح دسترسی تعرف نکردم در سایتم یعنی هر کدوم از کاربرا چه user چه Admin پنل جدا برای ورود گذاشتم و هر کدوم وارد پنل خودشون میشن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa
#5
(۱۳۹۲ بهمن ۲۱, ۰۸:۲۳ ب.ظ)game100 نوشته: با سلام خدمت بزرگان (بزرگان) می خواستم ببینم بهترین و ایمن ترین روش تشخیص هویت در php چیست لطفاً یه لینک مثال !! HeartHeartHeart

و نظر شما در مورد این نوع تسخیص چیست ؟؟
کد پی‌اچ‌پی:
if (!isset($_SESSION['pass']))
{
header("location:../Logout.php");     

}
else
{

//کد های مورد نظر


بزرگ که نیستم استاد هم نه اما به نظرم اگه سطح دسترسی نداری موقع ورود وقتی user pass رو چک میکنی اگه درست بود یه session درست به هر اسمی مثل login بعد مقدار ok یا yes یا هرچی بده بهش بعد اول هر صفحه session login رو چک کن ببین مقدارش درسته یا نه ...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
یه سشن برای خودت تعریف کن؛
با اون بسنج؛ اگه ست شده بود؛ یعنی کاربر مجازه؛ اگه هم که نبود میره یه طرف دیگه؛
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان