/
  • ایراد کوچیک در تایمر معکوس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    نویسنده پیام
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    با سلام
    من یک تایمر معکوس نوشتم که بر اساس تاریخ داده شده بهش معکوس عمل میکنه

    فقط یک موردی داره تا زمانیکه تایم کنونی رو از کلاینت میخونه هیچ مشکلی نداره اما زمانیکه تایم کنونی رو از سرور بهش میدم گیر میکنه
    ممنون میشم بگید ایراد از کجاست ؟

    کد:
    function timer()
    {
    var future="2014/9/11 10:50:10";
    var newtime=new Date(future);
    var nowtime= new Date();

    var out="";

    var diff=newtime.getTime()- nowtime.getTime();

    diff=Math.floor(diff/1000);

    day=Math.floor(diff/86400);
    diff=diff%86400;

    hour=Math.floor(diff/3600);
    diff=diff%3600;

    minu=Math.floor(diff/60);
    diff=diff%60;

    sec=Math.floor(diff);




    if(day !=0)
    {
    out+=day +" "+ ((day==1)?"day":"days") +", ";
    }
    if(hour !=0)
    {
    out+=hour +" "+ ((hour==1)?"hour":"hours") +", ";
    }


    out+=minu +" "+ ((minu==1)?"min":"mins") +", ";


    out+=sec +" "+ ((sec==1)?"sec":"secs");


    document.getElementById('showtime').innerHTML=out;


    setTimeout(function(){timer();},1000);

    }


    window.onload=function(){
    timer();
    }

    زمانیکه تاریخ جدید رو میخوام از سرور بخونه گیر میکنه
    از این کد استفاده میکنم برای گرفتن تایم سرور


    کد:
    var nowtime= newDate(<?php echo date('Y/m/d H:i:s a'); ?>);
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۱۸ ۰۳:۱۰ عصر، توسط ImanAzadi.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۸ ۰۳:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    کد:
    var future="<?php echo date('Y/m/d H:i:s',strtotime("+1 day")); ?>";
    var newtime=new Date(future);
    var nowtime= new Date();
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۸ ۱۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    دوست گرامی من با زمان ست شده که کاری ندارم من میخوام تاریخ و تایم کنونی رو از سرور بخونه
    یعنی این
    کد:
    var nowtime= new Date();

    نه

    کد:
    var future
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۹ ۰۶:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    کد:
    var nowtime= new Date(<?php echo time("now") ?>000);
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۹ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    بازم جواب نمیده یعنی تایم رو درست میده ولی تایمر معکوس عمل نمیکنه و متوقف می ایسته
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۰ ۰۴:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    behzadkhademi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ بهمن ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    توضیح بیشتر
    ۱۳۹۳ اسفند ۲ ۰۵:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    (۱۳۹۳ شهريور ۲۰ ۰۴:۳۹ عصر)ImanAzadi نوشته شده توسط:  بازم جواب نمیده یعنی تایم رو درست میده ولی تایمر معکوس عمل نمیکنه و متوقف می ایسته
    .این که متوقف هست که مشخصه چون یه مقدار از سرور خودنی ریختی تو یه متغیر و اون مقدار تغییر نمی کنه در حالی که nowtime باید تغییر کنه یعنی در هر اجرای تابع زمان همون لحظه رو حساب کنه نه زمان موقع ارسال از سرور ! یعنی در هر اجرای تابع که هر یک ثانیه است باید یک ثانیه به nowtime که از سرور خودنی اضافه کنی :
    کد:
    nowtime=new Date("<?php echo date('Y/m/d H:i:s'); ?>");
    function timer()
    {
    var future="2014/9/11 10:50:10";
    var newtime=new Date(future);
    nowtime=new Date(nowtime.getTime()+1000);

    var out="";

    var diff=newtime.getTime()- nowtime.getTime();

    diff=Math.floor(diff/1000);

    day=Math.floor(diff/86400);
    diff=diff%86400;

    hour=Math.floor(diff/3600);
    diff=diff%3600;

    minu=Math.floor(diff/60);
    diff=diff%60;

    sec=Math.floor(diff);




    if(day !=0)
    {
    out+=day +" "+ ((day==1)?"day":"days") +", ";
    }
    if(hour !=0)
    {
    out+=hour +" "+ ((hour==1)?"hour":"hours") +", ";
    }


    out+=minu +" "+ ((minu==1)?"min":"mins") +", ";


    out+=sec +" "+ ((sec==1)?"sec":"secs");


    document.getElementById('showtime').innerHTML=out;


    setTimeout(function(){timer();},1000);

    }


    window.onload=function(){
    timer();
    }
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۳ اسفند ۲ ۰۸:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS