/
  • ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
    نویسنده پیام
    betanet آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Sad ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
    درود

    یه مشکل برای من پیش اومده . دقیقا بزارید شرح بدم جریان از چه قراره . من یک کد دارم که وقتی مرورگر کروم رو باز میکنید اون کد شناسایی کنه که این مرورگر کروم هست و به لینک دلخواهی که من دادم ارجاع پیدا کنه و اگر موزیلا بود به لینک دیگری . و اگر هیچکدام بود به لینک دیگر.

    نمونه کدها رو قرار میدم که دوستان بهتر در جریان باشند و کمک کنند این کد تکمیل بشود .

    سپاس گذارم

    کد PHP:
    <!DOCTYPE html>
    <
    html lang="en">
    <
    head>
    <
    meta charset="UTF-8">
    <
    title></title>

    </
    head>
    <
    body>

    <?
    php
    /*
    echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    echo '<br>';
    */

    $using_Firefox = (strpos($_SERVER['HTTP_:'], 'Firefox/.') !== FALSE);
    if(
    $using_Firefox)
    header('Location: http://MOZ1.ir/');
    else
    header('Location: http://MOZ2.ir/');

    $using_Chrome = (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Chrome/.') !== FALSE);
    if(
    $using_Chrome)
    header('Location: http://CH1.ir/');
    else
    header('Location: http://CH2.ir/');


    //با استفاده از دستورات شرطی صفحه مورد نظر را به هر صفحه ای که مد نظرمان هست ارسال کنیم



    ?>


    </body>
    </html> 


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  2.zip (اندازه: 502 bytes / تعداد دفعات دریافت: 0)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۲۶ ۰۵:۵۰ عصر، توسط betanet.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۶ ۰۵:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
    خب؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۶ ۰۶:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    betanet آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
    خب به جمالت

    میگم چرا کار نمیکنه

    کمک کن

    Huh
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۶ ۰۶:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imangh آفلاین
    ایمان قصرفخری
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 7
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ایجاد User Agent و ریدارکت کردن اتوماتیک
    سلام

    دستوراتی که با header صفحه کار می کنند باید قبل از دستورات خروجی دار نوشته شوند (‌دستور خروجی دار مثل echo, print و ... و کد های HTML ) چون این دستورات نیاز به اعمال تغییرات در HTTP Header دارند اما دستورات خروجی دار معمولا باعث ارسال HTTP Header به مرور گر می شوند.

    راه حل مشکل شما اول نوشتن کد های مربوط به تشخیص و ریدایرکت کاربر در اول صفحه است یا این که می تونید در ابتدای صفحه ob_start را صدا بزنید تا PHP با دیدن دستورات خروجی دار header و خروجی را برای مرور گر ارسال نکند.
    اطلاعات بیشتر:
    http://ir2.php.net/manual/en/function.header.php

    نقل قول: Remember that header() must be called before any actual output is sent, either by normal HTML tags, blank lines in a file, or from PHP. It is a very common error to read code with include, or require, functions, or another file access function, and have spaces or empty lines that are output before header() is called. The same problem exists when using a single PHP/HTML file.

    کد:
    <?php
    /*
    echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    echo '<br>';
    */

    $using_Firefox = (strpos($_SERVER['HTTP_:'], 'Firefox/.') !== FALSE);
    if($using_Firefox)
    header('Location: http://MOZ1.ir/');
    else
    header('Location: http://MOZ2.ir/');

    $using_Chrome = (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Chrome/.') !== FALSE);
    if($using_Chrome)
    header('Location: http://CH1.ir/');
    else
    header('Location: http://CH2.ir/');


    //با استفاده از دستورات شرطی صفحه مورد نظر را به هر صفحه ای که مد نظرمان هست ارسال کنیم



    ?><!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title></title>

    </head>
    <body>




    </body>
    </html>
    __________________________________________________________________________
    کدگذاری PHP با ionCube ( به صورت آنلاین)
    مناسب برای کد کردن فایل های کانفیگ و پروژه های تجاری
    ۱۳۹۳ مهر ۱۱ ۱۱:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS