• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد یک masterpage در php
#1
سلام . در asp این قابلیت وجود داره که یک masterpage ایجاد بشه و یک contetnpalceheloder تا تمپلت یک قالب ثابت باشه و صفحات دیگه رو در contetnpalceheloder گذاشت.
در php بهترین روش برای ایجاد یک قالب ثابت چیه ؟ البته خود dreamwever ، در قسمت templet این قابلیت رو ایجاد کرده ولی تا جایی که میدونم بعلت اینکه تمام کدهای templet رو در تمام صفحات با هر اجرا از ابتدا load میکنه ، منسوخ شده.
دو نفر به من این روش رو گفتند:
یک صفحه ی templet ایجاد کنیم و مثلا در قسمت center اون صفحه ، صفحات دیگه با شرط گذاری require بشن . این روش رو استفاده کردم ولی عیب این روش اینکه که url صفحات پیچیده میشن .
1. این روش استاندارد و درسته ؟
2. چه روش بهتری پیشنهاد میکنید؟
3. این روش رو با آجاکس هم میشه انجام داد؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب شخصاً از App start و page start تو asp.net خوشم میآد، منتهی include , require تو php مشکلی ندارن که...
معمولاً یه صفحه ای مثل config.php تو صفحات php داریم که مشابه همون AppStart_ تو asp.net هست و همچنین یه صفحه template هم برای interface که معادل همون Layout هست که تو PageStart_ لود میکنیم...

بنظر من فعلاً یه صفحه برای header و یه صفحه برای footer داشته باشید و شاید هم یه صفحه برای منو که توی همه page هاتون اونا رو include کنید...

در آینده با فریم ورک ها کار خواهید که که این روش رو بهینه میکنه و لایه ای برای interface در اختیار شما قرار میده...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#3
البته تمپلت انجین ها را نباید فراموش کرد یکی از آنها که من کمی باهاش کار کردم smarty است. یه فایل tpl می سازید و بعد بسته به نیاز میتونید پارامترهای مختلفی بهش پاس بدید و کار کنید.
ولی در کل به نظر من برای کارهای نسبتا کوچک و متوسط بهترین کار همون include باشه !
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#4
ساده ترین راهش همون include کردنه...که شما یه فایل header‌ ایجاد میکنی و یه فایل footer و توی صفحات محتواییت هم include شون میکنی
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
من برعکس این کاری که شماها میگید رو انجام میدم . صفحه ی templet رو کامل طراحی میکنم ، در صفحات دیگه فقط کدهای php رو دارم و اونها رو در center صفحه ی تمپلت ، require میکنم .
البته اصلا دلنشین نیست ، دلم میخواد زودتر برم سراغ فریم ورک ...
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان