/
  • ایجاد یک متن یکتا برای هر کاربر در جی کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ایجاد یک متن یکتا برای هر کاربر در جی کوئری
    نویسنده پیام
    MRCanddy آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 205
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    ایجاد یک متن یکتا برای هر کاربر در جی کوئری
    سلام دوستان.من میخوام عضویت سایتمو بردارم و خیلی سایتمو درگیر مسائل سمت کاربر نکنم.

    یه مشکلی هست.

    چطوری میتونم یک متن یکتا از هر کاربر توو جی کوئری دریافت کنم و در localstorage اونو ذخیره کنم؟؟؟
    ۱۳۹۶ مرداد ۸ ۰۷:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 2,960
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 117
    تشکرها : 2668
    ( 2591 تشکر در 1618 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ایجاد یک متن یکتا برای هر کاربر در جی کوئری
    نقل قول: چطوری میتونم یک متن یکتا از هر کاربر توو جی کوئری دریافت کنم
    https://www.w3schools.com/js/js_popup.asp
    https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?f...yjs_prompt

    نقل قول: localstorage اونو ذخیره کنم؟؟؟
    کد:
    // Store
    localStorage.setItem("lastname", "Smith");
    // Retrieve
    document.getElementById("result").innerHTML = localStorage.getItem("lastname");
    https://www.w3schools.com/html/html5_webstorage.asp
    https://www.smashingmagazine.com/2010/10...to-use-it/
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۶ مرداد ۹ ۱۲:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS