• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد یک متن یکتا برای هر کاربر در جی کوئری
#1
سلام دوستان.من میخوام عضویت سایتمو بردارم و خیلی سایتمو درگیر مسائل سمت کاربر نکنم.

یه مشکلی هست.

چطوری میتونم یک متن یکتا از هر کاربر توو جی کوئری دریافت کنم و در localstorage اونو ذخیره کنم؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:چطوری میتونم یک متن یکتا از هر کاربر توو جی کوئری دریافت کنم
https://www.w3schools.com/js/js_popup.asp
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?f...yjs_prompt

نقل قول:localstorage اونو ذخیره کنم؟؟؟
کد:
// Store
localStorage.setItem("lastname", "Smith");
// Retrieve
document.getElementById("result").innerHTML = localStorage.getItem("lastname");
https://www.w3schools.com/html/html5_webstorage.asp
https://www.smashingmagazine.com/2010/10...to-use-it/
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان