• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد یک فرم ورود اطلاعات در چند بخش مختلف
#1
سلام من می خواهم یک فرم ورود اطلاعات به شکل زیر درست کنم با استفاده از php باید چکار کنم
وقتی بر روی دکمه ثبت و مرحله بعدی کلیک می کنم باید داده هام رو ذخیره کنم یا نه ؟
اگر کاربر تا نصف راه اومد و منصرف شد داده ها کامل دخیره نمی شوند باید چکار کرد؟
راهش به چه شکلی لطفا کمک کنید.

[عکس: i7ns_2014-02-22_031744.jpg]


[عکس: 6ezd_2014-02-22_031821.jpg]
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
داده ها رو میریزی توی یک متغیر، آخر کار اون متغیرها رو به کاربر نشون میدی،‌اگه تایید کرد،‌ثبت میشه .
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : nimaakbari
#3
داده ها رو بریزید توی سیشن
آخر کار در دیتا بیس ذخیره کنید

یا این که میشود در دیتابیس در یک جای موقتی ذخیره کرد هر موقع تایید شد (تا مرجله آخر رفت) در جدول اصلی ذخیره شود

(۱۳۹۲ اسفند ۰۳, ۰۱:۰۴ ب.ظ)Alaa نوشته: داده ها رو میریزی توی یک متغیر، آخر کار اون متغیرها رو به کاربر نشون میدی،‌اگه تایید کرد،‌ثبت میشه .
طول عمر متغییر که به اندازه تمام مراحل ورود اطلاعات نیست
مثلا اگر 5 مرحله ای بود متغییر مورد نظر شما هم 5 بار زنده میشه بعد هم دار فانی Tongue
  پاسخ
تشکر شده توسط : nimaakbari
#4
سلام اگر اونها رو داخل یک متغییر مثل سیشن بریزم کار می کنه اگر تو قسمت ارسال عکس پرسنلی باید چکار کنم ؟در ضمن این عکس رو هم باید داخل دیتابیس ذخیره کنم میشه عکس رو به مکانی در هاست انتقال داد و در آخر کار اون رو به دیتابیس منتقل کرد؟ Idea اگر کسی نمونه کاری داره میتونه اون رو برام اینجا قرار بده ممنون میشم. Smile
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خود عکس قرار نیست توی پایگاه داده ذخیره بشه،
عکس داخل هاست ذخیره میشه،
اسم فایل داخل پایگاه داده ذخیره میشه برای فراخوانی .
یعنی اسم فایل رو میریزی توی یک متغیر از نوع سشن .
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
به نظر من حتی می توانی اطلاعات را از طریق متد پست هم ارسال کنی
هر مشکل ، فرصتی پنهان است .وین دایر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
تمام مقادیر رو داخل یک آرایه میتونی بریزی مرحله به مرحله . عکس رو هم فقط اطلاعاتی که ازش
برای آپلود کردن نیاز داری مثل آدرس و .. داخل همین آرایه بریز بعد برای انجام پردازش نهایی و کنترل
ولیدیت بودن مقادیر و در نهایت ثبت کردن اطلاعات این آرایه رو به اسکریپت php خودت بفرست.
موفق باشید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
به نظر من مرحله به مرحله تو بانک ذخیره کن چون خودت گفتی ممکن تا یه جا پر کنه بعد خارج بشه مثل خیلی از فرم های ثبت نام یکیش مثل فرم دارایی :-) مرحله به مرحله ذخیره کن بعد وقتی تا نصفه پر کرد خواست دوباره ورود کنه چک کن تا کدوم مرحله پر کرده این برای زمانی هست که طرف عضو سایت یا کد ثبت نام رو داره در غیر این صورت همون درست کردن جلسه به نظر من هم بهترین راه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
سلام

اروری میده ؟

کدتونو قرار بدین شاید بشه کمک کرد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
با سلام و تشکر از همه دوستان که حوصله کردن و جواب بنده رو دادند.
مشکل خطایی که session می داد رو حل کردم
به نظرتون بهترین راه حل برای برگشت به صفحه قبل بدون اینکه داده های ورودی آن صفحه پاک یا از بین بروند چیست؟
آنکس که در هر جا دوستانی دارد ، همه جا را دوست داشتنی می یابد .
همیشه دزدی وجود دارد که دزد دیگر را غارت کند .
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان