• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد نشست در دیتابیس
#1
سلام

در خیلی از سورس ها دیدم که سیشن هارو توی دیتابیس ذخیره می کنند

می خواهم با طرز کار اصولیش آشنا بشم و الگوریتمش و نحوه نوشتن و نحوه استفاده ممنون میشم اگه به طور کامل توضح بدید

با سپاس
  پاسخ
تشکر شده توسط : HiddeN scooter
#2
دقیقا سوال منم هست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام

روش جالب و امنی هست .
کل پیکر بندی این روش با این تابع انجام میشه :

کد پی‌اچ‌پی:
session_set_save_handlerچ
http
://www.php.net/manual/en/function.session-set-save-handler.php 

با این تابع می توانید روش مورد نظرتون رو برای ذخیره ، بازخوانی ، حذف و ... جلسه انجام بدید . می تونه یکی از روش هایی که تعریف می کنید دیتابیس باشه.

یه آموزش خوب هم براش وجود داره :
http://www.devshed.com/c/a/PHP/Storing-P...-Database/

کلاس هایی هم براش نوشتن که می تونید استفاده کنید ،خرجش هم یه گوگل کردنه Wink

من این کار رو انجام دادم ولی بعدا متوجه شدم که سرعت کارکردن با خوده جلسه بیشتر هست . به همین خاطر ترکیبی از این دو روش رو استفاده کردم . در اصل من مسیر مشخصی رو برای جلسه با دسترسی مناسب قرار دادم و Id ها رو در دیتابیس ثبت کردم . اینطوری برای خوندن و نوشتن مزاحم دیتابیس نمیشدم Big Grin ولی برای چک کردن اعتبار جلسه یه کوئری میزدم.

البته این روش رو اگه با یه رمزنگاری ساده همراه کنید ، می تونید یه نفس عمیق بکشید و از امنیت این بخش کارتون مطمئن باشید . Tongue
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin parvane molana zoghal HiddeN
#4
توی کار کردن با سشن ها و کلن سشن هندلر آیا سرور محدودیت ایجاد نمی کنه برای دسترسی؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
تا حالا با محدودیتی برخورد نکردم. تازه از خداش هم باشه که ما خودمون هندلش کنیم Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#6
با سلام

برای ایجاد پروژه های بزرگی مثل وبلاگدهی و سایت هایی که بازدیدشون بالاست، بهتره استفاده کنیم با نه؟

جایز هست که استفاده کنیم؟ چه معایب و مزایایی داره؟

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط : farhad.programmer
#7
به نقل از وحید:
اگه سرور اختصاصی دارید که نه، بهتره این کارو نکنید

اما اگه ندارید می تونید استفاده کنید
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : farhad.programmer
#8
اگر می‌خواهید خیلی بهینه بشه از سیستم کش استفاده کنید و سشن رو داخل کش بریزید.
در کل فایل سرعتش بیشتره ولی توی هاستهای شیر امنیت نداره ولی در مقابل دیتابیس امنیت داره ولی کندتر هست
اگر سیستم کش داشته باشید ( و سرور هم اخصاصی باشه یا vps باشه) استفاده از کش بهترین گزینه هست
  پاسخ
تشکر شده توسط : ahora farhad.programmer


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان