/
  • ایجاد نشست در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ایجاد نشست در دیتابیس
    نویسنده پیام
    bitanaz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 41
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۵
    اعتبار: 3
    تشکرها : 36
    ( 17 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #1
    ایجاد نشست در دیتابیس
    سلام

    در خیلی از سورس ها دیدم که سیشن هارو توی دیتابیس ذخیره می کنند

    می خواهم با طرز کار اصولیش آشنا بشم و الگوریتمش و نحوه نوشتن و نحوه استفاده ممنون میشم اگه به طور کامل توضح بدید

    با سپاس
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۲ ۰۵:۲۷ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۱ ۱۰:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : HiddeN scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    دقیقا سوال منم هست
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ بهمن ۳ ۰۴:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    سلام

    روش جالب و امنی هست .
    کل پیکر بندی این روش با این تابع انجام میشه :

    کد PHP:
    session_set_save_handlerچ
    http
    ://www.php.net/manual/en/function.session-set-save-handler.php 

    با این تابع می توانید روش مورد نظرتون رو برای ذخیره ، بازخوانی ، حذف و ... جلسه انجام بدید . می تونه یکی از روش هایی که تعریف می کنید دیتابیس باشه.

    یه آموزش خوب هم براش وجود داره :
    http://www.devshed.com/c/a/PHP/Storing-P...-Database/

    کلاس هایی هم براش نوشتن که می تونید استفاده کنید ،خرجش هم یه گوگل کردنه Wink

    من این کار رو انجام دادم ولی بعدا متوجه شدم که سرعت کارکردن با خوده جلسه بیشتر هست . به همین خاطر ترکیبی از این دو روش رو استفاده کردم . در اصل من مسیر مشخصی رو برای جلسه با دسترسی مناسب قرار دادم و Id ها رو در دیتابیس ثبت کردم . اینطوری برای خوندن و نوشتن مزاحم دیتابیس نمیشدم Big Grin ولی برای چک کردن اعتبار جلسه یه کوئری میزدم.

    البته این روش رو اگه با یه رمزنگاری ساده همراه کنید ، می تونید یه نفس عمیق بکشید و از امنیت این بخش کارتون مطمئن باشید . Tongue
    ۱۳۸۸ بهمن ۳ ۰۸:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin parvane molana zoghal HiddeN
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    توی کار کردن با سشن ها و کلن سشن هندلر آیا سرور محدودیت ایجاد نمی کنه برای دسترسی؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ بهمن ۴ ۰۳:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    تا حالا با محدودیتی برخورد نکردم. تازه از خداش هم باشه که ما خودمون هندلش کنیم Big Grin
    ۱۳۸۸ بهمن ۴ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    bitanaz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 41
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۵
    اعتبار: 3
    تشکرها : 36
    ( 17 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    با سلام

    برای ایجاد پروژه های بزرگی مثل وبلاگدهی و سایت هایی که بازدیدشون بالاست، بهتره استفاده کنیم با نه؟

    جایز هست که استفاده کنیم؟ چه معایب و مزایایی داره؟

    ممنون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۷ ۰۵:۳۹ عصر، توسط bitanaz.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۷ ۰۵:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    به نقل از وحید:
    اگه سرور اختصاصی دارید که نه، بهتره این کارو نکنید

    اما اگه ندارید می تونید استفاده کنید
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ بهمن ۷ ۰۵:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ایجاد نشست در دیتابیس
    اگر می‌خواهید خیلی بهینه بشه از سیستم کش استفاده کنید و سشن رو داخل کش بریزید.
    در کل فایل سرعتش بیشتره ولی توی هاستهای شیر امنیت نداره ولی در مقابل دیتابیس امنیت داره ولی کندتر هست
    اگر سیستم کش داشته باشید ( و سرور هم اخصاصی باشه یا vps باشه) استفاده از کش بهترین گزینه هست
    ۱۳۸۸ بهمن ۷ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora farhad.programmer
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS