/
  • ایجاد دیتابیس محلی JSON در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ایجاد دیتابیس محلی JSON در php
    نویسنده پیام
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    ایجاد دیتابیس محلی JSON در php
    سلام دوستان.

    من این لینک رو دارم
    https://codepen.io/desandro/pen/LLyeJB/

    چطور میتونم اطلاعاتی که لود میشه رو توو php محلی خودم ایجاد کنم و تصاویر و اطلاعات از دیتابیس خودم لود بشه؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۱۱:۳۹ صبح، توسط MRCanddy.)
    ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۰۱:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ایجاد دیتابیس محلی JSON در php
    اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید.بخدا میخوام یاد بگیرم.قصد انجام پروژه از روی کد آماده رو ندارم
    ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ایجاد دیتابیس محلی JSON در php
    ببین یه کتابخونه‌ای هست https://masonry.desandro.com

    خیلی راحت از این میتونی استفاده کنی.
    به این صورت که چند تا عکس رو به این حالت در میاری.
    بعد وقتی اسکرول میخوره ریکوئست میزنی به سرور یه لیست عکس میگیری (با ای‌جکس)
    اون لیست رو توی html میزاری و دوباره تابع رو فراخوانی میکنی.

    این سرچ رو هم ببین:
    https://www.google.com/search?hl=en&as_q...as_rights=
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۰۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MRCanddy آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 296
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آبان ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 61
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ایجاد دیتابیس محلی JSON در php
    ممنون-ولی من وردپرس کار نمیکنم

    میخوام خودم سمت php این کد رو بفهمم
    ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۰۵:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS