• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد درگاه پرداخت پارسیان در php
#1
سلام دوستان.

من یک فرم ساده دارم.

میخوام مبلغ توو فرمم بنویسم و اونو بفرستم به درگاه پرداخت.

اگه پرداخت موفق بود عدد یک اکو بشه اگه نبود عدد 0
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام
مگه خود درگاه این کار رو نمیکنه!
مگه true||false برنمیگردونه؟
شهید گمنام سلام
سلام بر آنهایے ڪہ
بياد مـادر بےنشانشان
حتے براے مادرانشان هم
نشـانے نگذاشتنــد ...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
الان دقیقا چی میخواین؟
درگاه بانک پارسیان دارین الان؟
کد میخواین؟


اگر درگاه بانک پارسیان داشته باشین در کنارش داکیومنتی رو در اختیارتون قرار میده بانک که توضیحات لازم رو نوشته براتون که اگر از درگاه برگشتین چه اطلاعاتی بهتون داده میشه که بتونین بر اساس اون کارهای بعدی رو انجام بدین.
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان