• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اپلود عکس همراه با فرم و ذخیره در دیتابیس
#1
سلام استادان گرامی
من دارم فرمی طراحی میکنم که نیاز هس توش کاربر 3 تا و یا یکی عکس همراه با اطلاعاتی که میخواد رو دیتابیس ذخیره کنه متاسفانه خیلی روی این قضیه کار کردم اما نتونستم ازتون خواهش میکنم کمک کنید تا مشکلم حل بشه
تصویر مربوط به فرم رو براتون اپ میکنم

کدی هم که برای این کار نوشتم هم میذارم تا بهتر متوجه بشید
عاجزانه تقاضای کمک دارم
یا علی
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if(isset($_post['img1']))
{
    
$host="localhost";
$databasename="cmspr";
$user="root";
$pass="";
$conn=mysql_connect($host,$user,$pass);
if(
$conn)
{
$db_selected mysql_select_db($databasename$conn);
if (!
$db_selected) {
    die (
'Can\'t use foo : ' mysql_error());
}
}
else
{
    die(
'Not connected : ' mysql_error());
}
$drop=$_POST['drop_1'];
$size=$_POST['s3'];
$tirajh=$_POST['s2'];
$price=$_POST['price'];
$tol=$_POST['tol'];
$arz=$_POST['arz'];
$let=$_POST['let'];
$up1=$_POST['up1'];
$up2=$_POST['up2'];
$up3=$_POST['up3'];
$up4=$_POST['up4'];
$username=$_POST['username'];
    function 
GetImageExtension($imagetype)
        {
       if(empty(
$imagetype)) return false;
       switch(
$imagetype)
       {
           case 
'image/bmp': return '.bmp';
           case 
'image/gif': return '.gif';
           case 
'image/jpeg': return '.jpg';
           case 
'image/png': return '.png';
           default: return 
false;
       }
     }
if (!empty(
$_FILES["uploadedimage"]["name"])) {

    
$file_name=$_FILES["uploadedimage"]["name"];
    
$temp_name=$_FILES["uploadedimage"]["tmp_name"];
    
$imgtype=$_FILES["uploadedimage"]["type"];
    
$extGetImageExtension($imgtype);
    
$imagename=date("d-m-Y")."-".time().$ext;
    
$target_path "images/".$imagename;
    

if(
move_uploaded_file($temp_name$target_path)) {

     
foreach (
$_FILES["uploadedimage"]["error"] as $key => $error) {
    if (
$error == UPLOAD_ERR_OK) {
        
$tmp_name $_FILES["uploadedimage"]["tmp_name"][$key];
        
$name $_FILES["uploadedimage"]["name"][$key];
        
move_uploaded_file($temp_name$target_path);
    
$query_upload="INSERT into users(product,size,tirajh,price,tol,arz,let,pic1,pic2,pic3,pic4,username) VALUES ('".$product."','".$size."','".$tirajh."','".$price."','".$tol."','".$arz."','".$let."','".$up1."','".$up2."','".$up3."','".up4."','".$username."')";
    
mysql_query($query_upload) or die("error in '".$query_upload."' == ----> ".mysql_error());  

    }
}
    
    
    
    
    

    
}


}
}
?>


فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اینکه میگی نتونسیتی رو من متوجه نشدم از چه بابت نتونستی؟؟ مشکلت کجا بوده؟
کدی که من دیدم برای یک عکس نوشتی ولی جایی برای اپلود چندا تا عکس نداره

توی فرمت اسم عکسها رو ارایه ای بذار و این طرف توی یک لوپ ذخیره کن
توی دیتابیس باید یا نام فایل رو ذخیره کنی یا اگر از ادرس فایلت مطمپن نیستی باید مسیر کامل رو ذخیره کنی یعنی باید $target_path یا $imagename رو دخیره کنی
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان