۱۳۸۸ مهر ۰۳, ۱۰:۴۳ ق.ظ
اين بنر رو با چي درست كردن ؟
|
۱۳۸۸ مهر ۰۳, ۰۲:۱۵ ب.ظ
۱۳۸۸ مهر ۰۳, ۰۷:۰۱ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۳۸۸ مهر ۰۳, ۰۷:۰۳ ب.ظ توسط AHMADBADPEY.)
اينو :
http://www.98ia.com/Banner.gif تازگي ها اينجو بنر ها رو با اين زيبايي و كيفيت خيلي جاها ميشه پيدا كرد . حتما با برنامه خاصي درست مي شن ولي نمي دونم چيه ؟؟؟؟
۱۳۸۸ مهر ۰۳, ۰۸:۲۰ ب.ظ
هیچ نرم افزار خاصی وجود نداره
شما با فتوشاپ هم می تونید همین کارو بکنید یا با نرم افزار های ساده ی سه بعدی یا با هر چیز دیگه ای چیزی که اینجا مهمه انتخاب رنگ و سبک کاره همین
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
تشکر شده توسط : Y.P.Y
۱۳۸۸ مهر ۰۴, ۰۵:۳۰ ق.ظ
معمولا با برنامه ی Adobe Photoshop Image Ready اينها رو درست میکنند که هنگام نصب خود photoshop cs همراش نصب میشه .
( برنامه های دیگه ای هم هستند اما قدرتمندرینش همین image ready هست .)
۱۳۸۸ مهر ۰۴, ۰۵:۴۶ ب.ظ
برنامه Image Ready رو بعد از نسخه CS3 با خود فتوشاپ تلفیق کردند...
در بين تمامي مردم تنها عقل است كه به عدالت تقسيم شده زيرا همه فكر ميكنند به اندازه كافي عاقلند!!!
۱۳۸۸ مهر ۰۵, ۰۴:۳۸ ق.ظ
(۱۳۸۸ مهر ۰۴, ۰۵:۳۰ ق.ظ)HiddeN نوشته: معمولا با برنامه ی Adobe Photoshop Image Ready اينها رو درست میکنند که هنگام نصب خود photoshop cs همراش نصب میشه . ایمیلج ریدی؟؟؟؟؟؟ شما اصلا عکس رو دیدی؟ ایمیج ریدی چندان قابلیت وایرایش عکس ها رو نداره و کارش کلا انمیشن و پابلیش کردن تصویر به صورت صفحات وب هستش.
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
تشکر شده توسط : Alimokhlesi
۱۳۸۸ مهر ۰۵, ۰۶:۱۶ ق.ظ
(۱۳۸۸ مهر ۰۵, ۰۴:۳۸ ق.ظ)molana نوشته:(۱۳۸۸ مهر ۰۴, ۰۵:۳۰ ق.ظ)HiddeN نوشته: معمولا با برنامه ی Adobe Photoshop Image Ready اينها رو درست میکنند که هنگام نصب خود photoshop cs همراش نصب میشه . بله ! من خودم کلی نمونه ساختم توسط photoshop cs و image ready ! حيف كه الان لينوكس هستم و الا يک نمونه براتون میساختم تا متوجه بشید . اين لوگویی هم که قرار دادند خیلی ساده ساخته شده ... اما خوب اگر بخواییم به صورت حرفه ای تر و جالب تر طراحی کنیم معمولا تا جایی که میدونم با Macromedia Flash MX اين كار رو ميكنند و بعد با فرمت gif. و يا swf. ميدن بیرون |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان