/
  • انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    متاسفانه مقداری گیج شدم. میخواستم اساتید عزیز توضیحاتی در مورد موارد زیر راهنمایی هایی انجام بشه.

    1- چه فیلد های باید در همان زمان ایجاد تیبل ایندکس هم براشون تعریف بشه.
    2- در چه زمانی و بعد از چه مدت برای سایر فیلد های و چه نوع فیلد ها ایندکس ایجاد شود؟
    3- زمانی که یک فیلد رو جداگانه ایندکس میکنی با زمانی که چند فیلد رو ایندکس میکنی. چه تفاوت هایی وجود داره؟

    نوع ایندکس گزاری های هر کدوم به چه کار میاد. مثلا btree کاربردش چیست؟
    ممنون
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۲ ۰۱:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parsig
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    نبود کمک رسان؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۲ ۰۵:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    معمولا برای کلید های اصلی و خارجی و همچنین فیلدهای یکتا و بعضی فیلدها که بر اساس آنها sort یا جستجو انجام میشه رو ایندکس میزارن
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۲ ۱۰:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    ممنون رضا جان تا اینجاشو هم که میدونمستم. نکات ریز رو میخواستم. مثلا همین نوع btree کاربردش چیه؟!
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۱۲:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    در واقع یکی از روش های ذخیره سازی ایندکس هست که به صورت درختی پیاده سازی شده در واقع مربوط به بحث ساختمان داده ها میشه که در store engine های مختلف به صورت default هستن ولی کمی فرق میکنن.
    http://publib.boulder.ibm.com/infocenter...ref235.htm
    http://searchsqlserver.techtarget.com/definition/B-tree
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۰۸:۴۵ صبح، توسط scorpion.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۰۸:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    فارسی کسی هست یاری بده؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۳ ۰۶:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    ببخشید نبودم
    ببین در صورت کلی این قانون برای ایندکس گذاری وجود داره.
    فیلدهایی که قراره sort بشن و یا group بشن. بهتره که ایندکس گذاری بشن
    فیلدهایی که توی قسمت where میان و در هنگامی که در شرط میان کمتر از ۱ سوم کل نتیجه رو برگردونه باید ایندکس گزاری بشه. ( به عنوان مثال فیلد جنسیت رو بهتره روش ایندکس نزارین چون در شرایط عادی نصف نتیجه رو بر می گردونه که ایندکس گزاری فقط یه اطلاعات اضافه هست)
    فیلدهایی که ایندکس گزاری میشن اگر دیدید که یکتا هست حتما یونیک تعریف کنید( به عنوان مثال username )
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    وحید جان در مورد btree لطفا توضیح بدید
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۷:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    ویکی پدیا هست دیگه
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B...8%A8%DB%8C
    فارسی هم هست.
    اگه innodb داری که فقط همین الگوریتم رو می تونی استفاده کنی. اما اگه myisam داری می تونی از RTREE هم استفاده کنی. البته من در مورد تفاوت سرعت این دو ساختار چیز دقیقی نمی دونم و توی انتخاب این دو فقط میشه روی تست روی جدولت صحبت کرد که کدوم بهتر جواب میده. اما در کل درخت بی خیلی بیشتر از بفیه استفاده میشه
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۱۱:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana amir.s
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: انواع اندکس گزاری بر روی تیبل ها
    نوع ایندکس که بستگی به ساپورت کردن موتور مورد نظر دارد
    در مورد سرعت هم بستگی به کوئری داره که توی بحث ساختمان داده مطح شده که در چه زمانی کدوم سرعتش بیشتر هست
    ایندکس کردن روی یک سرعی فیلد که اطلاعاتشون کاملاً با هم فرق داره هم تأثیر چندانی نداره ولی وقتی یک قسمت مشترک داشته باشند تأثیرش رو میشه دید
    مثلاً اگر یک پایگاه داده بزرگ از نام افراد داشته باشیم
    قسمتهای مشترک پیدا میشند
    مثلاً مینا، میلاد، مینو
    همشو تو می مشترک هستند ولی دو تا تو مین
    اینجا سرعت خوبی هست ولی وقتی داده ها طوری هست که کاملاً متفاوت هست تأثر چندانی در سرعت ندارد
    مثلاً نوع مدرک
    لیسانس
    فوق لیسانس
    اول این دو هیچ اشتراکی ندارد
    lenght هم مشخص میکنه تا چه اندازه باید ایندکس گذاری کرد که همه اینها تو سرعت تأثر دارند
    فقط توجه داشته باش که ایندکس گذاری سرعت Select کردن رو زیاد میکنه ولی سرعت insert و update رو کم میکنه چون با هر بار باید اطلاعات مربوط به ایندکس هم وارد بشه
    برای این که کی خوب هست هم از explain استفاده کن تا بتونی بفهمی
    ۱۳۸۹ شهريور ۴ ۱۲:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS