/
  • اندیس گذاری اطلاعات

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اندیس گذاری اطلاعات
    نویسنده پیام
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    اندیس گذاری اطلاعات
    سلام من به این شکل اطلاعاتمو از دیتابیس میخونم و توی سلکت باکس نمایش میدم
    کد PHP:
    $query "SELECT * from time";
    $res mysql_query($query);
    echo
    '<font color="#F7070B">*</font><div class="dropdown">';
         echo
    ' <select id="num" name="num" class="dropdown-select">';
         while(
    $row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>".$row['begintime']."</option>";
    }
          echo
    '</select>'
         echo
    ' </div>';
          
    ?>
    حالا میخوام بعد از اظافه شدن هر داده ای داخل سلکت باکس به هر کدوم یه اندیس مشخص بده
    مثلا برای گزینه اول اندیس 1 و دوم اندیس 2و...
    میشه کمکم کنید ممنون میشم Huh
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۱۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    یه راه این هست که یک متغیر قبل از حلقه تعریف کنی، داخل حلقه اون رو یک مقدار افزایش بدی. بعد متغیر رو در هر مرحله تو خروجی نمایش بدی یک اندیس ایجاد میشه.
    کد PHP:
    $id 1;
    while(
    $row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>" $id " - " $row['begintime']."</option>";
          
    $id++;

    یه کار دیگه که میتونی بکنی این هست که در پایگاه داده برای جدول مورد نظر یک ستون دیگه درست کنی مثلا به اسم ID و اون رو auto increment قرار بدی، در این حالت به ازای هر رکوردت یک آی دی منحصر به فرد داری. ( من این گزینه رو پیشنهاد میکنم، چون بعدها برای دسترسی راحت تر به هر رکورد مشکلی نخواهی داشت.‌)
    کد PHP:
    while($row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>" $row['ID'] . " - " $row['begintime']."</option>";

    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۱۱:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farshadmahfa
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۱۱:۴۱ صبح)Alaa نوشته شده توسط:  یه راه این هست که یک متغیر قبل از حلقه تعریف کنی، داخل حلقه اون رو یک مقدار افزایش بدی. بعد متغیر رو در هر مرحله تو خروجی نمایش بدی یک اندیس ایجاد میشه.
    کد PHP:
    $id 1;
    while(
    $row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>" $id " - " $row['begintime']."</option>";
          
    $id++;

    یه کار دیگه که میتونی بکنی این هست که در پایگاه داده برای جدول مورد نظر یک ستون دیگه درست کنی مثلا به اسم ID و اون رو auto increment قرار بدی، در این حالت به ازای هر رکوردت یک آی دی منحصر به فرد داری. ( من این گزینه رو پیشنهاد میکنم، چون بعدها برای دسترسی راحت تر به هر رکورد مشکلی نخواهی داشت.‌)
    کد PHP:
    while($row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>" $row['ID'] . " - " $row['begintime']."</option>";


    ممنون از alla داداش عزیزم
    ببین مشکلم دقیقا این کد هستش که میخوام اندیس هر کدوم از این گزینه هارو به صفحه دیگه بفرستم با این کد
    کد PHP:
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
        <script type='text/javascript'>
            $(function(){
                       
      $("#begintime").change(function(){        
            var selectone1 = $('#begintime option:selected').filter(function(){ return $(this);}).length > 0;
                    $("#mylink1").toggle(selectone1);
                                    
              });
            });
        </script>
        <?php 
        $con 
    = @mysql_connect("localhost","root","");
    $db = @mysql_select_db("cms1");
    $query "SELECT * from time";
    $res mysql_query($query);
    echo 
    'زمان شروع کلاس';
    echo
    '<font color="#F7070B">*</font><div class="dropdown">';
         echo
    ' <select id="begintime" name="begintime" class="dropdown-select">';
              echo 
    "<option>انتخاب کنید</option>";

         while(
    $row mysql_fetch_array($res))
    {
          echo 
    "<option>".$row['begintime']."</option>";
    }
          echo
    '</select>'
         echo
    ' </div>';
          
    ?>
           <div id='mylink1' style='display:none;'>
          <a href="test.php" target="new"> دیدن جزییات</a>
      </div> 
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۱:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    دقیقا می خوای چی کار کنی ؟ این کد قراره چیکار کنه ؟
    چرا value نمیدی به optionها ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۲:۲۲ عصر)Alaa نوشته شده توسط:  دقیقا می خوای چی کار کنی ؟ این کد قراره چیکار کنه ؟
    چرا value نمیدی به optionها ؟
    این کد این کارو میکنه که وقتی ایتمی از سلکت باکس انتخاب میشه زیرش مینویسه دیدن جزئیات این ایتم که با کلیک روی اون به صفحه دیگه میره

    حالا من میخوام که id هر کدوم از این انتخاب هارو پس از انتخاب به صفحه بعد بفرستم
    با این کد میشه فرستاد فقط کمی مشکل داره که کمی سردرگمم میکنه،به این شکل
    کد PHP:
    echo "<option value=".$row['id'].">".$row['begintime']."</option>";
    }
          echo
    '</select>'
         echo
    ' </div>';
          
           echo
    '<div id="mylink1" style="display:none;">';
         echo
    '<a href="test.php?id='.$row['id'].'" target="new"> دیدن جزییات</a>';
      echo
    '</div>'

    مشکلشم اینه i test.php?id='.$row['id'].'"که هیچی رو نمیفرسته>؟؟؟؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۲:۵۰ عصر، توسط farshadmahfa.)
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۲:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    دلیل خاصی داره از تگ form استفاده نمیکنی ؟ اطلاعات رو مثلا با POST یا GET نمیفرستی ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۴:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۴:۴۸ عصر)Alaa نوشته شده توسط:  دلیل خاصی داره از تگ form استفاده نمیکنی ؟ اطلاعات رو مثلا با POST یا GET نمیفرستی ؟
    اره داداش دلیل اینه که توی فرمی که کاربر برای ارسال به دیتابیس استفاده میکنه حتما باید مشخصاتی از اون چیزی رو که میخواد داشته باشرو باید ببینه
    مثلا عکس های محل مورد نظر که میخوام با ایدی اونو به کاربر نمایش بدمTongue
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۹:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۹:۵۹ عصر)farshadmahfa نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۵ ۰۴:۴۸ عصر)Alaa نوشته شده توسط:  دلیل خاصی داره از تگ form استفاده نمیکنی ؟ اطلاعات رو مثلا با POST یا GET نمیفرستی ؟
    اره داداش دلیل اینه که توی فرمی که کاربر برای ارسال به دیتابیس استفاده میکنه حتما باید مشخصاتی از اون چیزی رو که میخواد داشته باشرو باید ببینه
    مثلا عکس های محل مورد نظر که میخوام با ایدی اونو به کاربر نمایش بدمTongue

    کسی نیس کمکم کنه؟alla داداش پس کجا موندی؟Shy
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۱۰:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    نوشتن کد بر خلاف قوانین انجمن هست، ولی واقعا نمیدونستم چه جوری توضیح بدم.

    کد PHP:
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
    <script type='text/javascript'>
    $(function(){
        $("#begintime").change(function(){    
            $("#details").attr("href", "test.php?id=" + $("#begintime").val());
            $("#mylink1").toggle();
        });
    });
    </script>
        
    <select id="begintime" name="begintime" class="dropdown-select">
        <option value="1">انتخاب کنید</option>
        <option value="2">گزینه با آی دی ۲</option>
    </select>

        <div id='mylink1' style='display:none;'>
            <a id="details" href="test.php" target="new">مشاهده جزيیات</a>
        </div> 
    دیگه بقیه اش با خودت.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۱۱:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farshadmahfa
    farshadmahfa آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۲۰
    تشکرها : 22
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: اندیس گذاری اطلاعات
    alla جان دست گلت درد نکنه خیلیی کمکم کردی شرمندم کردی ایشالا جبران کنمShyHeart
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۰۱:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS