/
  • انتقال مقدار با تگ a

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی انتقال مقدار با تگ a
    نویسنده پیام
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    انتقال مقدار با تگ a
    با سلام و درود
    من داخل منو اصلی در صفحه اصلی لیست محصولات رو دارم که هر کدوم باید به مطلبی که براشون ایجاد کردم با استفاده از id اون محصول به صفحه دیگه میره اطلاعات مربوط به اون محصول نمایش داده بشه
    سوالم اینه که آیا میشه با استفاده از اسکریپت یا هر کد دیگه با استفاده از تگ a مقدار که آی دی اون محصول باشه رو به صفحه دیگه ارسال کنم یا فقط submit اینکار رو میتونه بکنه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۱:۱۰ عصر، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۹:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,015
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2331
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: انتقال مقدار
    اره می تونی.
    با یه همچین کدی :
    کد PHP:
    <a href="item-details.php?id=<?PHP echo $item['id']; ?>"><?PHP echo $item['name']; ?></a> 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۱۰:۱۰ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۱۰:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: انتقال مقدار
    با سلام مجدد
    چطوری می تونم آی دی که ارسال کردم رو ازش تو صفحه details.php استفاده کنم
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۱۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 52 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: انتقال مقدار
    سلام

    کد PHP:
    <?php

    $_GET
    ['id']

    ?>
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۱۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: انتقال مقدار
    خیلی ممنون اصلا فکر نمیکردم اینقدر ساده باشه تو ذهنم این بود که یه تابعی url یا link برای گرفتن آدرسه
    خیلی ممنون Heart
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۱۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: انتقال مقدار با تگ a
    می تونی کاربر رو به ادرسی به شکل زیر هدایت کنی:
    http://example.com/page.php?details
    (همه اطلاعات فرستادنی باید بعد از ؟ قرار گیرند)
    بعد با تابع زیر می تونی نوشته های بعد از ؟ رو بخونی:
    کد PHP:
    echo $_SERVER["QUERY_STRING"]; 
    خروجی:
    details
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۵:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS