/
  • انتخاب دیتابیس از بین چند دیتابیس در زمان لاگین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی انتخاب دیتابیس از بین چند دیتابیس در زمان لاگین
    نویسنده پیام
    armin1991 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    انتخاب دیتابیس از بین چند دیتابیس در زمان لاگین
    با سلام
    من میخوام واسه پروژه ام ۵ تا دیتابیس با جدول های یکسان برای ۵ تا شرکت بسازم و اطلاعات مربوط به هر شرکت رو در دیتابیس خودش ذخیره کنم. سوالی که برای من پیش اومده اینه که زمانی که کاربر میخواد در وبسایت لاگین کنه آیا کار درستی که من تو این ۵ تا دیتابیس یکی یکی به دنبال نام کاربری و رمز عبور بگردم تا در صورت درست بودن اجازه ی ورود بدم ؟ یا باید به نحوی تشخیص بدم که تو کدوم دیتابیس باید دنبال نام کاربری و رمز عبورش بگردم؟ مثلا از کوکی استفاده کنم برای اینکه بفهمم کاربر برای کدوم شرکته و متناسب با شرکت داخل دیتابیس مربوطه بگردم !.
    ۱۳۹۴ بهمن ۲۱ ۰۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mo_ali_2005 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 3
    ( 19 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: انتخاب دیتابیس از بین چند دیتابیس در زمان لاگین
    قطعا استفاده از کوکی روش مناسبی نیست چون مثلا اگر کاربر دفعه اولش باشه که کانکت می شه یا این که کوکی شو پاک کرده باشه دیگه شما نمی دونی توی کدوم دیتابیس دنبالش بگردی. می تونی به تک تک دیتابیس ها کانکت بشی و از جدول کاربران نام کاربر رو جستجو کنی. برای اتصال به دیتابیس های مختلف هم باید mysql_connect رو به تعداد دیتابیس هات فراخوانی کنی و اگر مشخصاتشون یکی هست از دومین فراخوانی به بعد باید پارامتر چهارم تابع رو برابر true قرار بدی مثل زیر
    کد PHP:
    $dbh1 mysql_connect($hostname$username$password); 
    $dbh2 mysql_connect($hostname$username$passwordtrue); 
    بعد توی انتخاب دیتابیس هم حتما باید پارامتر دوم که نام کانکشن هست ذکر بشه مثل زیر:
    کد PHP:
    mysql_select_db('database1'$dbh1);
    mysql_select_db('database2'$dbh2); 

    و دست آخر در هنگام کوئری زدن هم یا باید در کنار نام جدول نام دیتابیس رو هم بیاری یا این که نام کانکشن رو ذکر کنی مثل حالات زیر:
    کد PHP:
    mysql_query('select * from tablename'$dbh1);

    mysql_query('select * from tablename'$dbh2); 

    یا با ذکر نام دیتابیس:
    کد PHP:
    mysql_query('select * from database2.tablename'); 
    ۱۳۹۵ فروردين ۹ ۰۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS