/
  • انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟
    نویسنده پیام
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟
    دوستان مثلا من یه جدول دارم واسه اعضا (users) که توش ستون id شناسه هر عضو هست؛
    از طرف دیگه هم یه جدول دارم واسه مطالب (posts) که توی اون هم ستون id شناسه مطلب و ستون autor شناشه عضوی هست که مطلب رو ارسال کرده.
    حالا من اگه بخوام یه کوئری بگیرم که تو نتیجه اش هم id مطلب و هم id عضو چاپ شه چیکار باید کنیم؟
    خودم سه تا راه حل دارم:
    1. کلا اسم ستونا رو تغییر بدم تا دیگه تداخل نداشته باشن!
    2. از alias برای تغییر نام ستون ها استفاده کنم.
    3. دوتا کوئری تو در تو بنویسم (اولی واسه مطالب از رو شناسه مطلب؛ دومی از اعضا از رو شناسه نویسنده مطلب که از کوئری قبلی بدست آوردیم)
    شما چه راهی به نظرتون میره؟
    چون ببینید؛ وقتی می خواهیم کوئری شو بنویسیم برای اسم این ستون ها از عبارات users.id و posts.id استفاده میکنیم. حالا می خوام بدونم با یه چنین روشی میشه اینارو چاپشونم کرد؟
    __________________________________________________________________________
    موفق باشید.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۸:۳۳ عصر، توسط qaflanti.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۸:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,510
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟
    همون روش دوم خودتون روش نرمالی هست Rolleyes
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۱ ۰۹:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza qaflanti ali786
    itstaghi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 144
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 72
    ( 88 تشکر در 58 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟
    با احترام به روش دوم، پیشنهاد من روش اوله
    تیکه تیکه کردن یه کوئری به دلیل همنام بودن بعضی از فیلدها اصلن روش معمولی نیست، علاوه بر این بعضی کوئری ها هست که تیکه تیکه کردنشون بهینه نیست و کارت رو چند برابر میکنه
    ۱۳۹۱ مهر ۱۲ ۰۷:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : qaflanti
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,510
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: انتخاب دو ستون هم نام از دو جدول تو یه کوئری؟
    (۱۳۹۱ مهر ۱۲ ۰۷:۵۰ عصر)itstaghi نوشته شده توسط:  با احترام به روش دوم، پیشنهاد من روش اوله
    تیکه تیکه کردن یه کوئری به دلیل همنام بودن بعضی از فیلدها اصلن روش معمولی نیست، علاوه بر این بعضی کوئری ها هست که تیکه تیکه کردنشون بهینه نیست و کارت رو چند برابر میکنه

    ولی با روش دوم تیکه تیکه نمیشه کوئری که Dodgy
    عمل join انجــــام میشه که روش معمولی هست...
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۲ ۰۸:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 qaflanti
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS