• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخاب تیبل های دیتا بیس
#1
سلام
چی جوری میشه تیبل های دیتابیس رو برای نمایس انتخاب کرد؟
کد پی‌اچ‌پی:
$con=mysqli_connect('localhost','root','','s');
if(!
mysqli_connect_error()){
    
$select="SELECT name FROM s.sqlite_master";
    
$query=mysqli_query($con,$select);
    if(
mysqli_num_rows($query)){
        while(
$rowS=mysqli_fetch_assoc($query)){
           
$sel=$rowS['name'];
        }
    }


اگه میشه مشکل این کد رو بگید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سوال خودتو دوباره بخون...

یعنی لیست جداول؟
کد:
SHOW TABLES;

یا لیست فیلدهای جدول؟
کد:
DESCRIBE `my_table_name`;

یا دیتای داخل جداول؟
کد:
SELECT * FROM `my_table_name`;
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined morteza001 ayoubsys
#3
بله منظورم نام جدول ها بود
کد پی‌اچ‌پی:
$con=mysqli_connect('localhost','root','','s');
if(!
mysqli_connect_error()){
    
$select="show tables";
    
$query=mysqli_query($con,$select);

        while(
$table=mysqli_fetch_row($query)){
             echo 
$table[0]

       }  else{
     
$masg='<div class="w3-panel w3-red w3-animate-zoom" style=" direction: rtl">
  <span onclick="this.parentElement.style.display=\'none\'" class="w3-closebtn">x</span>
  <p>!!پایگاه داده در دسترس نیست </p>
  </div>'
;
      }
     } 
چی جوری میشه نام جداول رو داخل یه سلکتور بریزم
کد پی‌اچ‌پی:
<select>
    <
option></option>
</
select
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام
کد رو خودم تونستم بنویسم میزارم برای دوستان!
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$con
=mysqli_connect('localhost','root','','س');
if(!
mysqli_connect_error()){
    
$select="show tables";
    
$query=mysqli_query($con,$select);
       if(
mysqli_num_rows($query)){
          
?>
          <select name="" id="">
              <?php
        
while($table=mysqli_fetch_assoc($query)){
             
$t=$table['Tables_in_ayat'].'<br>' ;
              
$ta='<option value="$t">'.$t.'</option>';
             
/*print_r($table); */
     
echo $ta  ;
       }
       
?>
       </select>
       <?php } else{
     
$masg='<div class="w3-panel w3-red w3-animate-zoom" style=" direction: rtl">
  <span onclick="this.parentElement.style.display=\'none\'" class="w3-closebtn">x</span>
  <p>!!پایگاه داده در دسترس نیست </p>
  </div>'
;
}
}
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
تمیزتر و منظم تر بنویس تا کدهات خواناتر بشه...

اینطوری یعنی؟
کد پی‌اچ‌پی:
<?php

$con 
mysqli_connect('localhost''root''''s');

if (!
mysqli_connect_error())
{
    
$select 'SHOW TABLES;';
    
$query mysqli_query($con$select) or exit(mysqli_error($con));
    echo 
'<select>';
    while (
$table mysqli_fetch_row($query))
    {
        echo 
'<option value="' $table[0] . '">' $table[0] . '</option><br/>';
    }
    echo 
'</select>';

وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys morteza001
#6
ممنون که جواب دادین!
بله همین جوری !
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان