• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امکان جستجو فارسی UTF
#1
من همین الان یه جستجوگر از پایه نوشتم اما فقط کلمات EN را پیدا می کنه چی کار کنم درست شه؟
http://ftpupload.ir/search.html
whmcs سرچ کنید بعد که چیزی پیدا شد کلمات فارسیشو سرچ کنید می بینید که چیزی نمیاد!
HELP!!!!
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اینطوری که نمی شه نظر داد
چیزی که طبیعیه اینه که کاراکترهای فارسی رو پیدا نمی کنه (چش بسته غیب گفتم)

کد بده برادر
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : farhadfery Reza
#3
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
function _format_bytes($a_bytes)
{
    if (
$a_bytes 1024) {
        return 
$a_bytes .' B';
    } elseif (
$a_bytes 1048576) {
        return 
round($a_bytes 10242) .' کیلوبایت';
    } else {
        return 
round($a_bytes 10485762) . ' مگابایت';
    } 
}
//if we got something through $_POST
if (isset($_POST['search'])) {
    
// here you would normally include some database connection
    
include('config.php');
    
mysqli_set_charset('utf8');
    
$db = new db();
    
// never trust what user wrote! We must ALWAYS sanitize user input
    
$word mysql_real_escape_string($_POST['search']);
    
$word htmlentities($word);
    
// build your search query to the database
    
$sql "SELECT name, filename FROM files WHERE name LIKE '%" $word "%' ORDER BY name LIMIT 10";
    
// get results
    
$row $db->select_list($sql);
    if(
count($row)) {
    echo 
'<hr style="color:#c00;background-color:#ccc;height:1px;border:none; width:800px;"/><div style="padding-top:5px;"></div>';
        
$end_result '';
        foreach(
$row as $r) {
            
$result         $r['name'];
            
$result6         $r['filename'];
            
// we will use this to bold the search word in result
            
$bold           '' $word '';    
            
$end_result     .= '
<div class="op" style="padding:5px;width:790px; background-color:#86A348;color:#fff;margin-bottom:5px;">
<span style="text-align:right;">'
.$result.'</span>
<span style="float:left;"> 
[ حجم فایل : '
._format_bytes(filesize("../files/".$result6)).' ] <a href="http://ftpupload.ir/files/'.$result6.'">[ دانلود اسکریپت ]</a></span></div>    ';            
        }
        echo 
$end_result;
    } else {
        echo 
'<hr style="color:#c00;background-color:#ccc;height:1px;border:none; width:800px;"/>
              <div style="padding-top:5px;"><img src="images/rarrow.gif"/> &nbsp; متاسفانه چیزی در سرور یافت نشد!</div>'
;
    }
}
?>
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
مگه تو دیتابیس با htmlentities ذخیره کردید که با اون سرچ میکنید ؟ ضمنا" از like سرچ در نمیاد :د MATCH کمی بهتره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
MATCH زدم کلا از کار افتاد!Big Grin
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
شما با همون لایک htmlentities رو حذف کن کار میکنه . از یه فیلتر دیگه استفاده کن .
  پاسخ
تشکر شده توسط : kianit
#7
ایول درست شد! مرسی استاد قربونت !
یا حقSmile
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان