/
  • امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟
    نویسنده پیام
    salam_ali آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 20
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟
    سلام

    دوستان عزیز من می خواستم بپرسم چطوری باید امکان انتخاب رنگ سایتو به کاربر داد که بعد از انتخاب با کوکی برای کاربر ذخیره بشه ؟؟؟

    ممنون
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۱۲:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟
    کاری نداره شما اول باید جند تا قالب برای سایتتون درست کنین یا اگه قراره رنگ صفحه فرق کنه یک css جداگانه درست میکنی که فقط رنگ قسمت هایی رو که باید تغییر کنه رو تنظیم کنه مثلا اگه قراره چهارتا حالت داشته باشی باید چهارتا css هم برای این کار تنظیم کنی .

    بعد تو پنل شخصی کاربر یه لیست کشویی قرار میدی که رنگ یا حالت مورد نظرش رو انتخاب کنه بعد اول اسم یا مثلا کدی رو که مشخص کننده اون رنگ هست رو دخال کوکی های کاربر ثبت می کنی بعد هم داخل یک شرط حالت های مختلف رو چک می کنی و در صورت درست بودن هر کدوم از اون شرط ها css مربوط به اون رو داخل قالب قرار میدی .


    اگه قرار فقط رنگ تغییر کنه می تونی یک class خاص رو به تمام اجزاء داخل قالب html ات بدی و بعد فقط با یک خط کد که فقط رنگ تمام تگ هایی که از اون کلاس ارث میبرن رو تغییر رنگ کل صفحه رو عوض کنی و دیگه نیاز به درست کردن فایل های اضافی نیست .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۱:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : salam_ali
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟
    سلام

    در ادامه حرف حسین عزیز ، میشه گفت که کوکی ها برای یک بار استفاده خوبه . اما برای شخصی سازی صفحه برای کاربر ، بهتره که این اطلاعات رو برای کاربر در دیتابیس ذخیره کنی تا هر بار که لاگین کرد با همون استایل بارگذاری بشه .
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : salam_ali
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: امکان انتخاب رنگ قالب سایت برای کاربر ؟؟؟
    درتایید حرف امیر اینو بگم که ممکنه یک بار کاربر از خونه لاگین کنه و ممکنه دفعه بعد از کافی نت لاگین کنه.

    بنابراین باید تنظیماتی رو که خونه انجام داده دوباره بده!!!!!

    بهتره در پایگاه داده ذخیره بشن
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۹:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : salam_ali
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS