• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش سرعت عمل در کار با mysql
#1
در مورد myql یه چیزایی می دونم می اونم و می تونم کارای معمولی رو باهاش نجام بدم .

ولی حالا دارم یه پروژه انجام میدم که سرعت توش برام خیلی مهم هست و در مقابلش امنیت اصلا مطرح نیست .
میخوام داخل بانک اطلاعاتیم در هر بار فراخونی یک مقدار اطلاعات ثبت و یک مقدار هم ذخیره بشه و فعلا مسئله خوندن مطرح نیست .

تا جایی که من می دونم اتصال به بانک اطلاعاتی زمان میبره و من می خوام این زمان رو حذف یا اگه بشه در جای دیگه ای جبرانش کنم .


اگر بانک اطلاعاتی بهتری رو هم سراغ دارین که بتونه این نیاز من رو بر طرف کنه ممنون میشم که همین جا معرفی کنین .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۸۷ دى ۲۱, ۰۶:۰۵ ب.ظ)php نوشته: در مورد myql یه چیزایی می دونم می اونم و می تونم کارای معمولی رو باهاش نجام بدم .

ولی حالا دارم یه پروژه انجام میدم که سرعت توش برام خیلی مهم هست و در مقابلش امنیت اصلا مطرح نیست .
میخوام داخل بانک اطلاعاتیم در هر بار فراخونی یک مقدار اطلاعات ثبت و یک مقدار هم ذخیره بشه و فعلا مسئله خوندن مطرح نیست .

تا جایی که من می دونم اتصال به بانک اطلاعاتی زمان میبره و من می خوام این زمان رو حذف یا اگه بشه در جای دیگه ای جبرانش کنم .


اگر بانک اطلاعاتی بهتری رو هم سراغ دارین که بتونه این نیاز من رو بر طرف کنه ممنون میشم که همین جا معرفی کنین .
می تونید از روشهای مختلف اتصال که در الگو های طراحی شی گرای پی اچ پی مطرحند استفاده کنید
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
میشه یکمی بیشنر راهنمایی کنین .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
گفتم نتیجه تحقیقم رو اینجا بگم تا بغییه هم استفاده کنن .

من به این نتیجه رسیدم که استفاده از فایل ها برای این کار بهترین روش هست در واقع باید بگم گوگل هم برای حجم زیاد اطلاعاتش از فایل ها استفاده می کنه .

dbms ها کند تر از فایل ها هستند و این باعث افزایش زمان پردازش می شود.

برای این صرفه جویی در زمان می شود از یک فایل با یک مدل داده ای خاص استفاده کرد و با این راه از زمان حداکثر استفاده رو کرد .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۸۷ دى ۲۹, ۰۲:۰۱ ق.ظ)php نوشته: گفتم نتیجه تحقیقم رو اینجا بگم تا بغییه هم استفاده کنن .

من به این نتیجه رسیدم که استفاده از فایل ها برای این کار بهترین روش هست در واقع باید بگم گوگل هم برای حجم زیاد اطلاعاتش بالا بردن سرعت کار از فایل ها استفاده می کنه .

dbms ها کند تر از فایل ها هستند و این باعث افزایش زمان پردازش می شود بنابراین استفاده از بانک های اطلاعاتی در این مورد مقرون به صرفه نیست

برای این صرفه جویی در زمان می شود از یک فایل با یک مدل داده ای خاص استفاده کرد وای در واقع اسفاده بهینه از زمان است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
از الگوی سینگل تون هم میتونید استفاده کنید
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
یعنی چی آقای مخلصی؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۸۷ دى ۲۹, ۱۲:۳۵ ب.ظ)molana نوشته: یعنی چی آقای مخلصی؟
توی بحثهای شی گرایی که آقای مخلصی ایشالا یاد بچه ها می دن به این بر می خورید.
(البته منم خیلی بلد نیستم ها Tongue)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
اتصال به Database زمان می بره؟؟!!
عزیز میگن وقت طلاست ولی نه دیگه اینقدر! اتصال به Database تقریباً 0.0000001 ثانیه زمان می بره. زیاده؟
نرم افزار شما Offline/Local قراره اجرا بشه؟ یا Database تون Remote هستش؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان