تشکرها : 467
( 799 تشکر در 277 ارسال )
در مورد myql یه چیزایی می دونم می اونم و می تونم کارای معمولی رو باهاش نجام بدم .
ولی حالا دارم یه پروژه انجام میدم که سرعت توش برام خیلی مهم هست و در مقابلش امنیت اصلا مطرح نیست .
میخوام داخل بانک اطلاعاتیم در هر بار فراخونی یک مقدار اطلاعات ثبت و یک مقدار هم ذخیره بشه و فعلا مسئله خوندن مطرح نیست .
تا جایی که من می دونم اتصال به بانک اطلاعاتی زمان میبره و من می خوام این زمان رو حذف یا اگه بشه در جای دیگه ای جبرانش کنم .
اگر بانک اطلاعاتی بهتری رو هم سراغ دارین که بتونه این نیاز من رو بر طرف کنه ممنون میشم که همین جا معرفی کنین .
تشکرها : 601
( 1128 تشکر در 412 ارسال )
(۱۳۸۷ دى ۲۱, ۰۶:۰۵ ب.ظ)php نوشته: در مورد myql یه چیزایی می دونم می اونم و می تونم کارای معمولی رو باهاش نجام بدم .
ولی حالا دارم یه پروژه انجام میدم که سرعت توش برام خیلی مهم هست و در مقابلش امنیت اصلا مطرح نیست .
میخوام داخل بانک اطلاعاتیم در هر بار فراخونی یک مقدار اطلاعات ثبت و یک مقدار هم ذخیره بشه و فعلا مسئله خوندن مطرح نیست .
تا جایی که من می دونم اتصال به بانک اطلاعاتی زمان میبره و من می خوام این زمان رو حذف یا اگه بشه در جای دیگه ای جبرانش کنم .
اگر بانک اطلاعاتی بهتری رو هم سراغ دارین که بتونه این نیاز من رو بر طرف کنه ممنون میشم که همین جا معرفی کنین .
می تونید از روشهای مختلف اتصال که در الگو های طراحی شی گرای پی اچ پی مطرحند استفاده کنید
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
میشه یکمی بیشنر راهنمایی کنین .
۱۳۸۷ دى ۲۹, ۰۲:۰۱ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۳۸۷ دى ۲۹, ۰۲:۰۲ ق.ظ توسط php.)
گفتم نتیجه تحقیقم رو اینجا بگم تا بغییه هم استفاده کنن .
من به این نتیجه رسیدم که استفاده از فایل ها برای این کار بهترین روش هست در واقع باید بگم گوگل هم برای حجم زیاد اطلاعاتش از فایل ها استفاده می کنه .
dbms ها کند تر از فایل ها هستند و این باعث افزایش زمان پردازش می شود.
برای این صرفه جویی در زمان می شود از یک فایل با یک مدل داده ای خاص استفاده کرد و با این راه از زمان حداکثر استفاده رو کرد .
تشکرها : 601
( 1128 تشکر در 412 ارسال )
از الگوی سینگل تون هم میتونید استفاده کنید
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
تشکرها : 1652
( 1594 تشکر در 1046 ارسال )
یعنی چی آقای مخلصی؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
تشکرها : 2219
( 4987 تشکر در 2281 ارسال )
اتصال به Database زمان می بره؟؟!!
عزیز میگن وقت طلاست ولی نه دیگه اینقدر! اتصال به Database تقریباً 0.0000001 ثانیه زمان می بره. زیاده؟
نرم افزار شما Offline/Local قراره اجرا بشه؟ یا Database تون Remote هستش؟
وبلاگ:
Yousha.Blog.ir
کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر