/
  • اعضای آنلاین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اعضای آنلاین
    نویسنده پیام
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #1
    اعضای آنلاین
    دوستان چه جوری میشه فهمید کدام یک از اعضایی که قبلا توی سایتمون عضو شده اند آنلاین اند . البته دست و پا شکسته خودم یه چیزایی می دونم . می دونم که باید توی جدولی که کاربرا رو ذخیره کردیم فیلدی از نوع timestamp داشته باشیم و هر وقت که کاربر login می کنه زمان رو به صورت time stamp توی اون فیلد قرار بدیم . اما از اینجا به بعدش از هر کی سوال کردم جواب ناقص بهم دادند . حالا اگه کسی لطف کنه کامل این موضوع رو تشزیح کنه ممنون می شم .
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۶ ۰۷:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اعضای آنلاین
    دوست عزیز:
    شما باید یه فیلد برای کاربر ها در نظر بگیری و وقتی لاگین می کنن اون فیلد رو مثلا یک کنی

    و هر وقت لاگ اوت می کنن دوباره اونو صفر کن.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۶ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اعضای آنلاین
    خوب ممکنه logout نکنن . فکر نکنم به این سادگی ها باشه
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۷ ۰۹:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اعضای آنلاین
    خوب جیگر اگه قراره حرفه ای کار کنی باید یه تابع بنویسی که بعد یه مدت که کاربر هیچ فعالیتی نداشته باشه سشن رو پاک کنه.

    یا اینکه با هر بار کلیک کاربر تایم رو آپدیت کن و با یه تابع چک کن که اگه تایم بیش از مثلا پنج دقیقه ست که آپ نشده بنابراین کاربر لاگ اوت شده.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۷ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS