• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه کردن فیلد به الفا ریجستر
#1
با سلام خدمت دوستان
می دونم شاید خیلی از بچه ها اینجا با جوملا اونقدر سر و کار نداشته باشن اما ممنون میمش کمک کنید تا بدونم چرا اطلاعاتی که می خوام وارد دیتابیس کنم انجام نمیشه
من یه مشکل دارم با کامپوننت الفا ریجستر دارم
مشکلم از این قراره که می خوام بهش یک باکس اضافه کنم که شماره فیش وارد کنه کاربری که داره ثبت نام می کنه
اما هیچ اطلاعاتی در فیلد فیش ثبت نمیشه
کد رو اینجا قرار می دم نظرتون رو بگید
موقع ثبت نام هیچ اروری نمیده و مقدار رو هم کاربر وارد می کنه اما تو تیبل ذخیره نمیشه نمی دونم چرا
کد پی‌اچ‌پی:
$fish JRequest::getVar('fish''''post''string');
        
$vfish strlen($fish);
        if ( 
$vfish<15 )  {
            
JError::raiseWarning(''JText::_('ARG_fish_15_CHARS'));
            
$this->register(JRequest::get('post'));
            return 
false;
        }
        
        else{
$query "SELECT fish FROM #jos_users  WHERE `fish`='".$fish."' LIMIT 1";    
        
$db->setQuery$query );
        } 

البته قبلش else رو اضافه نکرده بودم نشد بعد else رو اضافه کردم شاید اینجوری بتونم اطلاعات رو واردش کنم اما بازم نشد ممنون میشم راهنماییم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
#jos_users یعنی چی؟ من ندیدم واسه نام جدول از سمبل ها استفاده کنن. شاید این اضافی باشه! نمیدونم. اگر خطایی میده اینجا بنویس.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام
من هر جا دیدم از شاراپ برای پیشوند استفاده کرده بودند البته به اضافه یک اندرلاین
یه سوال
من الان کدی که برای دیتابیسش نوشتم ایا این تعریفم درسته
که
انتخاب کن فیلد فیش رو از جدول jos_users و بعد مقدار فیلد فیش را برابر متغییر فیش کن
لیمیت 1 رو نمی دونم دقیقا چیه فکر می کنم انتخاب یک فیلد منظورش باشه
و بعدش هم اینکه ابجکت db اشاره می کنه به تابع نشاندن کوئری که توش هم همون دستور select هست درسته؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
دلیل نمیشه شما از هم پیشوند ها استفاده کنید. یه قاعده هایی وجود داره که من توی mysql نمیدونم. مثلاً در php نام متد یا پراپرتی private با آندرلاین شروع میشه.
تفسیرت درسته و اون LIMIT 1 میگه فقط یکدونه فیلد نه بیشتر ! البته طور دیگه اگر بنویسی مثل LIMIT 1, 100 معنی دیگه میده. میگه از فیلد شماره 1 شروع کن تا 100 تا بعدش.
بهتره نام جداول و ستون هارو درون دو تا (``) قرار بدید.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان