• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه کردن خطای دلخواه
#1
با سلام.
همه دوستان با صفحه خطای فریمورک آشنایی دارند.
[عکس: 11632830374271178276.png]
سوالم اینه که چطور می تونم اطلاعات مربوط به خطایی را به طور دلخواه به این صفحه اضافه کنم؟
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
میری توی پوشه فریمورک توی پوشه db کلاس CDbException رو باز میکنی و وایرایش میکنیSleepyBig Grin
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
فکر کنم نتونستم منظورم را درست بیان کنم.
ببین سید جان، تو php در حالات های قدیمی با throw یا نهایتا با echo در جاهای مختلف خطاها را trace یا پیدا می کردیم. اوکی؟!
حالا می خوام بدونم که این صفحه خطا که میاد چطوری میتونم مقادیر متغییرهای دلخواه خودم را بهش اضافه کنم که همزمان اونها را هم نمایش بده؟
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
داداشم الان هم هچنان همون throw هستش :دی
سجاد جان شما همون خطی که خودش قرمز کرده رو نگاه کن اومده کلاس CDbException رو ایجاد کرده با یک پارامتر که بهش فرستاده که متن خطا هست حالا شما اضافاتی که میخوای نمایش بدی اولا :
کد پی‌اچ‌پی:
class CDbException extends CException

{
public function 
__construct($message,$code=0,$errorInfo=null,$myvar=array())
    {
        
$this->errorInfo=$errorInfo;
        
parent::__construct($message,$code);
        
print_r($myvar);
    }}

بعد هرجا که throw کردی و خواستی پارامتر دلخواهتم میفرستی
البته خیلی ساده و ابتدایی مثال زدم خودت حرفه ای ترش کن CException رو کلا ادیت کن یا یدونه MyException بنویس برای خودت و...
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : shgninc
#5
اوکی، یعنی خود فریمورک راهکاری برای این موضوع بدون دست بردن توی کلاسهاش نداره؟!
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
up....
Huh
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
تو کلاساش واسه چی دست ببری کلاس خودت رو بنویس داداش بعد خودت خطارو کچ کن!!
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
آره اونو که متوجه شدم، اون که یک ارث بری ساده است. منظورم راهکاری که درون خود فریمورک باشه را میگم.
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
همونی که من گفتمTongueBig GrinSleepyDodgy

داکیومنت های خود یی رو خوندی حتما حالا من مجدد میزارمSmile
http://www.yiiframework.com/doc/guide/1....pics.error
http://www.yiiframework.com/extensions/?category=6

http://yiibook.com/book/en/yii1.1_applic.../chapter-9
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : shgninc


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان