/
  • اصلاح کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اصلاح کوئری
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    اصلاح کوئری
    سلام

    لطفا این کوئری رو بصورت صحیح بنویسید

    کد:
    $sql = "SELECT * FROM `student` WHERE `class`='$idclass' AND `num` NOT IN ( SELECT `num`,`mark` FROM `checkmarks` WHERE `exam`='$idexam' )";

    می خوام اطلاعات دانش آموزانی که شماره دانش آموزی آنها توی جدول checkmarks ثبت نشده رو از جدول student واکشی کنم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۱۶ ۱۱:۲۲ صبح، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۶ ۱۰:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اصلاح کوئری
    خودتون باید‌ اصلاحش کنید
    نکته ای دقت نکردید این هست که وقتی شما یه کوئری رو به عنوان یک فیلد در نظر می گیرید این کوئری باید تنها یک فیلد رو برگردونه نه دو فیلد
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۶ ۱۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اصلاح کوئری
    نقل قول: نکته ای دقت نکردید این هست که وقتی شما یه کوئری رو به عنوان یک فیلد در نظر می گیرید این کوئری باید تنها یک فیلد رو برگردونه نه دو فیلد
    برای چی؟ subquery همینه دیگه...
    دو فیلد هم بر نمی گردونه. یک فیلد + نتیجه یک شرط false/true
    NOT IN xxx
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۵:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اصلاح کوئری
    یوشا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌ سربازی روت اثر منفی گذاشته Big Grin
    وقتی که یه subquery قراره‌‌‌ جای یه فیلد یاتوی این مثال جای قسمت IN قرار‌ بگیره ( که در واقع یک فیلد با تکرار هست) نمیشه که توی select این subquery بیشتر از یه دونه فیلد رو برگردوند. کاری به rowها ندارم ها کار به فیلد دارم
    دستور بالا اخطار
    کد:
    Operand should contain 1 column(s)
    رو‌ میده
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۶:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y k2-4u
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: اصلاح کوئری
    راست میگه دیگه rash44 Angel حواست کجاست...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۸:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS