/
  • اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست
    نویسنده پیام
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #1
    اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست
    اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست . من باید فراخوانی ترجمه زبان و فایل تنظیمات را کجا انجام بدم؟
    کد PHP:
    <?php

    class Bootstrap extends Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap {
        
        function 
    set_configs()
        {
          
    error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
          
    ini_set('display_errors'true);
            
        }
        
        
        
    /**
         * Bootstrap autoloader for application resources
         * 
         * @return Zend_Application_Module_Autoloader
         */
        
    protected function _initAutoload()
        {
            
    $autoloader = new Zend_Application_Module_Autoloader(array(
                
    'namespace' => 'Default',
                
    'basePath'  => dirname(__FILE__),
            ));
            return 
    $autoloader;
        }
        
        protected function 
    _initView()
        {
           global 
    $theme;
           if(
    $theme$theme $config->themes->default;
           
            if (isset(
    $this->config->app->theme)) {
                
    $theme $this->config->app->theme;
            }
            
    $path PUBLIC_PATH.'/themes/'.$theme.'/templates';

            
    $layout Zend_Layout::startMvc()
                ->
    setLayout('layout')
                ->
    setLayoutPath($path)
                ->
    setContentKey('content');

            
    $view = new Zend_View();
            
    $view->setBasePath($path);
            
    $view->setScriptPath(ROOT_PATH);

            return 
    $view;
        }
        
        private function 
    f_fbootstrap() {
            
            
    //configuration file
            
    $config = new Zend_Config_Ini(APPLICATION_PATH.'/configs/application.ini','production');

            
    //cache started
            
    $frontendOptions = array ('lifetime' => $config->cache->lifetime// cache lifetime of 2 hours
                                      
    'automatic_serialization' => $config->cache->automatic_serialization );
            
            
    $backendOptions = array ('cache_dir' => $config->cache->cache_dir );// Directory where to put the cache files

            
            
    $cache Zend_Cache::factory 'Core''File'$frontendOptions$backendOptions );
            
            
    //translation (cached)
            
    Zend_Translate::setCache $cache );
            
    $translate = new Zend_Translate 'ini'APPLICATION_PATH '/languages/fa/global.ini''fa' );
        }


    وقتی بخوام کلاسی را فراخوانی کنم که مثلا احراز هویت کنه یا سیشن هارو چک کنه (در ابتدای برنامه) کجا باید سورسشونو بزارم تا اجرا شن. البته من درک زیادی از mvc و oop ندارم.

    خیلی سخته HuhHuhHuh
    ۱۳۸۸ آذر ۲۴ ۰۳:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست
    داکیومنت زند رو مطالعه بفرمایید
    ۱۳۸۸ آذر ۲۴ ۱۰:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست
    آقا من یکمی در مورد شی گرایی و mvc مطالعه کردم و تا حدودی بصورت تئوری چیزایی یاد گرفتم ولی هنوز کار با zend framework رو برای شروع بلد نیستم.
    این کد صفحه Bootstrap.php منه:
    کد PHP:
    <?php

            
            
    //configuration file
            
    $config = new Zend_Config_Ini(APPLICATION_PATH.'/configs/application.ini','production');

            
    //cache started
            
    $frontendOptions = array ('lifetime' => $config->cache->lifetime// cache lifetime of 2 hours
                                      
    'automatic_serialization' => $config->cache->automatic_serialization );
            
            
    $backendOptions = array ('cache_dir' => $config->cache->cache_dir );// Directory where to put the cache files

            
            
    $cache Zend_Cache::factory 'Core''File'$frontendOptions$backendOptions );
            
            
    //translation (cached)
            
    Zend_Translate::setCache $cache );
            
    $translate = new Zend_Translate 'ini'APPLICATION_PATH '/languages/fa/global.ini''fa' );
           
            if (isset(
    $config->app->theme)) {
                
    $theme $config->app->theme;
            }
            
    $path PUBLIC_PATH.'/themes/'.$theme.'/templates';

            
    $layout Zend_Layout::startMvc()
                ->
    setLayout('layout')
                ->
    setLayoutPath($path)
                ->
    setContentKey('content');

            
    $view = new Zend_View();
            
    $view->setBasePath($path);
            
    $view->setScriptPath(ROOT_PATH);

            
            
    class 
    Bootstrap extends Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap {
        
        function 
    set_configs()
        {
          
    error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
          
    ini_set('display_errors'true);
            
        }
        
        
        
    /**
         * Bootstrap autoloader for application resources
         * 
         * @return Zend_Application_Module_Autoloader
         */
        
    protected function _initAutoload()
        {
            
    $autoloader = new Zend_Application_Module_Autoloader(array(
                
    'namespace' => 'Default',
                
    'basePath'  => dirname(__FILE__),
            ));
            return 
    $autoloader;
        }


    با توجه به تغییراتی که مشاهده می کنیدد توی کد دادم قراره از سیستم کش برای ترجمه استفاده کنه و از حالت انتخاب تم هم بهره برده. ولی وقتی صفحه لود می شه یه ارور می ده که نمی دونم چجوری برطرفش کنم:

    کد:
    Notice: Undefined variable: translate in E:\wamp\www\farabit.ir ZF\public\themes\default\templates\layout.phtml on line 1

    Notice: Trying to get property of non-object in E:\wamp\www\farabit.ir ZF\public\themes\default\templates\layout.phtml on line 1

    Notice: Trying to get property of non-object in E:\wamp\www\farabit.ir ZF\public\themes\default\templates\layout.phtml on line 1

    Notice: Trying to get property of non-object in E:\wamp\www\farabit.ir ZF\public\themes\default\templates\layout.phtml on line 1

    کمکم کنید!
    در ضمن باید توی هر تابع متغیرهای سراسری رو معرفی کنم؟
    کد PHP:
    global $config,$translate
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۴ ۱۱:۱۴ عصر، توسط nasserghiasi.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۴ ۱۰:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اشکل صفحه Bootstrap.php من چی هست
    دوست عزیز بهتره این‌ آموزش رو مطالعه کنید
    http://akrabat.com/zend-framework-tutorial/
    شما در کل باید آموزش zf رو‌ خوب یاد بگیرید. اصلا توی قسمت بعد bootsratp رو‌ ریختین به هم
    حتما آموزش رو به دقت مطابعه کنید
    ۱۳۸۸ آذر ۲۵ ۱۲:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS