/
  • اشکال در درج در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اشکال در درج در دیتابیس
    نویسنده پیام
    gbg آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ خرداد ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    اشکال در درج در دیتابیس
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode='?' and Tarikh='?'");
                $stmt->bind_param("sss", $UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();

    و این ارور رو میده

    کد:
    Warning</b>:  mysqli_stmt::bind_param(): Number of variables doesn't match number of parameters in prepared statement in
    <b>C:\xampp\htdocs\zigtech.ir\MPay\includes\DbOperations.php</b> on line
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,812
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1352
    ( 6177 تشکر در 3425 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                $stmt->bind_param($UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    gbg آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ خرداد ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    (۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۹ عصر)admin نوشته شده توسط:  
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                $stmt->bind_param($UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();

    اینجوری سلکت نمی کنه
    ولی به prepare اشکال نمیگیره
    چطور مقدار sql رو بعد prepare ببینم؟
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,815
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 89
    تشکرها : 2077
    ( 4529 تشکر در 2075 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    البته خود bind_param یک نوع caster/مبدل هستش
    کد PHP:
    $stmt $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                
    $stmt->bind_param("sss"$UserID,$ActiveCode,$da);
                
    $stmt->execute(); 

    ؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۰۳:۰۸ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۰۳:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS