/
  • اشکال در درج در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اشکال در درج در دیتابیس
    نویسنده پیام
    gbg آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ خرداد ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    اشکال در درج در دیتابیس
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode='?' and Tarikh='?'");
                $stmt->bind_param("sss", $UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();

    و این ارور رو میده

    کد:
    Warning</b>:  mysqli_stmt::bind_param(): Number of variables doesn't match number of parameters in prepared statement in
    <b>C:\xampp\htdocs\zigtech.ir\MPay\includes\DbOperations.php</b> on line
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,807
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6193 تشکر در 3436 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                $stmt->bind_param($UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    gbg آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ خرداد ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    (۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۰:۵۹ عصر)admin نوشته شده توسط:  
    کد:
                $stmt = $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                $stmt->bind_param($UserID,$ActiveCode,$da);
                $stmt->execute();

    اینجوری سلکت نمی کنه
    ولی به prepare اشکال نمیگیره
    چطور مقدار sql رو بعد prepare ببینم؟
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۸ ۱۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,842
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 91
    تشکرها : 2113
    ( 4664 تشکر در 2134 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اشکال در درج در دیتابیس
    البته خود bind_param یک نوع caster/مبدل هستش
    کد PHP:
    $stmt $this->con->prepare("SELECT id FROM `activecode` WHERE UserID = ? and ActiveCode=? and Tarikh=?");
                
    $stmt->bind_param("sss"$UserID,$ActiveCode,$da);
                
    $stmt->execute(); 

    ؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون مغز کوچیک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    15سال گذشت!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۰۳:۰۸ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۹ ۰۳:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS