/
  • اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در PHP
    نویسنده پیام
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در PHP
    سلام
    من کد زیر رو در php نوشتم ولی نمی دونم چرا اجرا نمیشه؟
    کد PHP:
    $strerr="$errshsh"."&"."$errni"."&"."$errpc"."&"."$errtel"."&"."$errcitycode"."&"."$errmobile";
        
    $javascript='<script language=javascript >'.'window.location=../register.php?'.$strerr.''.'</script>';
        echo 
    $javascript
    درون متغیر های خط اول کدهای پارامترهای ارسال خطا نوشته شده مثلا
    کد PHP:
    $errshsh="cmd=err1"
    من می خواستم با استفاده از این کد پارامترهای تشخیص خطا رو به صفحه register.php بفرستم
    ولی متاسفانه این کد عمل نمی کنه .
    به نظر شما اشکال کار در کجاست؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۱ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    کد PHP:
    $params = array 
        ( 
            
    'cmd' => 'err1'
        ); 
    $url '../register.php?'.http_build_query($params); 
    echo <<<
    JSC 
        
    <script type="text/javascript"
        
    window.location="{$url}"
        
    </script> 
    JSC; 
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۳:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kavoshgar63
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    اشکال شما توی کد جاوااسکریپت هست window.location باید برابر با یک رشته باشه که این کار رو نکردید
    کد PHP:
    $strerr=$errshsh."&".$errni."&".$errpc."&".$errtel."&".$errcitycode."&".$errmobile;
        
    $javascript='<script language="text/javascript" >window.location="../register.php?'.$strerr.'"</script>';
        echo 
    $javascript
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۳:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kavoshgar63
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    با تشکر از میلاد عزیز و جناب admin من کدی که آقا میلاد دادن رو تست کردم اما جواب نگرفتم خطارس پارس می ده اصلا کد رو اجرا نمی کنه خطا می گیره.
    کد PHP:
    $params = array 
        ( 
            
    'cmd' => 'err1'
        ); 
    $url '../register.php?'.http_build_query($params); 
    echo <<<
    JSC 
        
    <script type="text/javascript"
        
    window.location="{$url}"
        
    </script> 
    JSC; 
    این jsc چی هست؟
    من توی php manual هم چنین کلمه ای پیدا نکردم.
    اگر لطف کنین و کد بهینه و درست رو برام بنویسین ممنون میشم.
    یا حق.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۵:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    http://ir.php.net/manual/en/language.typ...ax.heredoc
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۵:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #6
    Sad RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    من برای خوندن پرامترهایی که از طریق آرایه به فرمم فرستادم از چه کدی باید استفاده کنم.
    این کد آرایه است.
    کد PHP:
    $params = array 
        ( 
            
    'cmd' => 'err1'
        ); 
    $url '../register.php?'.http_build_query($params); 
    echo <<<
    JSC 
        
    <script type="text/javascript"
        
    window.location="{$url}"
        
    </script> 
    JSC; 
    ضمنا دوستان با مبتدی ها کمی مدارا کنن من هنوز توی اول راهم دوستان لطف می کنن و بعضا مرجع هایی رو معرفی می کنن که شتر با بارش توش گم میشه.
    یه کمی LOW LEVEL بگید ما هم بفهمیم مهندسین عزیز.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۷:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    سلام
    چک کنید بعد از JSC و یا JSC; هیچ کاراکتری حتی اسپیس نباشه، کدی که فروم نمایش میده یه اسپیس بهش اضافه شده.
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۸:۴۳ عصر، توسط میلاد.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۰۸:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    آقا میلاد عزیز من این کد رو درستش کردم اونطور که فرمودین .
    هر چی فاصله بود برداشتم ولی باز هم درست نشد.
    کد PHP:
    $params = array 
        ( 
            
    'errexistuser' => 'errexistuser'
        ); 
    $url '../register.php?'.http_build_query($params); 
    echo<<<
    JSC<script type="text/javascript">window.location="{$url}";</script>JSC;


    جالبه که بعد از این خط تمام کدها سیاه رنگ میشه و حتی تگ <؟ آخر php رو هم انگار disable می کنه.
    اگر مقدور هست کد صحیح رو در یک فایل تکست بزارید شاید مشکل حل بشه .
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۱۱:۱۰ عصر، توسط kavoshgar63.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    البته گه نباید کار کنه من منظورم توی قسمت هایی بود که با «-->» مشخص کردم.
    کد:
    echo <<<JSC <--
        <script type="text/javascript">
        window.location="{$url}";
        </script>
    JSC; <--
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۰ ۱۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php
    من با این تکه کد کارم رو راه انداختم.
    ولی هنوز تستش نکردم نمی دونم درست جواب میده یا نه؟
    کد PHP:
    $params = array 
        ( 
            
    errshsh=>$errshsh
            
    errni => $errni,
            
    errtel=>$errtel,
            
    errmobile =>$errmobile,
            
    errcitycode=>$errcitycode,
            
    errpc=>$errpc,
            
    errfill=>$errfill,
            
    errpass=>$errpass
        
    ); 
    $url '../register.php?'.http_build_query($params); 
    echo 

        <script type='text/javascript'> 
        window.location='
    {$url}';
        </script>
    "

    توی آدرس بارم این میاد:
    کد PHP:
    http://127.0.0.1/temp/register.php?errshsh=errshsh%3Derrshsh&amp;errni=errni%3Derrni&amp;errtel=&amp;errmobile=&amp;errcitycode=&amp;errpc=&amp;errfill=errfill%3Derrfill&amp;errpass=errpass 
    چطور باید این رشته رو بخونم و خطاهارو روی صفحه نمایش بدم؟
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۱ ۰۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS