/
  • اشکال این کد کجاس که که کار نمیکنه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اشکال این کد کجاس که که کار نمیکنه؟
    نویسنده پیام
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #1
    اشکال این کد کجاس که که کار نمیکنه؟
    با سلام اساتید محترم
    من یه کد جی کوئری نوشتم که درست عمل نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید
    من یه سری کد اچ تی ام ال دارم که میخوام وقتی روی یه دایو هاور شد عکس کناری رو نمایش بده اینجا مثلا ما 10 دایو متفاوت داریم

    کد PHP:
                <div class="titr-group" id="a0">
                    <
    span class="igroup cat-motors"></span>
                    <
    div class="font"><img src="img/pin.png" class="activearea" id="img0" /><a href="#" title="خرید و فروش خودرو">ماشین و خودرو</a></div>
                 </
    div

    که با هاور روی a0,a1,a2 , ...
    تصویر img0,img1,....
    رو نمایش میده حالا این کد جی کوئریم هست
    کد PHP:
        $(document).ready(function() {     
     for(var 
    010i++) {
        (function(
    i) {
            $(
    "#a"+i).hover(function(){     
                $(
    "#img"+i).css({"opacity":"1"});  

            },     
            function(){    
                $(
    "#img"+i).css({"opacity":"0"});   
            });
        });
    }
        }); 
    ممنون میشم کمکم کنید
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۴ دي ۲۸ ۰۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اشکال این کد کجاس که که کار نمیکنه؟
    چرا از کلاس ها استفاده نمی کنی؟
    این رو ببین:

    کد PHP:
    $(document).ready(function() {     
      $(
    '.titr-group').hover(function(){
        $(
    this).find('img').show();
      },function(){
        $(
    this).find('img').hide();
      });
    }); 

    اینم لینک تست آنلاین:
    http://jsbin.com/tihove/2/edit?html,js,output
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۴ دي ۲۸ ۱۱:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kasbookar
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اشکال این کد کجاس که که کار نمیکنه؟
    یعنی مهندس بگو اصلا حواسم به کلاس ها نرفت اصلا کارو برای خودم پیچیده کرده بودم الکی ممنون
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۴ دي ۲۸ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS