۱۳۹۸ مرداد ۰۸, ۰۲:۲۸ ق.ظ
سلام دوستان من میخواستم بدونم که اگه ما در php بخوایم بررسی کنیم که ایا این پورتی که بازه داره استفاده میشه یا الکی بازه چطور بفهمیم سپاس از پاسخ هاتون
اشغال بودن یا آزاد بودن یک پورت در php
|
۱۳۹۸ مرداد ۰۸, ۰۲:۲۸ ق.ظ
سلام دوستان من میخواستم بدونم که اگه ما در php بخوایم بررسی کنیم که ایا این پورتی که بازه داره استفاده میشه یا الکی بازه چطور بفهمیم سپاس از پاسخ هاتون
۱۳۹۸ مرداد ۰۸, ۰۵:۳۸ ق.ظ
سلام و وقت بخیر
این لینک رو بررسی کنین . ببینین به نتیجه میرسین: https://www.php.net/manual/en/function.s...listen.php ارادتمند تشکر شده توسط : zelot
عنوان تاپیک رو نوشتی "اشغال بودن یا آزاد بودن یک پورت" اما در سوالت پرسیدی " ایا این پورتی که بازه داره استفاده میشه یا الکی بازه"...
چی شد بلخره؟ اما با مثالی که در همین لینکی که دوستمون داده، اگر هنگام اجری کد با خطای 10013 یا 10048 برخورد کردی، یعنی اون پورت/آدرس باز هست و در حال استفادست: کد پیاچپی: $socket = socket_create(AF_INET, SOCK_STREAM, getprotobyname('tcp')); همچنین با دستور netstat در کنسول(shell) سیستم می تونی وضعیت پورت ها و اتصالات رو ببینی. کد: ESTABLISHED
۱۳۹۸ مرداد ۰۸, ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۱۳۹۸ مرداد ۰۸, ۰۹:۵۴ ق.ظ)Y.P.Y نوشته: عنوان تاپیک رو نوشتی "اشغال بودن یا آزاد بودن یک پورت" اما در سوالت پرسیدی " ایا این پورتی که بازه داره استفاده میشه یا الکی بازه"...مرسی دوستان میگم این دستوری که معرفی کردید برای سوکت هست.درضمن این پورتی که می خوام بررسی کنم روی سیستم دیگه ایه مشکلی نداره یا من بلد نیستم ازش استفاده کنم مرسی بخاطر جواب هاتون |