• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
#1
درود بر دوستان
اینجا رو ببینید : [size=xx-large]http://tarikhema.ir/gallery


در اینجا با مشکلاتی مواجه هستم. لطفا بهم بگید چه کار کنم از این مشکل خلاص بشم ؟


ضمنا قبلا مشکلاتی داشتم که بسیار عالی حل شد.
منتظر کمک خواهم موند
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
ساختار جدول images چه جوري هست؟ اين نيگه فيلد user_id وجود نداره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام
دوست عزیز اگر لازم باشد به شما یوز نیم و پسورد را می دهم.اما

این فایل که گفتید موجود است!

اروری میده میگه فلان فایل شناخته شده نیست
در حالی که فایل دقیقا در جای خودش قرار داره..
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
فايل رو نمي گم ساختار ديتابيس رو ميگم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
من کاملا متوجه شدم شما چی رو ذکر کردید !
در دیتابیس فایل موجود هستش
این فایل در : user_id دیتابیس موجود هستش.فقط نمی دونم چرا نمی شناسه

چطور با شما ارتباط راحت تری داشته باشم ؟
ایمیل میشه بدید ؟
این مشکل رو به یکی از اد لیست های یاهو خودم ارجاع دادم. گفت همه چیز سرِ جای خودش قرار داره.
با این حساب من دیدم چاره کار من در این انجمن هست.

میگم فایلی رو که ارور میده دقیقا سره جای خودش قرار داره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
من فکر کنم این دوستمون از PREFIX هم استفاده کرده چون که میگه i.image_id اما هیچکدومتون از i حرفی نزدید. اگر اینطوری خوانده بشه و در دیتابیس موجود نباشه خوب معلومه که نمیشناسه. آیا از پیشوند برای جداول استفاده کردید؟ و همچنین یک فایلی که یک عملیات در ارتباط با پایگاه داده انجام میده مثلا SELECT یا DELETE رو بررسی کنید کدش رو یا اصلا بگذارید تا ببینیم چجوریاست.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام
ببخشید آقا من اینقدر ها وارد نیستم.
اما
کلمه i. رو هم اضافه کردم طبق ارور مورد نظر ولی باز درست نشد.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
دوست عزیز اگه امکانش هست نام کاربری، رمز عبور و آدرس ورورد به سرورتون رو برام پیام خصوصی بگذارید تا بررسی کنم.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
قسمتی که نوشته
4images_images i
رو به
4images_images as i
تغییر بدید اگر این فیلد داخل جدول وجود داشته باشه نباید این اخطار رو بده
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
مشخصات رو برای دوست بالایی عزیز ارسال کردم.

آقای مدیر من در فایل db_mysql.php هیچ 4images_images نمی بینم.
منظورتون در کدام فایل بود؟ آیا دیتابیس بود ؟
lk سری به پایگاه داده زدم و 4images_images این اونجا هستش
اما نمی دونم کجا رو باید تغییر بدم و چطوری
فایل user_id هم داخل اون هستش
نوشته های داخل فایل کانفیگ :

<?php
$db_servertype = "mysql";
$db_host = "localhost";
$db_name = "tarik608_photo";
$db_user = "tarik608_eni";
$db_password = "kazemi";

$table_prefix = "4images_";

define("4IMAGES_ACTIVE", 1);

?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان