/
  • اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    نویسنده پیام
    eni آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    درود بر دوستان
    اینجا رو ببینید : [size=xx-large]http://tarikhema.ir/gallery


    در اینجا با مشکلاتی مواجه هستم. لطفا بهم بگید چه کار کنم از این مشکل خلاص بشم ؟


    ضمنا قبلا مشکلاتی داشتم که بسیار عالی حل شد.
    منتظر کمک خواهم موند
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۶:۱۱ عصر، توسط eni.)
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۶:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    ساختار جدول images چه جوري هست؟ اين نيگه فيلد user_id وجود نداره
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۷:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    eni آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    سلام
    دوست عزیز اگر لازم باشد به شما یوز نیم و پسورد را می دهم.اما

    این فایل که گفتید موجود است!

    اروری میده میگه فلان فایل شناخته شده نیست
    در حالی که فایل دقیقا در جای خودش قرار داره..
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    فايل رو نمي گم ساختار ديتابيس رو ميگم
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۷:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    eni آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    من کاملا متوجه شدم شما چی رو ذکر کردید !
    در دیتابیس فایل موجود هستش
    این فایل در : user_id دیتابیس موجود هستش.فقط نمی دونم چرا نمی شناسه

    چطور با شما ارتباط راحت تری داشته باشم ؟
    ایمیل میشه بدید ؟
    این مشکل رو به یکی از اد لیست های یاهو خودم ارجاع دادم. گفت همه چیز سرِ جای خودش قرار داره.
    با این حساب من دیدم چاره کار من در این انجمن هست.

    میگم فایلی رو که ارور میده دقیقا سره جای خودش قرار داره.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۹:۲۱ عصر، توسط eni.)
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    من فکر کنم این دوستمون از PREFIX هم استفاده کرده چون که میگه i.image_id اما هیچکدومتون از i حرفی نزدید. اگر اینطوری خوانده بشه و در دیتابیس موجود نباشه خوب معلومه که نمیشناسه. آیا از پیشوند برای جداول استفاده کردید؟ و همچنین یک فایلی که یک عملیات در ارتباط با پایگاه داده انجام میده مثلا SELECT یا DELETE رو بررسی کنید کدش رو یا اصلا بگذارید تا ببینیم چجوریاست.
    ۱۳۸۸ تير ۲ ۱۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    eni آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    سلام
    ببخشید آقا من اینقدر ها وارد نیستم.
    اما
    کلمه i. رو هم اضافه کردم طبق ارور مورد نظر ولی باز درست نشد.
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۱۲:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    دوست عزیز اگه امکانش هست نام کاربری، رمز عبور و آدرس ورورد به سرورتون رو برام پیام خصوصی بگذارید تا بررسی کنم.
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۰۷:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    قسمتی که نوشته
    4images_images i
    رو به
    4images_images as i
    تغییر بدید اگر این فیلد داخل جدول وجود داشته باشه نباید این اخطار رو بده
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۱۲:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    eni آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 19
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: اسکریپت گالری عکس 4Images - و مشکلاتی چند
    مشخصات رو برای دوست بالایی عزیز ارسال کردم.

    آقای مدیر من در فایل db_mysql.php هیچ 4images_images نمی بینم.
    منظورتون در کدام فایل بود؟ آیا دیتابیس بود ؟
    lk سری به پایگاه داده زدم و 4images_images این اونجا هستش
    اما نمی دونم کجا رو باید تغییر بدم و چطوری
    فایل user_id هم داخل اون هستش
    نوشته های داخل فایل کانفیگ :

    <?php
    $db_servertype = "mysql";
    $db_host = "localhost";
    $db_name = "tarik608_photo";
    $db_user = "tarik608_eni";
    $db_password = "kazemi";

    $table_prefix = "4images_";

    define("4IMAGES_ACTIVE", 1);

    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۳ ۰۱:۲۹ عصر، توسط eni.)
    ۱۳۸۸ تير ۳ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS