• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده زیاد از رم
#1
سلام Shy

یکی دو روزه دارم یکم تمرین میکنم با ci ، امروز دیدم خیلی زیاد رم میبره ! یا شایدم فکر میکنم زیاده ، چون از بهینه سازی زیاد اطلاعاتی ندارم .

کافیه کانکت شی دیتابیس و یک متن ساده رو چاپ کنی 1.7 مگ ، اینا رم میبره ... یا اگر چند تا کتابخونه و helper رو لود کنی میره رو دو ! خیلی بالاست ؟

کلا برا یه سایت کوچیک و یا بزرگ چقدر استفاده از رم مناسبه ؟ Huh

ممنون پیشاپیش
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
توی هاست یه کم قضیه فرق می کنه
CI یکی از سریع ترین فریم ورک هاست
برای همین از سرعتش مطمئن باش
مگر اینکه سیستمت مشکل داشته باشه
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#3
(۱۳۸۹ اسفند ۰۶, ۰۹:۰۶ ب.ظ)siavash نوشته: سلام Shy

یکی دو روزه دارم یکم تمرین میکنم با ci ، امروز دیدم خیلی زیاد رم میبره ! یا شایدم فکر میکنم زیاده ، چون از بهینه سازی زیاد اطلاعاتی ندارم .

کافیه کانکت شی دیتابیس و یک متن ساده رو چاپ کنی 1.7 مگ ، اینا رم میبره ... یا اگر چند تا کتابخونه و helper رو لود کنی میره رو دو ! خیلی بالاست ؟

کلا برا یه سایت کوچیک و یا بزرگ چقدر استفاده از رم مناسبه ؟ Huh

ممنون پیشاپیش
دوست عزیز یه ذره به نظرم عجیب میاد این سوال

ببینم، آیا شما بدون کدایگنایتر هم استفاده کردی؟ از فریم‌ورک دیگه‌ای استفاده کردی؟

بعد یه چیزی: اگه بخواد مشکل از CI باشه، فقط باید یه لحظه ram استفاده بشه و بعد دوباره به حالت نرمال برگرده (یعنی فقط همون لحظه‌ای که صفحه می‌خواد لود بشه تا زمانی که لودش تموم می‌شه باید این‌جوری بشه)

به نظر من خیلی عجیب و بعید هست که از CI مشکل باشه. یعنی می‌گی با یه hello world هم اینجوریه؟ اگه یه فایل ساده و کوچیک بدون فریم‌ورک با پی‌اچ‌پی ساده بنویسی چی؟ مرورگرت چی هست؟ با بقیه‌ی مرورگرها هم امتحان کردی همه همین مشکل رو دارن؟
upservers.net Profesional Internet Solutions
هاست + ریسلر لینوکس
خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana siavash
#4
کلن بهت توصیه می کنم اگه ویندوز داری بی خیالش بشی و بری سمت لینوکس
اونوخ می فهمی که وقتی یه سایت رو با مرورگر باز می کنی سرعت واقعی یعنی چی!!!!!

ویندوز به طور معمول بعد از دوسه ماه به شدت به هم می ریزه
طبیعی هم هست

به نظر من یه بار لینوکس رو نصب کن و امتحان کن
اگه کمک خواستی من در خدمتت هستم
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#5
90% از easyphp استفاده میکنید؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#6
molana جان : شکی توی سرعت ci ندارم ، برای همین سوال پرسیدم تا مشکلی که از طرف من هست رو برطرف کنم .

فکر نکنم به مرورگر ربطی داشته باشه ! با این حال با همشون تست کردم فرقی نداره ،

امروز دقیق تر تست کردم :

- بدون کد ایگنایتر : به صورت ساده با کانکت شدن و انتخاب یک دیتابیس و چاپ یک جمله 0.29 مگ رم استفاده کرد .

----از این جا به بعد با کد ایگنایتر تست کردم----

- با دستور echo یک کلمه چاپ کردم 1.09 مگ رم .
- دو کلمه رو ریختم تو یک آرایه با view یک page لود کردم و محتوای آرایه رو چاپ کردم 1.1 مگ .
- اتصال به دیتابیس ( فقط اتصال ) و با دستور echo یک کلمه چاپ کردم 1.74 مگ رم .
- اتصال به دیتابیس ( فقط اتصال ) ، دو کلمه رو ریختم تو یک آرایه با view یک page لود کردم و محتوای آرایه رو چاپ کردم 1.75 مگ .
- اتصال به دیتابیس ( فقط اتصال ) ، دو کلمه رو ریختم تو یک آرایه کتابخونه parser رو لود کردم و با استفاده از اون یک page لود کردم و محتوای آرایه رو توش چاپ کردم 1.78 مگ .
- اتصال به دیتابیس ، ارسال یک query ، چاپ query ها در یک view با استفاده از کلاس parser حدود 1.97 مگ .

خوب مشخصه دیگه ! با اتصال به دیتابس 0.64 مگ بیشتر استفاده میشه .

نقل قول:کلن بهت توصیه می کنم اگه ویندوز داری بی خیالش بشی و بری سمت لینوکس
اونوخ می فهمی که وقتی یه سایت رو با مرورگر باز می کنی سرعت واقعی یعنی چی!!!!!

ویندوز به طور معمول بعد از دوسه ماه به شدت به هم می ریزه
طبیعی هم هست

به نظر من یه بار لینوکس رو نصب کن و امتحان کن
اگه کمک خواستی من در خدمتت هستم

ویندوز دارم و خیلی وقته بیخیالش شدم و شدیدا علاقه دارم برم لینوکس ولی به دلایلی نمیتونم .

1 . درایور های سیستمم رو برا لینوکس ندارم Big Grin
2 . ADSL ام تا یک ماه شایدم بیشتر ( CRY ) دیگه قطعه ، مودم دیال آپم هم درایور برا لینوکس نداره از بیخ
3 . برنامه هایی که استفاده میکنم فقط برا win هست البته مشابهش برا لینوکس هست ولی با عدم وجود نت نمیتونم تهیه کنمشون
مهم ترین گزینه همون نت هست ! حالا قصد رفتن به لینوکس رو دارم ایشالله مهاجرت کردیم مزاحمتون میشیم .

از XAMPP استفاده میکنم ...

کلا برا یه سایت کوچیک و یا بزرگ چقدر استفاده از رم مناسبه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
من از زند سرور قسمت code tracing استفاده می کنم و دقیقا می فهمم که کجای کار مشکل داره. شاید از یکی از ابزارها و جایی قسمتی هست که مقادیر زیادی رو داخل رم می ریزی. بهتره یه باز زند سرور رو نصب کنی ( نسخه pr رو نه نسخه ce رو) و بعد با استفاده از قسمت code tracing صفحه رو بررسی کن ببین جقدر رم می گیره.
راستی چه جوری فهمیدی که زیادی رم می گیره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : siavash
#8
فقط نسخه CE پیدا کردم 50 مگم هست چجوری بگیرم Big Grin

تو ci با {memory_usage} میشه مقدار رم مصرف شده رو در آورد . در حالت عادی هم که از memory_get_usage() استفاده کردم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
می خوای کدت رو واسه من بفرست تا من نگاش کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
کد خاصی نیست دارم تمرین میکنم ، چک کردم دیدم رم بالاست گفتیم یه سوالی کنیم ... Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان