• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از substr()
#1
سلام

من دارم یه cms خبری مینویسم. چند تا سوال برام پیش اومده.

میخواهم با substr طول یک رشته رو کم کنم ولی نمیشه.

تو صفحه new.php لیست کامل اخبار وجود داره و تو صفحه اصلی 10 تا خبر آخر نشون داده میشه.نمایش هم به این شکله که عنوان خبر + مثلا 100 کاراکتر اول از متن خبر و یه لینک یه wens.php که خبر کامل رو نشون بده.

با substr() میشه چنین کاری کرد که 100 تای اول رو نشون بده ولی نمیدونم چرا نمیشه.

بعضی خبرا که طول پیام اونا کمتر از 100 تاست.فقط کاراکتر اول رو نشون میده.

این هم از کد .

کد پی‌اچ‌پی:
$news_select mysql_query ("SELECT.......");

$news_row mysql_fetch_assoc $news_select );

$news substr $news_row['message'],100); 


سوال دوم اینکه برا خبرا چطور آرشیو ماهانه بزارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
از mb_substr استفاده کنید.
منظورت از آرشیو ماهانه چیه؟ آرشیو بر اساس تاریخ یا موضوع یا نویسنده...؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : cssmaster
#3
براساس تاریخ

mb_substr() هم نشد.

یه سوال دیگه.

تابع now() زمان رو به میلادی نگهداری میکنه . چطور زبان رو به شمسی تبدیل کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:تابع now() زمان رو به میلادی نگهداری میکنه . چطور زبان رو به شمسی تبدیل کنم؟
در یک خط نمی گنجه.
گوگل کن
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان