/
  • استفاده از <select> در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استفاده از <select> در PHP
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    استفاده از <select> در PHP
    سلام دوستان،

    من کدی نوشتم که سورسش رو در زیر قرار دادم و اگه ببینید متوجه میشید کارش چیشه و توضیح نمیدم:

    کد PHP:
    <?php

    include_once ("engine/data/configuration.php");

    if (isset(
    $_POST['do'])) {
        if (!empty(
    $_POST['title']) || !empty($_POST['url']) || !empty($_POST['email']) || !empty($_POST['description'])) {
            
    $title $_POST['title'];
            
    $email $_POST['email'];
            
    $url $_POST['url'];
            
    $description $_POST['description'];
            
            if (
    $category == "multimedia")
            
    mysql_query("INSERT INTO `multimedia` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
            if (
    $category == "lyrics")
            
    mysql_query("INSERT INTO `lyrics` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
            if (
    $category == "movies")
            
    mysql_query("INSERT INTO `movies` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
            if (
    $category == "advertisement")
            
    mysql_query("INSERT INTO `advertisement` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
            if (
    $category == "instruction")
            
    mysql_query("INSERT INTO `instruction` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
            if (
    $category == "upload_hosting")
            
    mysql_query("INSERT INTO `upload_hosting` (`title`, `email`, `url`, `description`) VALUES ('$title', '$email', '$url', '$description')") or die (mysql_query());
            
        } else {
            echo (
    "Field haye name, url, email and description nemitavanand khali bashand!");
        }
    }

    ?>

    <form action="add.php" method="post"><input type="hidden" name="do" />
    Title: <input type="text" name="title" /><br />
    URL: <input type="text" name="url" /><br />
    EMAIL: <input type="text" name="email" /><br />
    Description: <input type="text" name="description" /><br />
    Category: <select name="category">
    <option value="multimedia">Multimedia</option>
    <option value="lyrics">Lyrics</option>
    <option value="movies">Movies</option>
    <option value="advertisement">Advertisement</option>
    <option value="instruction">Instruction</option>
    <option value="upload_hosting">Upload Hosting</option>
    </select><br />
    <input type="submit" value="Send" />
    </form> 

    من کدش رو نوشتم که اگه چیزی وارد نشده بود برای اون مقدار های مشخص شده چیرو نمایش بده اما متاسفانه کار نمی کنه! حتی اگه مقداری وارد نشد باز آپدیت می کنه! چیکار کنم که اگه اون چیزهایی که مشخص شده پر نشده بودن آپدیت نشه و خطا بده ؟

    موفق باشید ... Smile
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۴ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۲ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استفاده از <select> در php
    کد PHP:
    $category $_POST['category']; 
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۰:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استفاده از <select> در php
    نه مشکل این نیست دوست عزیز بدون این هم کار می کنه. مشکل من اینه که مشخص کردم که اگه این ها خالی نبودن عملیات انجان بشن و در غیر اینصورت این خطا رو بده! اما متاسفانه کار نمی کنه!
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۱:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استفاده از <select> در php
    والا تو این کدی که زحمت کشیدین گذاشتین
    شما تو شرط هایی که گذاشتین از متغیر category$ استفاده می کنید بدون اینکه مقدارش رو از فرمم بگیرین
    اگه این توری هم کار می کنه این می تونه کمی خطر ناک باشه
    من متاسفانه هیچ نرم افزاری رو در اختیار ندارم که بتونم کد رو تست بزنم
    و خودتون هم واضح نگفتین که چه مشکلی دارن
    نقل قول: من کدش رو نوشتم که اگه چیزی وارد نشده بود برای اون مقدار های مشخص شده چیرو نمایش بده اما متاسفانه کار نمی کنه! حتی اگه مقداری وارد نشد باز آپدیت می کنه! چیکار کنم که اگه اون چیزهایی که مشخص شده پر نشده بودن آپدیت نشه و خطا بده ؟
    حقیقتآ این رو چند دفعه خوندم ولی متوجه نشدم...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۱:۲۷ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۱:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: استفاده از <select> در php
    می بخشید کدت اشتباهه
    شما گفتین اگه این یا این یا این خالی نباشن این کارو بکن

    باید به جای یا از "و" استفاده کنی
    بگی اگه این و این و این خالی نبودن این کارو بکن

    اونجوری که شما نوشتین اگه یکیش خالی نباشه کار رو انجام می ده
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۰۸ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: استفاده از <select> در php
    محمد جان درست شد خیلی خیلی ممنونم.

    دست شما oia هم درد نکنه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۱۱ عصر، توسط cyletech.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS