• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از seasion خوبه یا curl ??
#1
با سلام می خواستم بدونم آیا استفاده از کدوم این دوتا بهتره آیا هر دو تا اینا یک کار رو انجام میدن منظورم seasion , curl ???
استفاده از seasion خوبه یا curl ??
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamali_rush
#2
داکیومنت پی اچی پی رو نگاه انداختی؟
اینا چه ربطی به هم دیگه دارن؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamali_rush
#3
میشه یه توضیح در مورد هر دوتا شون بدین ؟؟؟ آیا کارایی اینا هر دوتا یکی نیست ؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamali_rush
#4
seasion که تاحالا نشنیدم فکر کنم منظورتون session بوده باشه... .
در کل هیچ ربطی به هم ندارن این 2 مورد، session یک نشستی(جلسه) هست که بین سرور و کاربر برقرار میشه:
کد:
http://w3web.persianblog.ir/post/96

curl یا client url هم برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده میشه:
کد:
http://www.php-jquery.ir/2000/curl-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%9F
  پاسخ
تشکر شده توسط : mamali_rush


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان