/
  • استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    نویسنده پیام
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    ايا ميشه از php براي كاربرد هاي غير وب استفاده كرد به طوريكه كدها ديده نشوند و بدون استفاده از مرور گر
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ ارديبهشت ۳۱ ۱۰:۳۸ عصر، توسط arlabbafi.)
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۳۱ ۱۰:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي aplication
    واسه چه کاری می خوای؟
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۳۱ ۱۰:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    ميخوام با مرور گر باز نشه (قيافه مرور گري نداشته باشه) و كد ها در كامپيوتر طرف ديده نشه(مهم)؟
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۳۱ ۱۰:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    چرا برای این کار سراغ زبان هایه دیگه ی نمی ری که توی برنامه نویسی دسکتاپ عمره بیشتری دارن Blush
    ۱۳۸۸ خرداد ۱ ۱۰:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    نمایش سورس رو نمی دونم ، اما با gtk-php میشه کارهایی کرد
    ۱۳۸۸ خرداد ۲ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    php برای اینکار ساخته نشده. ولی با gtk میشه دسکتاپ نوشت. با جاوااسکریپت و html هم به همراه adobe air میشه برنامه دسکتاپ تولید کرد. ولی باز قدرت زبانهای java و dotnet نمیشن.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ خرداد ۲ ۰۶:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    سلام،
    نقل قول: php برای اینکار ساخته نشده.
    ساخته شده ولی تحت Console. با پارامتر.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ خرداد ۲ ۰۷:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    وقتی حرف از ویندوز اپلیکیشن میاد ، منظور همون رومیزی رو میرسونه دیگه
    ۱۳۸۸ خرداد ۲ ۱۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    سلام،
    نقل قول: وقتی حرف از ویندوز اپلیکیشن میاد ، منظور همون رومیزی رو میرسونه دیگه
    خیر عزیز، رو میزی نمیگن، GUI میگن. چون DOS/Console... جزو Windows application هستند.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ خرداد ۳ ۱۰:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: استفاده از php براي كاربردهاي windows aplication
    من يك نرم افزار براي اين كار پيدا كردم .
    برای شروع نیازمندی ها و برنامه هایی که باید نصب کنید رو می نویسم:
    1. دانلود آخرین نسخه WB (در حال حاضر نسخه ی 0.46.0 آلفا آخرین نسخه بود) از سایت و لینک: http://winbinder.org/download.php و سپس نصب آن.
    2. فرض کنید WB را در H:\Program Files\WinBinder نصب کرده اید. برای کد نویسی بهتر است فایل های خود را در پوشه ی phpcode\examples قرار دهید. فایل های خود را با Notepad و یا یک نرم افزار ویرایشگر متنی بنویسید و با پسوند phpw ذخیره کنید.
    3. برای اجرای فایل ها کافی است روی یک فایل با پسوند phpw دابل کلیک کنید.

    اما اصول کلی برنامه نویسی با PHP و WB:
    1. قرار دادن winbinder.php به صورت include در ابتدای فایل phpw، مثال:
    include "../include/winbinder.php";

    2. ساخت پنجره ی اصلی (Main Window)، مثال:
    کد PHP:
    $mainwin wb_create_window(NULLAppWindow"Five steps"320240); 

    3. قرار دادن کنترل ها (مانند دکمه، لیبل، منو و ....) روی آن، مثال:
    کد PHP:
    wb_create_control($mainwinPushButton"Button 1"50708022101); 
    wb_create_control($mainwinPushButton"Button 2"180708022102); 

    4. ساخت تابعی که وقایع کنترل ها را ایجاد می کند، مثال:
    کد PHP:
    wb_set_handler($mainwin"process_main"); 
    5. قرار دادن حلقه ی اصلی، مثال:
    کد PHP:
    wb_main_loop(); 

    6. نوشتن رویداد ها برای تابع ساخته شده در مرحله ی 4:
    کد PHP:
    function process_main($window$id)
    {
     switch(
    $id) { 
     
     case 
    101
     case 
    102
     
    wb_message_box($window"Button #$id was pressed."); 
     break; 
     
     case 
    IDCLOSE// The constant IDCLOSE is predefined 
     
    wb_destroy_window($window); // Destroy the window
     
    break; 
     }


    توضیحات تکمیلی:
    1. فایل راهنمای WB (help فایل با پسوند chm) مرجعی مناسب برای یادگیری توابع WB می باشد.
    2. مثال های موجود در پوشه ی phpcode\examples تمام تکنیک ها را به شما آموزش خواهد داد. بهترین منبع آموزشی در این زمینه در حال حاضر همان پوشه و مثال های موجود در آن می باشد.
    3. این برنامه با زبان فارسی مشکلی ندارد و به راحتی از آن پشتیبانی می کند.
    ۱۳۸۸ خرداد ۳ ۱۰:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal Y.P.Y oia admin
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS