• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از متد private در کنترلر
#1
سلام

دوستان آیا میشه تو کنترلر (فریم ورک) یک متد با پروپرتی private تعریف کرد و در متدهای اصلی کنترلر از اون استفاده کرد ؟؟

منظورم اینه این کار اصولی هست یا تو کنترلر فقط باید متدهای public که مجاز به فراخوانی (از طریق url )هستند مجاز هستند ؟

فرض کنید یک سری دستورات مدام باید تکرار بشه میخوایم این دستورات رو در یک متد private بنویسیم و در متدهای اصلی (public) فراخوانی کنیم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چونکه فقط میخوای تو خود کلاس همون کنترلر استفاده کنی مشکلی نداره
در اصل این کار بهترم هست و اصول پنهان سازی شی گرایی رعایت میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : ImanAzadi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان