/
  • استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    نویسنده پیام
    navids_69 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 104
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    سلام من میخوام یک کلاس برای دیتابیس بنویسم بعد می خوام برای دستور آپدیت توی متد دوتا آرایه بگیره و یکی رو برای نام فیلد های دیتابیس و یکی دیگر رو مقدار هایی که قرار هست آپدیت بشه چجوری باید این متد رو بنویسم؟

    یا اگر بشه بجای آرایه بصورت داینامیک متغیر ساخت یعنی اگر 8 تا ورودی داره 8 تا متغیر ساخته بشه و در کد sql قرار بگیره
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۰۳ عصر، توسط navids_69.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۰:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    یه مثال بزن ، من نگرفتم چی میگی Huh
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    navids_69 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 104
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    مثل این و برای دستور آپدیت

    کد PHP:
    <?php
    function set($FIELDS$VALUES)
    {
        if(
    count($FIELDS)!=count($VALUES))
            die;
        
    $sql = array();
        foreach(
    $VALUES as $i=>$v)
            
    $sql[] = '`'.$FIELDS[$i].'`=\''.$v.'\'';
        
    $sql 'INSERT `myTable` SET '.implode(', '$sql);
        
    // و در ادامه کوئری را اجرا کنید

    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    اصولاً هر آپدید باید روی یک جدول باشه .
    مگه تو توی برنامه ات دو تا جدول کاملاً یکسان داری از نظر فیلد هاش ؟!!!!!

    الان این متد که دادی درسته .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    navids_69 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 104
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    خوب این برای تست هست مقدار تیبل هم اظافه میشه به این متد
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    فکر می کنم شما به دنبال تکنیک هایی هستید. که orm ها استفاده می کنند. درست حدس می زنم؟
    ۱۳۹۱ مهر ۱۶ ۰۲:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    من نویدو میشناسم .
    با وجودی که ezsql رو بهش پیشنهاد کردم اما دوست داره خودش یه کلاس دیتابیسم بسازه Big Grin
    نقل قول: فکر می کنم شما به دنبال تکنیک هایی هستید. که orm ها استفاده می کنند. درست حدس می زنم؟
    یه کوئری بیلدر ساده .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۶ ۰۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: استفاده از دو آرایه در متد یک کلاس
    (۱۳۹۱ مهر ۱۶ ۰۲:۲۱ صبح)Reza نوشته شده توسط:  من نویدو میشناسم .
    با وجودی که ezsql رو بهش پیشنهاد کردم اما دوست داره خودش یه کلاس دیتابیسم بسازه Big Grin
    نقل قول: فکر می کنم شما به دنبال تکنیک هایی هستید. که orm ها استفاده می کنند. درست حدس می زنم؟
    یه کوئری بیلدر ساده .
    والا وقتی اسم جدول رو آوردن مشخص هست که می خواهند در چند جدول مرتبط با هم عملیات درج و ویرایش رو داشته باشند.
    و هدف یک جدول تنها نیست. وقتی حرف از ارتباطات جداول میاد وسط داستان از فاز کودکانه به شاهنامه تبدیل میشه. و خیلی مسائل هست که باید اونها رو مد نظر گرفت . که نمیشه به ایجاد یک آرایه و این حرفا تکیه کرد.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۶ ۰۲:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS