• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از تگ select در php
#1
سلام

من می خوام با یک لیست drop down که با استفاده از تگselect ساخته میشه.یه برنامه رو با php بنویسم که

طرف وقتی یک گزینه از لیست رو انتخاب می کنه اطلاعات خاص اون گزینه رو نمایش بده.

البته بگم ها که اطلاعات از پایگاه داده نمایش داده میشه.پس مسلما با جاوا اسکریپت نمیشه.منظورم اینکه اطلاعاتی که نمایش داده میشه رو ازقبل نمیدونیم.

با تشکر از کاربران این انجمن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بهتره از ajax استفاده بشه .
اینجا رو ببینید :
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط : amj
#3
پاسخی که دادین بجا بود .
اما من دارم واسه جوملا یه ماژول می نویسم.ماژولی عین نمایش بازی هفته لیگ برتر که با انتخاب نام هفته لیست بازی هاش نمایش داده میشه.
البته این ماژول رو برای کامپوننت جوم اسپرت می نویسم.همه چیزش تموم شده فقط این قسمت مونده که با انتخاب هفته لیست نمایش داده بشه.که نمیدونم چطوری به php بفهمونم که این گزینه انتخاب شده.

جوملا هم طوری نیست که بشه مثلا با GET یا POST چیزی رو ارسال کرد چون توابع و کلاس های داخلی این کار رو می کنند کلا ساختارش فرق می کنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:نمیدونم چطوری به php بفهمونم که این گزینه انتخاب شده.
سمت سرور باید درخواست ارسال کنی تا پاسخ بگیری. این روند همیشه هست. چیزی هم که کاربر قبلی گفت کاملا درسته. بعد از انتخاب مقدار از فهرست مقدار رو با آجاکس به سمت سرور ارسال میکنی (اگر پاسخ نمیگیری از POST استفاده کن اگرهم نه پاسخ میگیری از GET)
اینکه جوملا ساختار خاص خودش رو داره دیگه باید خودت جوملا باز باشی. ما اینکاره نیستیم Wink ولی مسیری که همیشه ما طی میکنیم همونیه که گفته شد.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
آره دوستان منم اینا رو می دونم.دیگه اینا نباشه که نمیشه اطلاعات روارسال و دریافت کرد.
من گشتم.ودیدم که جوملا خودش یک سری دستورات داره برای اینکار که لازم نیست دیگه ما دیگه لازم نیست ما اطلاعات رو خودمون استفاده کنیم.ان شاالله نتیجه نهایی رو می زارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان