/
  • استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    عضی‌ها فکر می‌کنند که مثلاً جی‌کوئری فقط برای درست‌کردن ِ افکت‌ها و این‌چیزهاست، درصورتی که اصل ِ جی‌کوئری، ماجرای فرستادن درخواست و گرفتن پاسخ از سمت آقای سرور به‌صورت ای‌جکس می‌باشد که الان می‌خواهیم به یک مورد کوچکی از آن اشاره کنیم. این‌که چه‌طور یک رکورد از بانک‌اطلاعاتی‌مان را بدون بارگذاری‌شدن ِ هیچ صفحه‌ای حذف کنیم. این‌کار را بر پایه‌ی پی‌اچ‌پی انجام می‌دهیم.


    برای وصل‌شدن به بانک‌اطلاعاتی، قبل از هرکاری، یک فایل با نام config.php می‌سازیم و آن را با ادیتورمان باز می‌کنیم و کد زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    <?php
    $db_host 
    'localhost';
    $db_name 'your database name';
    $db_user 'your username';
    $db_pass 'your password';
    ?>

    کار خاصی نکردیم، فقط چند متغیر به‌نام‌های db_host، db_name، db_user و db_pass تعریف کردیم که مقادیر آن‌ها را به‌ترتیب، نوع هاست (که اصولا همان localhost می‌باشد)، نام بانک‌اطلاعاتی، نام‌کاربری‌ای که با آن به بانک اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنیم و در آخر هم رمزعبور را دادیم.

    حالا دیگر هرجایی که خواستیم به بانک‌اطلاعاتی وصل بشویم، کافی است این فایل را فراخوانی کنیم.


    حذف رکورد

    ابتدا باید یک صفحه‌ای برای نمایش رکوردها داشته باشیم. پس یک فایل با نام index.php می‌سازیم و کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:
    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    title>حذف رکورد از بانک‌اطلاعاتی با جی‌کوئری</title>
    <
    script src="js/jquery.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="js/delete.js" type="text/javascript"></script>
    </head>
    <body>
    <?php
    include("config.php");

    $connect = @mysql_connect($db_host$db_user$db_pass) or die('Database Connection Error!');
    @
    mysql_select_db($db_name);

    $query "SELECT * FROM my_tbl ORDER BY id DESC";
    $result = @mysql_query($query) or die(mysql_error());
    while(
    $row = @mysql_fetch_array($result))
    {
    ?>
    <div class="record">
    <div class="content"><?php echo($row[content]); ?></div>
    <div class="date"><?php echo($row[content_date]); ?></div>
    <div class="tools"><a class="delete" id="<?php echo($row[id]); ?>" href="#">حذف</a></div>
    </div>
    <?php
    }
    mysql_close($connect);
    ?>
    </body>
    </html> 

    در خط نهم، فایل کانفیگ که حاوی مشخصات بانک‌اطلاعاتی‌مان بود را فراخوانی کردیم. در خط یازدهم و دوازدهم، به بانک‌اطلاعاتی وصل شدیم. در خط‌های چهاردهم و پانزدهم هم تیبل ِ موردنظرمان را انتخاب کردیم و از خط شانزدهم تا بیست‌وسوم هم یک حلقه برای نمایش رکوردهایی که در تیبل ِ انتخاب‌شده‌مان قرار دارد ایجاد کردیم.
    در خط بیست‌وششم، اتصال به بانک‌اطلاعاتی را بستیم که البته این دستور فقط جنبه‌ی امنیتی دارد و کاری به عمل‌کرد ِ کدمان ندارد.

    حالا دیگر فقط دو مرحله پیش ِ رو داریم. اولی نوشتن اسکریپت ِ حذف رکورد با پی‌اچ‌پی و دومی نوشتن کد جی‌کوئری‌ای که درخواست ِ ما (همان حذف رکورد) را بفرستد به اسکریپتی که در مرحله‌ی اول نوشتیم و آن را اجرا کند.

    پس اول یک فایل با نام delete.php می‌سازیم و کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    <?php
    include("config.php");

    $connect = @mysql_connect($db_host$db_user$db_pass) or die('Connection Error');
    @
    mysql_select_db($db_name);

    $id $_GET['id'];

    $query "DELETE FROM my_tbl WHERE id = '$id'";
    mysql_query($query);

    mysql_close($connect);
    ?>

    از هم در ابتدا فایل کانفیگ را فراخوانی کردیم و بعد از آن هم به بانک‌اطلاعاتی وصل شدیم. در خط هفتم یک متغیر با نام id تعریف کردیم که جلوتر در مورد ماهیتش توضیح می‌دهم. در خط نهم و دهم هم کد مربوط به حذف رکورد را نوشتیم و در پایان اتصال به بانک‌اطلاعاتی را بستیم.

    حالا می‌رویم سراغ کد جی‌کوئری‌مان. یک فایل با نام delete.js می‌سازیم و آن را با ادیتورمان باز می‌کنیم. کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    $(function() {
    $(
    ".delete").click(function(){
    var 
    element = $(this);
    var 
    del_id element.attr("id");
    var 
    info 'id=' del_id;
     if(
    confirm("مطمئنید که قصد حذف این رکورد را دارید؟ این غیرقابل‌بازگشت خواهد بود!"))
              {
     $.
    ajax({
       
    type"GET",
       
    url"delete.php",
       
    datainfo,
       
    success: function(){
       }
     });
        $(
    this).parents(".record").css({ backgroundColor"red" }, "fast")
        .
    animate({ opacity"hide" }, "slow");
     }

    return 
    false;
    });
    }); 


    اگر دقت کرده باشید، در صفحه‌ای که رکوردهای‌مان نمایش داده می‌شوند یک دکمه‌ای قرار دادیم که کلاس ِ آن delete هست. به همین خاطر در کد بالا، قبل از هرچیز می‌گوییم که وقتی روی دکمه‌ی حذف کلیک شد، آن‌وقت اتفاقاتی که در ادامه می‌گویم، بی‌اُفتند.

    اولین‌کاری که باید بکنیم این هست که شناسه‌ی رکوردی که دکمه‌ی حذف ِ آن را زده‌ایم، مشخص شود. برای این‌کار، در صفحه‌ای که رکوردها نمایش داده می‌شوند، در آی‌دی ِ هر رکورد، شناسه‌ی آن را برمی‌گرداندیم. حالا دیگر کارمان راحت شد و در کد بالا می‌بینید که شناسه‌ی رکورد را خیلی راحت در می‌آوریم (خط‌های 3 تا 5). یادتان هست که در فایل delete.php، متغیر ِ $id را ایجاد کرده بودیم؟ مقدار آن برابر با شناسه‌ی رکورد که در کد بالا مشخصش می‌کنیم می‌شود. حالا باید یک پیغام به کاربر بدهیم که اگر آن را تایید کند، آن‌وقت عملیات ِ حذف ِ رکورد انجام بشود.

    اصل ماجرا این‌جاست. ما از تابع $.ajax() برای ارسال اطلاعات به اسکریپتی که برای حذف رکورد نوشته بودیم استفاده می‌کنیم. مقدار ِ متد ِ url، را برابر با آدرس فایل delete.php قرار می‌دهیم. این تابع یک متدی دارد به‌نام success. کار اصلی این متد این است که وقتی عملیات با موفقیت انجام شد، یک رویدادی انجام گیرد. مثلاً یک پیغام نمایش داده شود و بگوید که رکورد حذف شد یا یک همچین‌چیزی.
    یک افکتی هم در آخر درست می‌کنیم که وقتی رکورد حذف شد، از دید‌مان پنهان شود که در خط‌های پانزده و شانزده، کد ِ مربوط به افکت را می‌بینید. ابتدا رنگ‌زمینه‌ی رکورد را قرمز و بعد از آن، مخفی‌اش می‌کنیم. همین!

    جهت دریافت سورس و دمو کلیک کنید

    منبع : وبلاگ یک طراح وب - علی ها
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parsig payam amir.s parvane oia mojtabadj molana parazitt
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    بعد از مدتها ننوشتن مطلب خوبی بود از علیرضا !
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parazitt
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    منظور هم صالح بود Big Grin
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۷ ۰۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    نه منظور علیرضا بود Big Grin
    http://aliha.ir/2010/04/15/ajax-record-d...th-jquery/
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۷ ۰۲:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabajml آفلاین
    مجتبی جمالی
    ***

    ارسال‌ها: 134
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۳۰
    اعتبار: 2
    تشکرها : 20
    ( 119 تشکر در 72 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    ممنون
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۷ ۰۳:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    (۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۰۴ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  عضی‌ها فکر می‌کنند که مثلاً جی‌کوئری فقط برای درست‌کردن ِ افکت‌ها و این‌چیزهاست، درصورتی که اصل ِ جی‌کوئری، ماجرای فرستادن درخواست و گرفتن پاسخ از سمت آقای سرور به‌صورت ای‌جکس می‌باشد که الان می‌خواهیم به یک مورد کوچکی از آن اشاره کنیم. این‌که چه‌طور یک رکورد از بانک‌اطلاعاتی‌مان را بدون بارگذاری‌شدن ِ هیچ صفحه‌ای حذف کنیم. این‌کار را بر پایه‌ی پی‌اچ‌پی انجام می‌دهیم.


    برای وصل‌شدن به بانک‌اطلاعاتی، قبل از هرکاری، یک فایل با نام config.php می‌سازیم و آن را با ادیتورمان باز می‌کنیم و کد زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    <?php
    $db_host 
    'localhost';
    $db_name 'your database name';
    $db_user 'your username';
    $db_pass 'your password';
    ?>

    کار خاصی نکردیم، فقط چند متغیر به‌نام‌های db_host، db_name، db_user و db_pass تعریف کردیم که مقادیر آن‌ها را به‌ترتیب، نوع هاست (که اصولا همان localhost می‌باشد)، نام بانک‌اطلاعاتی، نام‌کاربری‌ای که با آن به بانک اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنیم و در آخر هم رمزعبور را دادیم.

    حالا دیگر هرجایی که خواستیم به بانک‌اطلاعاتی وصل بشویم، کافی است این فایل را فراخوانی کنیم.


    حذف رکورد

    ابتدا باید یک صفحه‌ای برای نمایش رکوردها داشته باشیم. پس یک فایل با نام index.php می‌سازیم و کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:
    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    title>حذف رکورد از بانک‌اطلاعاتی با جی‌کوئری</title>
    <
    script src="js/jquery.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="js/delete.js" type="text/javascript"></script>
    </head>
    <body>
    <?php
    include("config.php");

    $connect = @mysql_connect($db_host$db_user$db_pass) or die('Database Connection Error!');
    @
    mysql_select_db($db_name);

    $query "SELECT * FROM my_tbl ORDER BY id DESC";
    $result = @mysql_query($query) or die(mysql_error());
    while(
    $row = @mysql_fetch_array($result))
    {
    ?>
    <div class="record">
    <div class="content"><?php echo($row[content]); ?></div>
    <div class="date"><?php echo($row[content_date]); ?></div>
    <div class="tools"><a class="delete" id="<?php echo($row[id]); ?>" href="#">حذف</a></div>
    </div>
    <?php
    }
    mysql_close($connect);
    ?>
    </body>
    </html> 

    در خط نهم، فایل کانفیگ که حاوی مشخصات بانک‌اطلاعاتی‌مان بود را فراخوانی کردیم. در خط یازدهم و دوازدهم، به بانک‌اطلاعاتی وصل شدیم. در خط‌های چهاردهم و پانزدهم هم تیبل ِ موردنظرمان را انتخاب کردیم و از خط شانزدهم تا بیست‌وسوم هم یک حلقه برای نمایش رکوردهایی که در تیبل ِ انتخاب‌شده‌مان قرار دارد ایجاد کردیم.
    در خط بیست‌وششم، اتصال به بانک‌اطلاعاتی را بستیم که البته این دستور فقط جنبه‌ی امنیتی دارد و کاری به عمل‌کرد ِ کدمان ندارد.

    حالا دیگر فقط دو مرحله پیش ِ رو داریم. اولی نوشتن اسکریپت ِ حذف رکورد با پی‌اچ‌پی و دومی نوشتن کد جی‌کوئری‌ای که درخواست ِ ما (همان حذف رکورد) را بفرستد به اسکریپتی که در مرحله‌ی اول نوشتیم و آن را اجرا کند.

    پس اول یک فایل با نام delete.php می‌سازیم و کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    <?php
    include("config.php");

    $connect = @mysql_connect($db_host$db_user$db_pass) or die('Connection Error');
    @
    mysql_select_db($db_name);

    $id $_GET['id'];

    $query "DELETE FROM my_tbl WHERE id = '$id'";
    mysql_query($query);

    mysql_close($connect);
    ?>

    از هم در ابتدا فایل کانفیگ را فراخوانی کردیم و بعد از آن هم به بانک‌اطلاعاتی وصل شدیم. در خط هفتم یک متغیر با نام id تعریف کردیم که جلوتر در مورد ماهیتش توضیح می‌دهم. در خط نهم و دهم هم کد مربوط به حذف رکورد را نوشتیم و در پایان اتصال به بانک‌اطلاعاتی را بستیم.

    حالا می‌رویم سراغ کد جی‌کوئری‌مان. یک فایل با نام delete.js می‌سازیم و آن را با ادیتورمان باز می‌کنیم. کدهای زیر را در آن می‌نویسیم:

    کد PHP:
    $(function() {
    $(
    ".delete").click(function(){
    var 
    element = $(this);
    var 
    del_id element.attr("id");
    var 
    info 'id=' del_id;
     if(
    confirm("مطمئنید که قصد حذف این رکورد را دارید؟ این غیرقابل‌بازگشت خواهد بود!"))
              {
     $.
    ajax({
       
    type"GET",
       
    url"delete.php",
       
    datainfo,
       
    success: function(){
       }
     });
        $(
    this).parents(".record").css({ backgroundColor"red" }, "fast")
        .
    animate({ opacity"hide" }, "slow");
     }

    return 
    false;
    });
    }); 


    اگر دقت کرده باشید، در صفحه‌ای که رکوردهای‌مان نمایش داده می‌شوند یک دکمه‌ای قرار دادیم که کلاس ِ آن delete هست. به همین خاطر در کد بالا، قبل از هرچیز می‌گوییم که وقتی روی دکمه‌ی حذف کلیک شد، آن‌وقت اتفاقاتی که در ادامه می‌گویم، بی‌اُفتند.

    اولین‌کاری که باید بکنیم این هست که شناسه‌ی رکوردی که دکمه‌ی حذف ِ آن را زده‌ایم، مشخص شود. برای این‌کار، در صفحه‌ای که رکوردها نمایش داده می‌شوند، در آی‌دی ِ هر رکورد، شناسه‌ی آن را برمی‌گرداندیم. حالا دیگر کارمان راحت شد و در کد بالا می‌بینید که شناسه‌ی رکورد را خیلی راحت در می‌آوریم (خط‌های 3 تا 5). یادتان هست که در فایل delete.php، متغیر ِ $id را ایجاد کرده بودیم؟ مقدار آن برابر با شناسه‌ی رکورد که در کد بالا مشخصش می‌کنیم می‌شود. حالا باید یک پیغام به کاربر بدهیم که اگر آن را تایید کند، آن‌وقت عملیات ِ حذف ِ رکورد انجام بشود.

    اصل ماجرا این‌جاست. ما از تابع $.ajax() برای ارسال اطلاعات به اسکریپتی که برای حذف رکورد نوشته بودیم استفاده می‌کنیم. مقدار ِ متد ِ url، را برابر با آدرس فایل delete.php قرار می‌دهیم. این تابع یک متدی دارد به‌نام success. کار اصلی این متد این است که وقتی عملیات با موفقیت انجام شد، یک رویدادی انجام گیرد. مثلاً یک پیغام نمایش داده شود و بگوید که رکورد حذف شد یا یک همچین‌چیزی.
    یک افکتی هم در آخر درست می‌کنیم که وقتی رکورد حذف شد، از دید‌مان پنهان شود که در خط‌های پانزده و شانزده، کد ِ مربوط به افکت را می‌بینید. ابتدا رنگ‌زمینه‌ی رکورد را قرمز و بعد از آن، مخفی‌اش می‌کنیم. همین!

    جهت دریافت سورس و دمو کلیک کنید

    منبع : وبلاگ یک طراح وب - علی ها


    خیلی ممنون از مطالبت آموزندت دوست عزیز

    رفتم سایتتو دیدم باحال بودShy

    2 سوال ازت دارم یکی در مورد کدته و دیگری در مورد سایتت هست

    سوال اول:

    تو قسمت url نوشتی delete.php خوب چون کدت به صورت جاوااسکریپت هست زمانی که

    یه کاربر صفحتو ذخیره کنه میبینه که تو اطلاعاتتو از صفحه delete.php میگیری ، حال این موضوع

    برای هکرا جالب نیست؟ یا اینکه این موضوع یه باگ امنیتی به حساب نمیاد؟

    هکر نمیتونه از این روش برای هک استفاده کنه؟

    سوال دوم:

    url سایتت خیلی برام جالب بود. میتونی لطف کنی و بگی چطوری اینکار رو انجام دادی؟

    من خیلی وقته دنبال این کاری که کردی میگردم

    باتشکر
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۰۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    1- دوست عزیز این یک مثال ساده بود. مسائل امنیتی رو مد نظر نگرفته
    2- کدوم سایت؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۰۶:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۰۶:۴۳ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  1- دوست عزیز این یک مثال ساده بود. مسائل امنیتی رو مد نظر نگرفته
    2- کدوم سایت؟

    خوب اگه بخوایم مسایل امنیتی رو در نظر بگیریم چه طوری میشه؟

    همین سایت http://aliha.ir
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۰۸:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    مسائل امینیی اینکه توی صفحه ی delete.php سشن کسی که داره پارامتر پاس می کنه برای دیلیت کردن رو چک کنیم .
    این سایت رو هم بهتره از طریق تماس با من یا کامنت از مدیرش سوال کنید .
    مدیرش گمون نکنم عضو این انجمن باشه .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۱۰:۳۱ عصر، توسط parsig.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۱۰:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: استفاده از ایجکس با JQuery - بسیار ساده
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۸ ۰۸:۱۹ عصر)mojtabadj نوشته شده توسط:  همین سایت http://aliha.ir

    با استفاده از mod_rewrite این کارا انجام می شه

    ضمن اینکه این سایتی که شما فرمودید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنه و یکی از حالت های لینک دهیش اینه.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۱۱:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS