• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از اديتور در كدهاي PHP
#1
سلام
لطفاً‌ توضيح بدين چگونه مي شه از اديتور هاي رايگان در برنامه هايي كه با پي اچ پي مي نويسيم، استفاده كنيم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
قالبا ادیتور ها دارای داکیومنت و ویکی هستند که اگر خوب دقت کنید کامل توضیح نصب ادیتور در زبان های مختلف رو دارا هستند
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۸۷ بهمن ۰۶, ۰۲:۳۵ ب.ظ)zoghal نوشته: قالبا ادیتور ها دارای داکیومنت و ویکی هستند که اگر خوب دقت کنید کامل توضیح نصب ادیتور در زبان های مختلف رو دارا هستند

درسته که ویکی دارن.
ولی غالبا کار با اونها برای اونهایی که انگلیسیشون خیلی خوب نیست، سخت و اعصاب خورد کنه.

بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی بشین.
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
منظور شما از ادیتور ، همین اسکریپت های JS هست که امکان WYSIWYG رو میده ؟
شبکه سرورز24 : http://www.servers24.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام
براي من فرقي نمي كنه و اصلاً بعيد مي دونم استفاده از اديتورها فرق چنداني باهم داشته باشه (يا حداقل من نمي دونم) ولي منظور همينه كه امکان WYSIWYG داشته باشه مثل tinymce و يا هر اديتور ديگري.(در جاگذاري كدهاي لازم از اديتور درون كدهاي پي اچ پي برنامه نوشته شده به مشكل برمي خورم)
متشكرم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
برای php هم فرقی نمی کنه شما از یه WYSIWYG استفاده کنید یا نه. php یک سری کدهای html رو از WYSIWYG دریافت می کنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
لطفاً اگر پاسخ سئوالي رو نمي دونين جواب ندين
و با جوابهاي تلگرافي اظهار فضل نكنيد

براي آموزش نصب اديتور ايجا كليك كنيد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۸۷ بهمن ۰۶, ۰۲:۴۱ ب.ظ)molana نوشته: بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی بشین.

فرخ جان من که گفتم بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی کنم چون با خیلی هاش درگیر بودم.

تازه یه کم بیشتر که با محیط آشنا بشی می بینی که کسی فخر فروشی نمی کنه اینجا...

سوالت رو کامل بپرس و جواب کامل بگیر
همیشه شاد باشی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : farrokh
#9
لطفاً‌بفرماييد
1- براي فارسي كردن اديتور TinyMCE چي كار كنيم؟(من فايل XML فارسي رو از سايت دانلود كردم و درون پوشه مربوطه ريختم ولي جواب نداد!)

2- چه طور مي تونم خروج ياين اديتور كه به جاي تكست اريا نشسته رو به ديتا بيس بفرستم . چون متن ارسال مي شه ولي عكس و فيلم و ... رو چه طور بايد ارسال كنم و فرا خواني اونه به چه ترتيبي هست؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
این از tinyMCE فارسی:
http://www.mediafire.com/?qmzsvn19dcx

برای فارسی کردن هم که می دونید از این کد باید استفاده کنید:
کد:
<script type="text/javascript" src="../jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        mode : "textareas",
        language: "fa", //این همون بخشه که می گه زبان باید فارسی باشه
        theme : "simple"
    });
</script>

خروجی هم به صورت html دریافت می شه. یعنی شما با POST_$ می تونید محتویات رو دریافت کنید.

حالا برای عکس ها و فیلم ها و ... شما باید از قلب اونها آپلود کنید و آدرسش رو وارد کنید.

بنابراین آدرس فایل ها وارد دیتابیس می شه.

اگه جایش رو متوجه نشدی بگو تا بگم
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia farrokh


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان