/
  • استفاده از اديتور در كدهاي PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استفاده از اديتور در كدهاي PHP
    نویسنده پیام
    farrokh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    استفاده از اديتور در كدهاي PHP
    سلام
    لطفاً‌ توضيح بدين چگونه مي شه از اديتور هاي رايگان در برنامه هايي كه با پي اچ پي مي نويسيم، استفاده كنيم؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۱ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۵ ۱۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    قالبا ادیتور ها دارای داکیومنت و ویکی هستند که اگر خوب دقت کنید کامل توضیح نصب ادیتور در زبان های مختلف رو دارا هستند
    ۱۳۸۷ بهمن ۶ ۰۱:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    (۱۳۸۷ بهمن ۶ ۰۱:۳۵ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  قالبا ادیتور ها دارای داکیومنت و ویکی هستند که اگر خوب دقت کنید کامل توضیح نصب ادیتور در زبان های مختلف رو دارا هستند

    درسته که ویکی دارن.
    ولی غالبا کار با اونها برای اونهایی که انگلیسیشون خیلی خوب نیست، سخت و اعصاب خورد کنه.

    بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی بشین.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۶ ۰۱:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    servers24 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 10 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    منظور شما از ادیتور ، همین اسکریپت های JS هست که امکان WYSIWYG رو میده ؟
    __________________________________________________________________________
    شبکه سرورز24 : http://www.servers24.ir
    ۱۳۸۷ بهمن ۶ ۰۶:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farrokh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    سلام
    براي من فرقي نمي كنه و اصلاً بعيد مي دونم استفاده از اديتورها فرق چنداني باهم داشته باشه (يا حداقل من نمي دونم) ولي منظور همينه كه امکان WYSIWYG داشته باشه مثل tinymce و يا هر اديتور ديگري.(در جاگذاري كدهاي لازم از اديتور درون كدهاي پي اچ پي برنامه نوشته شده به مشكل برمي خورم)
    متشكرم
    ۱۳۸۷ بهمن ۸ ۰۹:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    برای php هم فرقی نمی کنه شما از یه WYSIWYG استفاده کنید یا نه. php یک سری کدهای html رو از WYSIWYG دریافت می کنه.
    ۱۳۸۷ بهمن ۸ ۱۰:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farrokh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    لطفاً اگر پاسخ سئوالي رو نمي دونين جواب ندين
    و با جوابهاي تلگرافي اظهار فضل نكنيد

    براي آموزش نصب اديتور ايجا كليك كنيد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۴:۰۹ عصر، توسط farrokh.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۴:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    (۱۳۸۷ بهمن ۶ ۰۱:۴۱ عصر)molana نوشته شده توسط:  بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی بشین.

    فرخ جان من که گفتم بگین از چه ادیتوری می خواین استفاده کنین تا راهنمایی کنم چون با خیلی هاش درگیر بودم.

    تازه یه کم بیشتر که با محیط آشنا بشی می بینی که کسی فخر فروشی نمی کنه اینجا...

    سوالت رو کامل بپرس و جواب کامل بگیر
    همیشه شاد باشی
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۴:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farrokh
    farrokh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    لطفاً‌بفرماييد
    1- براي فارسي كردن اديتور TinyMCE چي كار كنيم؟(من فايل XML فارسي رو از سايت دانلود كردم و درون پوشه مربوطه ريختم ولي جواب نداد!)

    2- چه طور مي تونم خروج ياين اديتور كه به جاي تكست اريا نشسته رو به ديتا بيس بفرستم . چون متن ارسال مي شه ولي عكس و فيلم و ... رو چه طور بايد ارسال كنم و فرا خواني اونه به چه ترتيبي هست؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۴:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: استفاده از اديتور در كدهاي php
    این از tinyMCE فارسی:
    http://www.mediafire.com/?qmzsvn19dcx

    برای فارسی کردن هم که می دونید از این کد باید استفاده کنید:
    کد:
    <script type="text/javascript" src="../jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        tinyMCE.init({
            mode : "textareas",
            language: "fa", //این همون بخشه که می گه زبان باید فارسی باشه
            theme : "simple"
        });
    </script>

    خروجی هم به صورت html دریافت می شه. یعنی شما با POST_$ می تونید محتویات رو دریافت کنید.

    حالا برای عکس ها و فیلم ها و ... شما باید از قلب اونها آپلود کنید و آدرسش رو وارد کنید.

    بنابراین آدرس فایل ها وارد دیتابیس می شه.

    اگه جایش رو متوجه نشدی بگو تا بگم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۵:۳۰ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۵:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia farrokh
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS