/
  • استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس
    نویسنده پیام
    amj آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس
    خسته نباشید دوستان

    یه سوال موقعی که یه کلاینت به سرور درخواستی می فرسته چه اطلاعاتی از خودش به سرور میده، من می خوام برای وب سرویس امنیتی ایجاد کنم که کلاینتی که درخواست میده IP رو بفهمم، البته نمی خوام کلاینت بگه که IP اینه، می خوام خودم دربیارم.

    من از یه همچین وب سرویسی استفاده می کردم که گفته بودن IP تون رو برا ما بدید ثبت کنیم تا بتونید استفاده کنید.ما هم موقع ارسال درخواست هیچ IP نمی فرستادیم، اونا چطوری متوجه IP کلاینت میشن.

    مثلا سرویس درگاه بانکی هم این کار می کنن، IP رو میگیرن ولی تست نکردم ببینم چطوری و یا اینکه IP رو بررسی میکنن یا نه.


    خلاصه اینکه راهی برای اینکه بتونیم IP درخواست دهنده رو دربیاریم بدون اینکه اون برامون بفرسته.
    ۱۳۹۵ دي ۱۹ ۱۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 560
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 545
    ( 357 تشکر در 226 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس
    با کوچک ترین سرچی به کد درآوردن Ip میرسی ولی خب این چیزی که میگی رو نمیتونی باهاش پیاده کنی مگر اینکه کاربرت ip static داشته باشه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ دي ۲۰ ۱۱:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amj
    amj آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس
    بله پیدا کردم، ولی همان طور که فرمودید متاسفانه اون هدفی رو که تو ذهنم داشتم نمیشه پیدا کرد و باید Ip Static داشته باشن، و در صورت عوض شدن IP حتی هر یکسال یکبار ترافیک کاری بیشتر خواهد شد.

    به نظر شما چه راحل مناسبی وجود داره که همراه رمز عبور و پسور که قابل استفاده در همه جا هست، یکاری کنیم حتی مشتری اگه رمز عبور و نام کاربری در اختیار دیگران قرار بده به جز خودش کسی نتونه استفاده کنه؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ دي ۲۱ ۰۲:۳۹ عصر، توسط amj.)
    ۱۳۹۵ دي ۲۱ ۰۲:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 560
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 545
    ( 357 تشکر در 226 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استخراج IP کلاینت، جهت برقرای امنیت در وب سرویس
    ببین کاری که میخوای انجام بدی رو واضح تر بگی
    مثالی که زدی راجع به درگاه بانک ، دقیقا همون موضوع ip static هست . تو روی سرورت وب سرویس رو ران میکنی . اونجا نیازی به ip یوزر نیست
    تا موقعی که Ip سرورت عوض نشده درگاه ت کار میکنه و اگر عوض شه درگاه بهت ارور میده

    اگه کارت مثل بانک ها هست و با کسانی در ارتباطی که ip static دارن ، میتونی این کارو انجام بدی . راجع به دوباره کاریش هم میتونی یه پنلی طراحی کنی که کاربرهات اگه ip شون عوض شد بیان تو پنل ip جدید رو وارد کنن .

    اگه کارت با امثال من در ارتباطه که ip static نداریم ، هیچ راهی نداره.

    شاید استفاده از یه certification یه درجه کار رو راحت تر کنه ولی اونم قابلیت جا به جایی داره ، فقط کار کاربر یکم بیشتر میشه .
    خیلی راحت بگم ، در حالت دوم دنبال راه حل نباش ، به نتیجه نمیرسی
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ دي ۲۲ ۰۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS