/
  • استخراج تاریخ

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی استخراج تاریخ
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    استخراج تاریخ
    سلام و عرض تبریک سال نو
    دوستان بنده تاریخ تولد هر فرد را در جدول a و در فیلد birth به صورت زمان ثانیه ذخیره کردم. حالا میخام با یک کویری روز و ماه تولد هر فرد را با روز و ماه جاری مقایسه و اشخاصی که سالروز تولدشون امروزه را نشون بدم قبلا هم این سوالو پرسیدم به یک سری سایت خارجی ارجاع ودر نهایت چیزی متوجه نشدم دوستان اگر ممکنه لطف کنند کویری را بنویسند من مشکلم استخراج روز و ماه از زمان ثانیه با mysql. است ممنونم از راهنماییتون.
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۷ ۰۶:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mo_ali_2005 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 3
    ( 19 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: استخراج تاریخ
    با این فرض که شما از کاربر تاریخ رو گرفتید و با توابع PHP یا MYSQL تبدیل به ثانیه کرده اید کوئری زیر می تونه کمکتون کنه (البته تست نکردم، شما تست کنید اگر نتیجه داد حتما برای استفاده دیگران هم شده تایید شدنش رو بنویسید):

    کد PHP:
    SELECT FROM table WHERE birth=TO_SECONDS(CURDATE()) 
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۷ ۱۰:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: استخراج تاریخ
    .سلام
    بهتره از سه فیلد (روز - ماه - سال) به جای ثانیه استفاده کنی.

    (۱۳۹۵ فروردين ۱۷ ۱۰:۳۶ صبح)mo_ali_2005 نوشته شده توسط:  با این فرض که شما از کاربر تاریخ رو گرفتید و با توابع PHP یا MYSQL تبدیل به ثانیه کرده اید کوئری زیر می تونه کمکتون کنه (البته تست نکردم، شما تست کنید اگر نتیجه داد حتما برای استفاده دیگران هم شده تایید شدنش رو بنویسید):

    کد PHP:
    SELECT FROM table WHERE birth=TO_SECONDS(CURDATE()) 
    این روش جواب نمی ده. چون فقط باید ماه و روز با هم تطابق داشته باشن نه ثانیه ها.
    یا هم به صورت میلادی تاریخ رو ذخیره کن و طبق لینکی که وحید دادن روز و ماه رو استخراج کن :
    http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%AA%D...8#pid65248
    مثلا با این فرض که اسم جدولت user هست:
    کد PHP:
    SELECT FROM user WHERE DAYOFMONTH(user.birth) = AND MONTH(user.birth) = 
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ فروردين ۱۷ ۰۲:۰۳ عصر، توسط mohammadhosain.)
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۷ ۰۱:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa
    mo_ali_2005 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 3
    ( 19 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: استخراج تاریخ
    کسی تاریخ تولد رو که به ثانیه نمیده، به خاطر همین گفتم فرض می کنیم شما تاریخ رو از کاربر گرفتید.
    ممکنه کاربری تاریخ تولدش رو به صورت 1999/01/01 10:10:10 وارد کنه؟!Huh
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۸ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS