• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال Comment
#1
Video 
salam
vaghT ke masalan ye khabar ro darj mikonim to site namayesh mide ba estefade az mysql, bad mikhaim ke bara har matlab comment bezarim, ye link mizarim ziresh, bad ro on link clik shod, ye safe jadid baz she ke ye form toshe, ke to on forme moshakhasato mikhad o, commente marbot be on khabar o darj kone
moshkele man ine ke, nemidonam chejori, id khabar o to db darj konam, ke maloom bashe, kodom comment, male kodom khabare, ke age baz ro linke comment click shod, aval nazarate darj shodaro neshon bede, bad on formi ke bash comment mizari
mamnoon:D
[عکس: aFIrZV1269508325.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام

دوست من ؛ ورودتون رو به انجمن تبریک میگم .

این فارسیش چی میشه ؟!Huh
من فقط خط اول رو تونستم به سختی بخونم . لطفا فارسی بنویسید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام دوست عزیز و خوش آمد میگم
اگر لطف کنید و فارسی بنویسی خیلی خوب میشه
در مورد مشکلتون هم خوب وقتی که کاربر روی یک لینک برای کامنت کلیک می کنه id پست به صفحه مثلا به وسیله GET ارسال میشه. حالا در این صفحه وقتی که کامنتی اضافه میشه یک فیلد هم باید بزارید که id پست رو توش ذخیره کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
امشاتم خيلي بزرگه ، صفحه رو به هم ميريزه

فكر كنم براي امضاي كاربرا يه قانوني هم بايد وضع بشه

مرسي
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
ترجمه اش می شه این :

نقل قول:سلام
وقت كه مثلا يه خبر رو درج ميكنيم تو سايت نمايش ميده با استفاده از mysql، بد مى خواهيم كه برا هر مطلب comment بذاريم، يه لينك ميذاريم زيرش، بد رو اون لينك كليك شد، يه صف جديد باز شه كه يه فرم توشه ، كه تو اون فرمِ مشخصات مى خواهد و، comment مربوط به اون خبر و درج كُنه
مشكلِ من اينه كه، نميدونم چه جورى، id خبر و تو db درج كنم، كه معلوم باشه، كدوم comment، مالِ كدوم خبر، كه اگه باز رو لينكِ comment كليك شد، اول نظرات درج شده رو نشون بده، بد اون فرمى كه باش comment ميذارى
ممنون
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خوب ببخشید، نمیدونستم باید فارسی بنویسم
ممنون از خوش آمد گویی دوستان
امضا رو هم چشم، درستش می کنم
ممنون از حاج مولانا واسه ترجمهBig Grin
سورسی که خودم نوشتم اینه، ولی 2تا مشکل هست، اول اینکه، برا هر مطلب 3تا رکورد insert می کنه، دوم اینکه ID رو نمی ندازه
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if(isset($_POST['cm']))
                {
                    
$con=mysql_connect("localhost","root","");
                    
mysql_select_db("alakiw",$con);
                    
$cm=$_POST['cm'];
                    
$id=$_GET['id'];
                    
$sql="insert into cm (text, newsid) values ('$cm','$id')";
                    
mysql_query($sql);
                }
?>
این ماله درج cm هست

کد پی‌اچ‌پی:
<?php

$con
=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("alakiw",$con);
$sql="select * from alakiw";
$res=mysql_query($sql,$con);
$num=mysql_num_rows($res);
for (
$i=0;$i<$num;$i++)
{
    
$row=mysql_fetch_array($res);
    echo 
"title:"$row['title']."<br>";
    echo 
"text:".$row['text']."<br>";
    echo 
"<a href='cm.php?id=".$row['ID']."'>Send Cm for this post</a>";
    
    if(isset(
$_POST['cm']))
                {
                    
$con=mysql_connect("localhost","root","");
                    
mysql_select_db("alakiw",$con);
                    
$cm=$_POST['cm'];
                    
$id=$_GET['id'];
                    
$sql "INSERT INTO `alakiw`.`cm` (`ID`, `text`, `news id`) VALUES (NULL,'$cm','$id')";
                    
mysql_query($sql);
                }

    echo 
"<hr>";
    
}
mysql_close($con);
?>
اینم ماله نمایش مطلب، با لینک نظر
ممنون میشم اگه غلطاشو بم بگین Heart
[عکس: aFIrZV1269508325.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
یا شما بخشی از کدت رو نذاشتی یا اینکه ؟؟؟؟!!!!!

می شه ساختار دیتابیست رو هم بزاری ببینم؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
id خبر رو بفرست به فرم ارسال comment بفرست و تو اون جدول به همراه اطلاعات دیگه ذخیره کن
هنگام بازیابی اطلاعات هم تمام comment هایی که id اون خبر رو دارن انتخاب کن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
آقای مرادی اگه کد رو دقت کنین داره که id خبر رو بزاره تو db اما مشکل منم همینه، که نمیندازهSad(
استاد مخلصی بم گفت، کدش رو هم دارم، کارم میکنه، اما تو همون صفحه ای که مطلب نمایش داده میشه، زیرش یه textboxe که نظر میره، راستش فرقی نباید بکنه، اما واقعاً نمیدونم مشکل کجاستHuh
ساختار db هم اینه:
یه db هست به اسمه alakiw که توش 2تا جدول هست، به اسم های alakiw و cm که این جدول alakiw جدولیه که توش خبر درج میشه که 3تا فیلد داره، 1 فیلد ID از نوع int و auto increment 
2 فیلد title از نوع varchar(30)
3 فیلد text از نوع text

جدول cm هم 3تا فیلد داره، 1 فیلد ID از نوع int و auto increment
2 فیلد text از نوع text
3 فیلد newsid از نوع varchar(2)


آقای مولانا، منظورتون بخشی از کد، کدهای html؟؟؟؟؟؟؟؟
کدهای php که نوشتم همیناس
[عکس: aFIrZV1269508325.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۸۷ اسفند ۲۰, ۰۱:۰۸ ب.ظ)sir.lovelorne نوشته: خوب ببخشید، نمیدونستم باید فارسی بنویسم
ممنون از خوش آمد گویی دوستان
امضا رو هم چشم، درستش می کنم
ممنون از حاج مولانا واسه ترجمهBig Grin
سورسی که خودم نوشتم اینه، ولی 2تا مشکل هست، اول اینکه، برا هر مطلب 3تا رکورد insert می کنه، دوم اینکه ID رو نمی ندازه
کد:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if(isset($_POST['cm']))
                {
                    
$con=mysql_connect("localhost","root","");
                    
mysql_select_db("alakiw",$con);
                    
$cm=$_POST['cm'];
                    
$id=$_GET['id'];
                    
$sql="insert into cm (text, newsid) values ('$cm','$id')";
                    
mysql_query($sql);
                }
?>
این ماله درج cm هست


کد پی‌اچ‌پی:
<?php

$con
=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("alakiw",$con);
$sql="select * from alakiw";
$res=mysql_query($sql,$con);
$num=mysql_num_rows($res);
for (
$i=0;$i<$num;$i++)
{
    
$row=mysql_fetch_array($res);
    echo 
"title:"$row['title']."<br>";
    echo 
"text:".$row['text']."<br>";
    echo 
"<a href='cm.php?id=".$row['ID']."'>Send Cm for this post</a>";
    
    if(isset(
$_POST['cm']))
                {
                    
$con=mysql_connect("localhost","root","");
                    
mysql_select_db("alakiw",$con);
                    
$cm=$_POST['cm'];
                    
$id=$_GET['id'];
                    
$sql "INSERT INTO `alakiw`.`cm` (`ID`, `text`, `news id`) VALUES (NULL,'$cm','$id')";
                    
mysql_query($sql);
                }

    echo 
"<hr>";
    
}
mysql_close($con);
?>
اینم ماله نمایش مطلب، با لینک نظر
ممنون میشم اگه غلطاشو بم بگین Heart

سلام.

اشتباه شما اينه كه اطلاعات رو بصورت پست ميفرستي اما id رو با get ميگيري. براي اينكه مشكلت حل شه يك فيلد hidden توي فرم ارسال كامنت به نام id بگذار و توي سرور با post دريافتش كن و توي جدول بريز.

بجاي isset از !empty استفاده كن.

دستور mysql_connect رو از توي for بردار چون باعث كانكشن هاي باز توي سرور ميشه و امكان سربار به سرور وجود داره.( همون mysql_connect بالا قبل for كافيه)

اكه بازم مشكلت حل نشد بگو تا يه كد برات بگدارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان