/
  • ارسال Comment

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ارسال Comment
    نویسنده پیام
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    Video ارسال Comment
    salam
    vaghT ke masalan ye khabar ro darj mikonim to site namayesh mide ba estefade az mysql, bad mikhaim ke bara har matlab comment bezarim, ye link mizarim ziresh, bad ro on link clik shod, ye safe jadid baz she ke ye form toshe, ke to on forme moshakhasato mikhad o, commente marbot be on khabar o darj kone
    moshkele man ine ke, nemidonam chejori, id khabar o to db darj konam, ke maloom bashe, kodom comment, male kodom khabare, ke age baz ro linke comment click shod, aval nazarate darj shodaro neshon bede, bad on formi ke bash comment mizari
    mamnoon:D
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۹ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ersale comment
    سلام

    دوست من ؛ ورودتون رو به انجمن تبریک میگم .

    این فارسیش چی میشه ؟!Huh
    من فقط خط اول رو تونستم به سختی بخونم . لطفا فارسی بنویسید.
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ersale comment
    سلام دوست عزیز و خوش آمد میگم
    اگر لطف کنید و فارسی بنویسی خیلی خوب میشه
    در مورد مشکلتون هم خوب وقتی که کاربر روی یک لینک برای کامنت کلیک می کنه id پست به صفحه مثلا به وسیله GET ارسال میشه. حالا در این صفحه وقتی که کامنتی اضافه میشه یک فیلد هم باید بزارید که id پست رو توش ذخیره کنید
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۲:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ersale comment
    امشاتم خيلي بزرگه ، صفحه رو به هم ميريزه

    فكر كنم براي امضاي كاربرا يه قانوني هم بايد وضع بشه

    مرسي
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۵:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ersale comment
    ترجمه اش می شه این :

    نقل قول: سلام
    وقت كه مثلا يه خبر رو درج ميكنيم تو سايت نمايش ميده با استفاده از mysql، بد مى خواهيم كه برا هر مطلب comment بذاريم، يه لينك ميذاريم زيرش، بد رو اون لينك كليك شد، يه صف جديد باز شه كه يه فرم توشه ، كه تو اون فرمِ مشخصات مى خواهد و، comment مربوط به اون خبر و درج كُنه
    مشكلِ من اينه كه، نميدونم چه جورى، id خبر و تو db درج كنم، كه معلوم باشه، كدوم comment، مالِ كدوم خبر، كه اگه باز رو لينكِ comment كليك شد، اول نظرات درج شده رو نشون بده، بد اون فرمى كه باش comment ميذارى
    ممنون
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۸:۲۹ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۸:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ersale comment
    خوب ببخشید، نمیدونستم باید فارسی بنویسم
    ممنون از خوش آمد گویی دوستان
    امضا رو هم چشم، درستش می کنم
    ممنون از حاج مولانا واسه ترجمهBig Grin
    سورسی که خودم نوشتم اینه، ولی 2تا مشکل هست، اول اینکه، برا هر مطلب 3تا رکورد insert می کنه، دوم اینکه ID رو نمی ندازه
    کد PHP:
    <?php
    if(isset($_POST['cm']))
                    {
                        
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
                        
    mysql_select_db("alakiw",$con);
                        
    $cm=$_POST['cm'];
                        
    $id=$_GET['id'];
                        
    $sql="insert into cm (text, newsid) values ('$cm','$id')";
                        
    mysql_query($sql);
                    }
    ?>
    این ماله درج cm هست

    کد PHP:
    <?php

    $con
    =mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("alakiw",$con);
    $sql="select * from alakiw";
    $res=mysql_query($sql,$con);
    $num=mysql_num_rows($res);
    for (
    $i=0;$i<$num;$i++)
    {
        
    $row=mysql_fetch_array($res);
        echo 
    "title:"$row['title']."<br>";
        echo 
    "text:".$row['text']."<br>";
        echo 
    "<a href='cm.php?id=".$row['ID']."'>Send Cm for this post</a>";
        
        if(isset(
    $_POST['cm']))
                    {
                        
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
                        
    mysql_select_db("alakiw",$con);
                        
    $cm=$_POST['cm'];
                        
    $id=$_GET['id'];
                        
    $sql "INSERT INTO `alakiw`.`cm` (`ID`, `text`, `news id`) VALUES (NULL,'$cm','$id')";
                        
    mysql_query($sql);
                    }

        echo 
    "<hr>";
        
    }
    mysql_close($con);
    ?>
    اینم ماله نمایش مطلب، با لینک نظر
    ممنون میشم اگه غلطاشو بم بگین Heart
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۹ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۱۲:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ersale comment
    یا شما بخشی از کدت رو نذاشتی یا اینکه ؟؟؟؟!!!!!

    می شه ساختار دیتابیست رو هم بزاری ببینم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۱۲:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ersale comment
    id خبر رو بفرست به فرم ارسال comment بفرست و تو اون جدول به همراه اطلاعات دیگه ذخیره کن
    هنگام بازیابی اطلاعات هم تمام comment هایی که id اون خبر رو دارن انتخاب کن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۱۲:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ersale comment
    آقای مرادی اگه کد رو دقت کنین داره که id خبر رو بزاره تو db اما مشکل منم همینه، که نمیندازهSad(
    استاد مخلصی بم گفت، کدش رو هم دارم، کارم میکنه، اما تو همون صفحه ای که مطلب نمایش داده میشه، زیرش یه textboxe که نظر میره، راستش فرقی نباید بکنه، اما واقعاً نمیدونم مشکل کجاستHuh
    ساختار db هم اینه:
    یه db هست به اسمه alakiw که توش 2تا جدول هست، به اسم های alakiw و cm که این جدول alakiw جدولیه که توش خبر درج میشه که 3تا فیلد داره، 1 فیلد ID از نوع int و auto increment 
    2 فیلد title از نوع varchar(30)
    3 فیلد text از نوع text

    جدول cm هم 3تا فیلد داره، 1 فیلد ID از نوع int و auto increment
    2 فیلد text از نوع text
    3 فیلد newsid از نوع varchar(2)


    آقای مولانا، منظورتون بخشی از کد، کدهای html؟؟؟؟؟؟؟؟
    کدهای php که نوشتم همیناس
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۴:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: ersale comment
    (۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۱۲:۰۸ عصر)sir.lovelorne نوشته شده توسط:  خوب ببخشید، نمیدونستم باید فارسی بنویسم
    ممنون از خوش آمد گویی دوستان
    امضا رو هم چشم، درستش می کنم
    ممنون از حاج مولانا واسه ترجمهBig Grin
    سورسی که خودم نوشتم اینه، ولی 2تا مشکل هست، اول اینکه، برا هر مطلب 3تا رکورد insert می کنه، دوم اینکه ID رو نمی ندازه
    کد:
    کد PHP:
    <?php
    if(isset($_POST['cm']))
                    {
                        
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
                        
    mysql_select_db("alakiw",$con);
                        
    $cm=$_POST['cm'];
                        
    $id=$_GET['id'];
                        
    $sql="insert into cm (text, newsid) values ('$cm','$id')";
                        
    mysql_query($sql);
                    }
    ?>
    این ماله درج cm هست


    کد PHP:
    <?php

    $con
    =mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("alakiw",$con);
    $sql="select * from alakiw";
    $res=mysql_query($sql,$con);
    $num=mysql_num_rows($res);
    for (
    $i=0;$i<$num;$i++)
    {
        
    $row=mysql_fetch_array($res);
        echo 
    "title:"$row['title']."<br>";
        echo 
    "text:".$row['text']."<br>";
        echo 
    "<a href='cm.php?id=".$row['ID']."'>Send Cm for this post</a>";
        
        if(isset(
    $_POST['cm']))
                    {
                        
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
                        
    mysql_select_db("alakiw",$con);
                        
    $cm=$_POST['cm'];
                        
    $id=$_GET['id'];
                        
    $sql "INSERT INTO `alakiw`.`cm` (`ID`, `text`, `news id`) VALUES (NULL,'$cm','$id')";
                        
    mysql_query($sql);
                    }

        echo 
    "<hr>";
        
    }
    mysql_close($con);
    ?>
    اینم ماله نمایش مطلب، با لینک نظر
    ممنون میشم اگه غلطاشو بم بگین Heart

    سلام.

    اشتباه شما اينه كه اطلاعات رو بصورت پست ميفرستي اما id رو با get ميگيري. براي اينكه مشكلت حل شه يك فيلد hidden توي فرم ارسال كامنت به نام id بگذار و توي سرور با post دريافتش كن و توي جدول بريز.

    بجاي isset از !empty استفاده كن.

    دستور mysql_connect رو از توي for بردار چون باعث كانكشن هاي باز توي سرور ميشه و امكان سربار به سرور وجود داره.( همون mysql_connect بالا قبل for كافيه)

    اكه بازم مشكلت حل نشد بگو تا يه كد برات بگدارم.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۷:۴۱ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS