• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال پستها به صفخه اصلی
#1
سلام ببخشید چه طور میشه پستها رو ازدیتابیس به صفحه مربوط به خبر منتقل کرد؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بیشتر توضیح بدید؟ در چه برنامه ای؟ هدف تون؟ نحوه کارد تون؟ و...
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
یک سایت که هم توش خبر داریم هم مطالب دیگه
درواقع من چندتاجدول دارم تو دیتابیسم که هرکدوم مربوط به یک مطلبه مثلا یک جدول بانامnewsیک جدول بنامtanzو... میخوام وقتی مدیر سایت مطلبی رو واردکرد در صفحه سایت نمایش بده.چهطور ین کارو بکنم؟اینم کد صفه ای ک میخوم مطالب بره توش:
کد پی‌اچ‌پی:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<
title>Accordion ThemePortfolio</title>
<
meta name="keywords" content="accordion, portfolio, web design, free css template, templatemo.com" />
<
meta name="description" content="Accordion Theme, Portfolio, free CSS template" />
<
link href="css/templatemo_style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<
link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ddsmoothmenu.css" />

<
script type="text/javascript" src="js/jquery.min.js"></script>
<
script type="text/javascript" src="js/ddsmoothmenu.js">

/***********************************************
* Smooth Navigational Menu- (c) Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/

</script>

<
script type="text/javascript">

ddsmoothmenu.init({
    
mainmenuid"templatemo_menu"//menu DIV id
    
orientation'h'//Horizontal or vertical menu: Set to "h" or "v"
    
classname'ddsmoothmenu'//class added to menu's outer DIV
    //customtheme: ["#1c5a80", "#18374a"],
    
contentsource"markup" //"markup" or ["container_id", "path_to_menu_file"]
})

</
script>

<
link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<
script src="js/jquery.easing.1.3.js" type="text/javascript"></script>
<
script type="text/javascript" src="js/jquery-1-4-2.min.js"></script
<
link rel="stylesheet" href="css/slimbox2.css" type="text/css" media="screen" /> 
<
script type="text/JavaScript" src="js/slimbox2.js"></script

</
head>
<
body>

<
div id="templatemo_top_wrapper">
    <
div id="templatemo_top">
        <
div id="site_title"><h1><a href="http://www.templatemo.com">Free CSS Templates</a></h1></div>
        <
div id="templatemo_menu" class="ddsmoothmenu">
            <
ul>
                   <
li><a href="index2.php">خانه</a></li>
                <
li><a href="about.php">درباره ما</a>
                    <
ul>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/1">Sub menu 1</a></li>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/2">Sub menu 2</a></li>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/3">Sub menu 3</a></li>
                        <
li><span class="bottom"></span></li>
                    </
ul>
                </
li>
                <
li><a href="portfolio.php"><span></span>خدمات</a>
                    <
ul>
                        <
li><a href=index.php>عضویت</a></li>
                        <
li><a href=login.php>ورود</a></li>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/3">Sub menu 3</a></li>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/4">Sub menu 4</a></li>
                        <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/5">Sub menu 5</a></li>
                        <
li><span class="bottom"></span></li>
                   </
ul>
                </
li>
                <
li><a href="blog.php" class="selected">Blog</a></li>
                <
li><a href="contact.php">ارتباط با ما</a></li>
            </
ul>
            <
br style="clear: left" />
        </
div> <!-- end of menu -->
    </
div> <!-- end of top -->
</
div> <!-- end of top wrapper -->

<
div id="templatemo_main_top"></div>

<
div id="templatemo_main_wrapper">
    <
div id="templatemo_main">
        <
div class="half right">
            <
a href="portfolio.php" class="index1.php">Previous</a><br><br>
            </
div>
        <
div class="gallery_box"id="1" name="1">
            <
div class="col col_2" id="1" name="1">
            <
a href="images/portfolio/01.jpg" rel="lightbox[portfolio]"><img src="images/portfolio/01.jpg" alt="Image 01" class="image_frame" /></a>
            </
div>
            <
div class="col col_2 no_margin_righ"> <a href="khabar.php" class="link">
                <
h1>خبر1</h1></a>
               
                <
p>Ut ultricies laoreet portaDonec mollis vehicula metussed vehicula mauris viverra idMorbi dui antescelerisque quis sollicitudin aimperdiet ac nequeFusce ullamcorper nunc et nibh fringilla pellentesquePraesent ullamcorper condimentum justo ut variusNam dui lectusvarius sed eleifend euvehicula non odioVestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia CuraeIn condimentum bibendum leoa euismod purus sedValidate <a href="http://validator.w3.org/check?uri=referer" rel="nofollow"><strong>XHTML</strong></a> &amp; <a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer" rel="nofollow"><strong>CSS</strong></a>.</p>
            </
div>
            <
div class="cleaner"></div>
        </
div>
        <
div class="gallery_box no_margin_right">
            <
div class="col col_2">
                <
a href="images/portfolio/02.jpg" rel="lightbox[portfolio]"><img src="images/portfolio/02.jpg" alt="" /></a>
            </
div>
            <
div class="col col_2 no_margin_righ"><a href= class="link">
                <
h2>خبر2</h2></a>
               
                <
p>Fusce quis enim risusUt consectetur urna ac massa aliquet lobortisNunc tellus nequecondimentum vitae elementum quisluctus nec semMaecenas dolor erosconsequat nec ultricies idhendrerit in urnaCurabitur pulvinar aliquam semat lacinia mi vehicula acMauris ante liberoporta a fermentum egetaliquam et purusSed velit nequeiaculis a interdum quissuscipit eget risusVestibulum gravida metus in libero feugiat ultricies sodales purus faucibus.</p>
                <
a href="#" class="more"></a
            </
div>
            <
div class="cleaner"></div>
        </
div>
        <
div class="gallery_box">
            <
div class="col col_2"><a href="images/portfolio/03.jpg" rel="lightbox[portfolio]"><img src="images/portfolio/03.jpg" alt="" /></a></div>
            <
div class="col col_2 no_margin_righ" ><a href= class="link">
                <
h2>خبر3</h2></a>
                <
p>Donec lobortis egestas laoreetAenean commodo elementum dolor et eleifendPellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestasSuspendisse sed dolor magnaDuis egestas porttitor ipsum ultrices accumsanLorem ipsum dolor sit ametconsectetur adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostraper inceptos himenaeosNunc lacinia auctor erosnec tincidunt sapien placerat etDonec id quam nisl.</p>
                <
a href="#" class="more"></a>  
            </
div>
            
            <
div class="cleaner"></div>
        </
div
<
div class="gallery_box">
            <
div class="col col_2"><a href="images/portfolio/03.jpg" rel="lightbox[portfolio]"><img src="images/portfolio/03.jpg" alt="" /></a></div>
            <
div class="col col_2 no_margin_righ"><a href= class="link">
                <
h2>خبر4</h2></a>
                <
p>Donec lobortis egestas laoreetAenean commodo elementum dolor et eleifendPellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestasSuspendisse sed dolor magnaDuis egestas porttitor ipsum ultrices accumsanLorem ipsum dolor sit ametconsectetur adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostraper inceptos himenaeosNunc lacinia auctor erosnec tincidunt sapien placerat etDonec id quam nisl.</p>
                <
a href="#" class="more"></a>  
            </
div>
            
            <
div class="cleaner"></div>
        </
div>        
        <
div class="cleaner"></div>
        <
div class="pagging">
            <
ul>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com" target="_parent">Previous</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/1" target="_parent">1</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/2" target="_parent">2</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/3" target="_parent">3</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/4" target="_parent">4</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/5" target="_parent">5</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/6" target="_parent">6</a></li>
                <
li><a href="http://www.templatemo.com/page/7" target="_parent">Next</a></li>
            </
ul>
        </
div>
        
        <
div class="cleaner"></div>
    </
div> <!-- end of main -->
</
div> <!-- end of main wrapper -->
<
div id="templatemo_footer">
    <
div class="col col_3">
        <
a href="#"><img src="images/facebook.png" title="Facebook" alt="Facebook" /></a>
        <
a href="#"><img src="images/flickr.png" title="Flickr" alt="Flickr"/></a>
        <
a href="#"><img src="images/twitter.png" title="Twitter" alt="Twitter"/></a>
        <
a href="#"><img src="images/youtube.png" title="Youtube" alt="Youtube"/></a>
        <
a href="#"><img src="images/feed.png" title="RSS" alt="RSS"/></a>
    </
div>
    
    <
div class="col col_32 copyright no_margin_righ">
        
Copyright © 2048 <a href="#">Your Company Name</a> | Designed by <a href="http://www.templatemo.com" target="_parent">Free CSS Templates</a>
    </
div>
    
    <
div class="cleaner"></div>
</
div> <!-- end of footer -->

</
body>
</
html
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
دوست من این صفحه صرفا حاوی کدها html و جاوا اسکریپت و کلا کدهای سمت کلاینت هست. برای برقراری ارتباط با دیتابیس و استفاده از آن نیاز به برنامه نویسی سمت سرور هستیم که آن برنامه php هست. برای اطلاعات بیشتر:
http://w3schools.com/php/php_mysql_connect.asp
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام
میدونم خب منم دنبال کدسرور هستم دیگه.
اینکه از چه کدی باید استفاده کنم وچه جوری
مثلا یکجا دیدم توی همین سایت نوشته بود باید اینجور بنویسیم:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php 
while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div id="MainBox2">

<div id="TitlePost">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</div>

<div id="ContentPost">
<?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail('home-thumb'); ?>
<?php the_content
(); ?>
</div>
<div id="AuthorPost">
نویسنده : <?php the_author(); ?> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; تاریخ انتشار : <?php the_time('m-d-y'?> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; دیدگاه ها : <?php comments_popup_link(); ?>
</div>

</div>
<?php endwhile; ?>
<?php 
endif; ?>
حالا میخوام ببینم اینها درسته یا روش دیگه ای هست؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
ببنید دوست عزیز، مسائل را با هم قاطی نکنید، این کدها که گفتید، کدهای وردپرس هستند، نه اینکه php نباشد، اما اون چیزی که شما می خواهید نیست.
شما اول بفرمایید از php چقدر می دونید؟ چند وقته که دارید با آن کار می کنید؟ تا بهتر بتونیم با هم جلو بریم...
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام من طراحی سایت رو تازه شروع کردم کمی هم دیتابیس میدونم الان من فرم عضویت سایتم رو طراحی کردم به همراه دیتابیسش بعد صفحه ارسال خبرها و جداول اون رو هم طراحی کردم وحالا میخوام متنهایی که مدیر به دیتابیس میفرسته درصفحه سایتم نمایش بدم
طراحیم هم به این صورته که 4تاجدول دارم :خبر،طنز،شعر و متفرقه که مدیر به هرکدوم مطلب میفرسته .توسایتم هم چند صفخه دارم با همین عناوین میخوام مثلا وقتی مدیر خبر ارسال میکنه در صفحه اخبار سایت دیده بشه اگر طنز ارسال میکنه در صفحه طنز دیده بشه
ازپی چ پی هم برخی توابعش رو بلدم اونقدر که تاالان فرم عضویت و پنل مدیر رو طراحی کردم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
بنده دقیقا مشکل شما را متوجه نمیشم، الان توی طراحی php مشکل دارید؟ یا ارتباط آن با بانک یا صفحات؟
اگر مشکل را با کدهاتون نشان بدید خیلی بهتر میشه کمک کرد.
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان