/
  • ارسال پارامتر با anchor

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ارسال پارامتر با anchor
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    ارسال پارامتر با anchor
    سلام خوبین سال نو مبارکBig Grin
    فرض کنین ما سه تا تیبل داریم یه نام های a ,b, c
    حالا ما میخواهیم یه سری از رکورد ها رو delete کنیم
    پس میگیم
    کد PHP:
    <?=anchor('admin/edit_all/del/'.$row->id,'<div align="center" class="delete"></div>');?>
    حالا من میخوام نام تیبل رو هم با anchor به controller بفرستم . چون برای هر سه تیبل فقط و فقط یک تابع del داریم .

    پ ن :به هیچ وجه نمیشه از form استفاده کرد . فقط anchor
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۴:۰۰ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۳:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    کد PHP:
    <?=anchor('admin/edit_all/del/'.$row->id.'/TABLE_NAME','<div align="center" class="delete"></div>');?>
    مثال
    <?=anchor('admin/edit_all/del/'.$row->id.'/a','<div align="center" class="delete"></div>');?>
    <?=anchor
    ('admin/edit_all/del/'.$row->id.'/b','<div align="center" class="delete"></div>');?>
    <?=anchor
    ('admin/edit_all/del/'.$row->id.'/c','<div align="center" class="delete"></div>');?>
    کافیه پارامتر بعدی رو پردازش کنی تا به تیبلی که رکورد را باید ازش پاک کنی برسی ..
    هنوز نکشیدی بیرون از سی آی ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۰۴ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    سلام ممنونم از جوابت
    عرض کنم که هنوز یه کم زوده .حالا حالا باهاش کار دارم
    الان تست میکنم ولی فکر کنم اینجوری اسم تیبل رو تو URL بیاره
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    خودش که اسم تیبل رو نمیاره .. خودت باس بیاری
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    خطای بانک اطلاعاتی

    برای اجرای دستور باید جدول مربوط به بانک اطلاعاتی را معین کنید.
    Big Grin
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۱ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    خب مشخص کن .. تو منطق مشکل داری Smile
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۱ ۰۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    اره واقعا ، الان مثلا نمی دونم توی model به جای نام tbl چی بنویسم
    شما اگه بودی controller ,model رو چه جوری مینوشتی
    منظورم یه تابع del توی controller و یکی هم توی model
    از view هم نام تیبل رو میفرسته
    اصلا میشه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۲ ۰۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    والا با توجه به محدودیت های سی آی .. آره من همین کارو می کردم
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۳:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    این anchor چیه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۴ ۰۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: ارسال پارامتر با anchor
    کد PHP:
    <a href="address" >link</a
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۴ ۰۹:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS