• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال محتویات div با post
#1
سلام
میشه محتوای یکdiv، رو که داخل formهست رو با postفرستاد؟
شهید گمنام سلام
سلام بر آنهایے ڪہ
بياد مـادر بےنشانشان
حتے براے مادرانشان هم
نشـانے نگذاشتنــد ...
تشکر شده توسط :
#2
میتونی یک Class یا id به Div اختصاص بدی و با جی کوئری مقدارشو بخونی و توی یک فیلد بریزی و همراه فرم بفرستی.
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
تشکر شده توسط :
#3
ممنون جواب دادینمیتونید کدش رو برام بنویسید Big Grin
شهید گمنام سلام
سلام بر آنهایے ڪہ
بياد مـادر بےنشانشان
حتے براے مادرانشان هم
نشـانے نگذاشتنــد ...
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۵ دى ۰۸, ۱۱:۱۲ ق.ظ)morteza001 نوشته: ممنون جواب دادینمیتونید کدش رو برام بنویسید Big Grin

اینجا جایی برای راهنمایی و رفع اشکال کردن هست ، اگر میخواهید کدی نوشته بشه به مراجعی که این کارو انجام میدن برید و اونجا درخواست فریلنسر کنید تا انجام بشه
تشکر شده توسط : Alaa undefined Null


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان