/
  • ارسال شیء با متد post

  • صفحه‌ها (7):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ارسال شیء با متد post
    نویسنده پیام
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #1
    Information ارسال شیء با متد post
    بچه ها من همیشه برای ارسال object با متد post از کد زیر استفاده میکنم، بنظرتون این روش مشکلی داره؟
    بنظرم یه مشکلی داره، همینطور حدسی...Wink

    کد PHP:
    <?php
    $FactorStr
    =serialize($Factor1);
    $F=urlencode($FactorStr);
    ?>
    <input type="hidden" value="<?php echo $F?>" name="Factor1"/> 

    و بعد از ارسال
    کد PHP:
        $FactorStrurldecode($_POST['Factor1']); 
        
    $Factor1unserialize($FactorStr); 
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۲۲ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : r3d.w0rm
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ارسال شیء با متد post
    انکود کنی بهتر می شه.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ارسال شیء با متد post
    یعنی با urlencode کار نکنم؟
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ارسال شیء با متد post
    (۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۳۴ عصر)hamid_80386 نوشته شده توسط:  یعنی با urlencode کار نکنم؟

    نقل قول: انکود کنی بهتر می شه.

    کد PHP:
    <?php
    $myobj 
    = new Object();
    ?>
    <input type="hidden" value="<?php echo serialize(base64_encode($myobj)); ?>" name="Factor1"/> 
    <?php
    $myobj 
    unserialize(base64_decode($_POST['Factor1']));
    ?>

    من urlencode رو امتحان نکردم تا حالا
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۴۰ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386 r3d.w0rm
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ارسال شیء با متد post
    base64 کردم این ارور رو داد:
    کد:
    Warning: base64_encode() expects parameter 1 to be string, object given in C:\wamp\www\TakNET\Manage\Factor\EditDeliveryF.php on line 322 Call Stack #TimeMemoryFunctionLocation 10.0015400848{main}( )..\EditDeliveryF.php:0 20.0086722208base64_encode ( )..\EditDeliveryF.php:322 N;" name="Factor1"/>

    چی خاموشه؟ Big Grin
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ارسال شیء با متد post
    جای فانکشن هارو اشتباه نوشتم .. جابه جاشون کن حله
    کد PHP:
    <?php
    $myobj 
    = new Object();
    ?>
    <input type="hidden" value="<?php echo base64_encode(serialize($myobj)); ?>" name="Factor1"/> 
    <?php
    $myobj 
    unserialize(base64_decode($_POST['Factor1']));
    ?>
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۱۰:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hamid_80386
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ارسال شیء با متد post
    راستیاااااا
    حالا شما اشتباه کردی، من نباید فکر میکردم؟!!! Wink

    عوض یه نگاه کوچیک به کد google رو باز کردم دارم هی فرت و فرت سرچ میزنم Big GrinSmile
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۱۰:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ارسال شیء با متد post
    البته به نظر من بهتره فلش کنی یا بزاری روی سشن بمونه خودت دستی حذف کنی .. به نظرم این متد امنیت بیشتری داره نصب به اینکه پستش کنی
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۱۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: ارسال شیء با متد post
    رو سشن بود
    منتهی میخواستم وقتی روی open in new tab Tongue کلیک میکنن و از منو دوباره ثبت فاکتور رو بر میدارن یه شیء جدید ایجاد شه، منتهی با سشن نمیشد، مجبور شدم اینطوری کنم...
    فلش کردن یعنی چی؟
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۱۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: ارسال شیء با متد post
    کلا اینکار از نظر امنیتی درست نیست. دسترسی به یه آبجکت توسط کاربر . واقعا فاجعست
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۱۱:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (7):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS