• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال دستور بدون رفرش صفحه
#1
با سلام می خواستم بدونم چه طوری میتونم دستوری ارسال کنم و دستور در سمت یوزر بدون رفرش شدن صفحه کاربر تغییرات روش اعمال بشه بصورت مثال از سمت مدیریت اخراج شه و بلا فاصله در طرف کاربر کاربر اخراج و تغییرات روش اثر کنه و صفحه براش عوضشه برای مثالSadSad
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
در حالت عادی هم همین اتفاق می افته، ولی خب کاربر باید یه حرکتی بکنه که یهش بگه مدیر نیستی ...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خوب از ajax استفاده کن دیگه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۲ اسفند ۰۹, ۱۰:۴۲ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: خوب از ajax استفاده کن دیگه

ای جکس ربطی نداره
-

این لینک رو ببین:
http://stackoverflow.com/questions/68835...-libraries
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
فرض مثال شما یه فیلد enable واسه کاربر تو جدول دیتابیس در نظر میگیرید

اگه این فیلد false باشه معنیش اینه که کاربر اخراج شده...

حالا تو هر اکشن کاربر، یعنی باز کردن صفحه یا غیره این فیلد چک میشه، مثل permision ها که تو هر اکشن چک میشه، اگه کاربر اخراج شده بود مثلاً با دستور header به صفحه lougout هدایت میشه و دیگه نمیتونه login کنه...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
رضاجان فکر کنم منظور ایشون این بود که چطوری از سرور به کلاینت پوش کنه
فقط دیزیبل کردن کاربر نبود
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386
#7
جسارتا با اجازه استاید روتین ترین راهش فک میکنم همین comet باشه البته این هزینه ی زیادی هم برای سرور و برنامه داره

مولانا عزیز لینک شما رو الان خوندم بسیار جامع و کامل ممنون
ببخشید من ندیدم نظر دادم جواب شما کامل و جامع بود

نوشته بود که socketIO توی nodeJS از پروتوکل WebSocket استفاده میکنه
بنظرم از comet بهتر باشه
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana hamid_80386 AlirezaHS
#8
من درست منظور از سوال تون رو نفهمیدم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
واضح تر توضیح بده میخوای چی کار کنی
میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
--------------------------
هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
دقیقاً منظروم شبیه صفحه نتایج زنده ورزش 3 هستش
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان