• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال اطلاعات به یک فایل خارجی
#1
با سلام و احترام.


من میخوام یک سری مقادیری رو به فایلی که روی سرور دیگست بفرستم.
Huh
کاربر وقتی روی دکمه ی ارسال (مثال) کلیک میکنه اطلاعات از دیتابیس من خونده میشه و به اون آدرس خارجی اراسل میشه . و کاربر نباید این موضوع رو متوجه بشه

یعنی یه صفحه نمایش داده میشه که اطلاعات ثبت شد یا خیر

حالا من باید اون فایل خارجی رو include کنم؟ با اینکه متد و روش دیگه ای هست؟


این چی؟
HttpRequest:Confusedend

این هم میتونه کارآیی داشته باشه؟


ممنونم از راهنمائیتون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با عرض سلام و خوش امد گویی به شما دوست عزیز.
امید وارم ساختار های سازمانی ن=مجموعه ی به پیشرفت علمی شما کمک کنه.
----------------------------------------------------------------
نقل قول:من میخوام یک سری مقادیری رو به فایلی که روی سرور دیگست بفرستم.
این فایل وب سرویسه ؟یا نه یه فایل عادیه؟
معمولا در چنین شرایطی از وب سرویس استفاده می کنن.

نقل قول:این چی؟
HttpRequest:Confusedend

این هم میتونه کارآیی داشته باشه؟
خیر. غیرممکنه
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام.

ممنونم از توجهتون.

راستش من نمیدونم دقیقا چطوریه.

من باید مقادیری شامل نام کاربری، رمز عبور، متن پیام رو برای یک فایل که روی یک سرور دیگست بفرستم تا اون اعمال کنه پیام من رو.

ممنون میشم اگر بفرمائید هر دوصورت چطور باید عمل بشه. هم وب سرویس و هم فایل عادی.



با نهایت احترام
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
باید از api استفاده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
میشه درباره API توضیحاتی بدین که چی هست؟

مقاله ای یا منبعی از اون در اختیار من قرار بدین؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان